BRAVO @Rapsodia ca ai avut curajul sa scri depre tampaniile pe care le fac unii pe acest forum!
Acest @Dan se ia cu nerusinare de toata lumea, fara retineri, fara jena. In special de membrii noi si de femei...mai nou si de cei care nu locuiesc in Romania. Si voi moderatorii acestui forum ce faceti? Regulile forumului sunt doar pentru unii dintre membrii? Va solicit sa-i retrageti lui Dan titlu de Ambasador Seopedia pentru ca nu-l reprezinta cu cinste.
Ce inseamna acest titlu pentru el? Inseamna DOAR ca atunci cand da reputatie negativa cuiva (si o face de multe ori pe nedrept) sa-i stearga 4 puncte din reputatie.
Daca vreti exemple cu insultele, atacurile la persoana si mistourile adresate catre membri, colectia este ingrozitor de mare, dovezile sunt pe acest forum.
Va rog sa incetati cu atacurile la persoana, nu suntem unclub de manelisti care sa se certe pe tot felul de rahaturi din astea.
Toata lumea a gresit si trebuie sa isi asume asta, nu conteaza cine este cel mai vinovat, toti sunteti vinovati. Chiar daca rapsodia a sarit tare calul data asta si dan a gresit in trecut si eu m-am luat aiurea de membri, nici stefania nu a fost diplomata.
Va rog INCETATI
Altfel dau negative la toti indeferent cat de buni prieteni imi sunt
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Poate ca e si mai bine daca nu incepi! Am mai spus, pana acum nu mi-am permis sa fac nici cea mai mica gluma la adresa unui membru, ba chiar am vrut sa ma alatur topicului si am primt un "sut" ca-s off topic, asa c am-am retras. Dar daca ajugi sa sa iei in ras nick-ul membrilor "Postat în original de Virtutea Trandafir si nu este singurul exemplu, nu ti se pare ca esti vulpea moralista? De ce sa te "opresti" cand bunul simt spune sa nu incepi? Spui ca te-am jignit, imi pare rau, scopul era sa radem, nu sa ne simtim jigniti. Am facut exact ce ai facut si tu, am crezut ca te amuzi, acum vad ca nu. Iar daca te-ai gandit la ceva urat, fii sigur ca nu asta am avut in vedere. Repet (o fac pentru ca vad ca propunera mea de a reduce la zero "bascalia" pe forum, nu-ti este pe plac), ar fi cazul sa se faca glume doar pe seama celor ce le si accepta, nu intai faci glume, iar daca nu sunt pe placul celui "atins" , ii dai cateva negative, si incetezi.
Ma asteptam de la tine sa spui ca ai intekles ca nu e frumos sa te iei de membrii, s ale iai in ras postarile, sa le dai nume dupa bunul plac, si apoi cand te "atinge" cineva sa faci pe victima. Fii barbat, zambeste, da negative si treci mai departe (sau renunta la bascalia pe seama membrilor).
Eu ma retrag din topic!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
lovelife: Altfel dau negative la toti indeferent cat de buni prieteni imi sunt
Dan mi se pare mie