Tom, inainte sa se apuce de site-uri/seo.
Tom, inainte sa se apuce de site-uri/seo.
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Da! si fiica mea era fanul lui TOM, acum ca sa apucat de SEO il prefera pe ursul Masha
Ultima modificare făcută de lovelife; 17th May 2013 la 13:51.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
HAHAHAHA a zis ca daca poate so ia pe masa. Hahahahaha ce tare poanta. Eu cred ca nu poate. LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Caut cu jingle.ro.
Imi place deoarece este cu LUCS de amanunte.
Eu pariez pe Dan, am luat bilete de la haos.
Acum provizoriu ontopic
@Rapsodia; @Stefania
Dan, in viziunea mea, este un membru extrem de valoros care si-a castigat notorietatea in timp [si el a plecat candva de la 0]. Faptul ca voi dezavuati doar anumite postari ale lui si nu le vedeti si pe cele care cu siguranta v-au ajutat s-au va vor ajuta in jungla SEO, pentru mine denota o oareca lipsa de maturitate.
In orice cominitate exista incluziune sau excluzine bazata pe ceva [poate ai colegi de serviciu care nu te agreeaza ca esti tare in gura, sau te coafezi inadecvat; poate ai colegi de liceu care nu vor sa vorbeste cu tine deoarece nu ai pachetel]. Excluziunile de grup sunt ceva normal asta nu inseamna ca acei oameni sunt rai.
La randul domniilor voastre faceti excluziuni atunci cand vedeti acest lucru la altii. Deci cine da primul cu piatra?!
Decat sa adunati frustrari si sa refulati din cand in cand mai bine evitati sau impuneti-va sa fiti luate in seama [asa a procedat si dumnealui]. Nu cred ca e loc de vaicareala aici, nu suntem la gradinita, suntem oameni maturi [banuiesc].
A nu se interpreta ca ii apararea lui Dan [sunt ferm convins ca nu are nevoie si consider ca nici nu e cazul] postul vine doar ca o consecinta a valurilor voastre de plangeri.
With Love,
Hakuna Matata!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)