Poate vrei sa intrebi ce e acela un superb. Daca da, da-mi buzz pe mess sa-ti dau webcam.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Nu aveam de gand sa-mi bat capu', dar fie,.
Cand dai niste sfaturi trebuie sa ai niste realizari sau rezultate in spate, nu crezi?
Daca citeste cineva sfaturi pe seopedia si stie ca seopedia e forum serios, le ia de bune, si face cateva comisioane modice pe clickbank nu pierde timps si bani si orice altceva?
Faptul ca nu am dat sfaturi mai bune nu inseamna ca-s bune ale lui, inseamna ca fie nu vreau fie nu ma consider in masura sa dau sfaturi mai bune. Tu deduci ca inseamna ca-s frustrat, el deduce ca-s prost. Poate va luati de manuta.
Daca tie ti se pare ok genul asta de sfaturi, ca cel mai usor faci bani invatand pe altii cum sa faca bani, si vanzand produse digitale cu comision 30-70% (probabil stii si calitatea respectivelor produse) si arunci un BUILD YOUR FUCKING EMAIL LIST cu majuscule ca asa ai citit tu in pdf sau pe net sau oriunde...
Daca ar da toti cu comisioane modice cate o lista de sfaturi cum ar fi? Pretioase , evident, din ce-au citit pe net si vasta experienta.
Eu sunt fan Catalin!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)