Pagina 450 din 1463 PrimulPrimul ... 3504004404484494504514524605005509501450 ... UltimulUltimul
Rezultate 4.491 la 4.500 din 14626

Subiect: Al 257-lea topic despre reputatii - postez pentru un prieten

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Pot sa o iau si eu ?
    N-ai viata lunga pe aici.
    Trust, but verify.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    N-ai viata lunga pe aici.
    Adu funia, lua-i eu sapunu.

Dan
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    Adu funia, lua-i eu sapunu.
    Nu mai bine facem sa para un accident?

Nu in fiecare zi iti spune cineva pe seopedia ca "vrea s-o ia pe maica-ta". O consider o zi speciala.
    O fi invatat de la Stefania sa se lege de mamele altora? Oricum, manelismul si cocalarismul se manifesta in multe forme.

Rapsodia, ai incercat o gluma si ti-a iesit injuratura, sau ai vrut pe bune sa imi zici in fata ca ai vrea sa ai o treaba cu mama?
    Ca sa fie treburile clare. Sa imi dau seama daca chiar asa esti sau te prefaci cu vreo ocazie speciala.
    Ultima modificare făcută de Dan; 17th May 2013 la 10:57.
    Trust, but verify.

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    35
    Posturi
    888
    Putere Rep
    42

Implicit

Scandaaaaaaaaaaaaaaaal!

Au, operatia
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

Citat Postat în original de matei Vezi Post
    Scandaaaaaaaaaaaaaaaal!

Au, operatia
    De Matei, ce sa iti fac? Dracu te puse sa alergi dupa asistente operat?
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.717
    Putere Rep
    30

Implicit

Rapsodia, ai incercat o gluma si ti-a iesit injuratura, sau ai vrut pe bune sa imi zici in fata ca ai vrea sa ai o treaba cu mama?
    Ca sa fie treburile clare. Sa imi dau seama daca chiar asa esti sau te prefaci cu vreo ocazie speciala.
    Poti sa o iei cum vrei, oricum nu m-ai asculta daca asi explica! Mi-am asumat benevol miile de buline rosii, pe care oricum le primesc chiar si cand nu postez! Sau postez in bar (9-10 mai 2013), in consecinta fiecare are simtul sau al umorului! Poate ca de azi se va termina cu "caterinca" despre tara in care esti, sex sau varsta!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Dan
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Capacitatea ta de intelegere este redusa sau nu ai citit atent.
    Eu i-am spus Stefaniei ca o tratez comform varstei si ca ma astept sa se comporte conform varstei ei. Ea a insinuat ca ar trebui sa ma iau si de mama. I-am spus ca daca mama se comporta ca un copil, fac acelasi lucru si cu mama, ii spun in fata. Nu fac discriminari pe baza de relatii de rudenie.

Nu este nici o gluma referitoare la sexul ei sau la varsta ei. Daca ea e frustrata pe tema varstei sau are o problema cu asta, nu am eu treaba cu frustrarile ei. Tratez fiecare om asa cum ma trateaza si el pe mine. Chiar daca probabil n-o sa ma crezi, eu NU dau negative celor noi pentru ca asa vrea muschiul meu. Si nu dau negative des. De obicei, atunci cand dau, ma explic ep topicul pe care chiar eu l-am facut pentru asta. In cazul Stefaniei n-am apucat.

Ea crede ca fiind mai in varsta sau fiind femeie sau whatever, ar trebui sa fie tratata cu manusi. Nu, nu trebuie nimic. Suntem egali. Daca tu cobori nivelul discutiei la "bai Tom" si esti total offtopic, cerand explicatii pentru negative fara sa spui nimic ontopic, din punctul meu de vedere metiti un negativ.

Si cand incepi sa acuzi aiurea, sa te agiti, eu iti spun adevarul in fata. Fara ocolisuri. Pentru c anu suport oamenii falsi, oamenii care se ascund dupa deget si care citesc pe sarite.

Daca tu stai in Ungaria si eu am facut o gluma despre asta nu inseamna ca am fost rasist, ca te desconsider sau ca consider Ungaria o tara rea/buna/whatever. Inseamna ca te invit sa facem glume impreuna. Glume, caterinca, nu cocalarisme.

Esti primul care se plange de "caterinca" sau esti primul care se exprima public ca glumele de aici sunt de cacao.

Ma asteptam la negative, si DA a fost o gluma, grosolana, dar am vrut sa arat ca doare, iar cand faci glume pe seama altora, ar trebui sa stii proverbul " Ce tie nu iti place, altuia nu-i face! Ce pentru unii nu doare, pentru altii doare mai rau decat fierul inrosit, sper ca din penalizarea mea sa se ajunga la incetarea caterincilor legate de sex, varsta sau postari care nu plac unora dintre membrii.
    Din punctul meu de vedere, nu fac glume grosolane.
    Daca cineva imi spune sa nu mai fac glume cu el imi cer scuze si ma opresc. Cand ma provoci, iti spun adevarul. Daca zici de mama - eu zic de tine, ca n-o cunosc pe maica-ta. Dar nu te astepta la tratament frumos daca ma injuri.

Nu stiu daca ai urmarit topicul, dar facem constant "caterinca" unii de altii, deci nu mai presupune ca nu imi place o gluma, chiar daca e despre mine. Tu m-ai injurat, n-ai glumit, asta e diferenta.
    Trust, but verify.

Duta Constantin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    4th March 2013
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    40
    Posturi
    193
    Putere Rep
    22

Implicit

Site-ul meu rezista in fata la pinguin

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.717
    Putere Rep
    30

Implicit

Daca tu stai in Ungaria si eu am facut o gluma despre asta nu inseamna ca am fost rasist, ca te desconsider sau ca consider Ungaria o tara rea/buna/whatever. Inseamna ca te invit sa facem glume impreuna. Glume, caterinca, nu cocalarisme.

Esti primul care se plange de "caterinca" sau esti primul care se exprima public ca glumele de aici sunt de cacao.
    Si de ce crezi ca eu trebuie sa "inghit" glumele tale, daca eu nu mi-am permis sa fac nici una pe seama ta? Poti ridica nvelul sau sa-l cobori dupa bunul plac, daca vrei iti aduc peste 30 de exemple in care te-ai exprimat cel putin "grosolan" la adresa unor membrii, inclusv "Capacitatea ta de intelegere este redusa", si exemplele pot continua.

Spui ca tratezi membrii asa cum te trateaza ei pe tine, desi nu imi aduc aminte sa fi spus ceva legat de tine in primle 30 de zile, "impunsaturi" am primit destule. Raspunsuri de genul "ma lasa rece", nu ma afecteaza... uite ca unele lucruri te afecteaza, si nu este cineva aici care sa stabileasca ce trebuie sa te afecteze si ce nu. Poate ca si pe altii ii afecteaza ceea ce scriu altii despre ei, pe un ton hilar, si nu cred ca e tocmai ok sa-i dai sfatul sa nu fie prea sensibil!

Parerea mea este ca ar trebui interzise pe forum orice exprimari legate de membrii, daca este ceva de comentat, trebuie sa fie continutul mesajului, calitatea informatiei si nu varsta sexul sau alte astfel de "chitibusuri". Poate ca "isprava" de azi va pune punct unei practici care nu are nimic comun cu SEO!

Ca dovada a nivelului unora iata si un mesaj : ia-o pe a ta!
    Ultima modificare făcută de Rapsodia; 17th May 2013 la 12:34. Motiv: Adaugat mesaj privat!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Dan
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Ca dovada a nivelului unora iata si un mesaj : ia-o pe a ta!
    In caz ca nu te-ai prins, asta e nivelul tau, ca tu ai zis asta despre mama.
    Trust, but verify.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Inca un topic despre reputatii
    De Bogdan Calin în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 27th September 2011, 15:55
  2. Postez gratuit articole de specialitate
    De charlieking în forumul Continut web
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 18th October 2010, 12:58
  3. Un topic despre nimic
    De danic în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 626
    Ultimul Post: 23rd July 2008, 19:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.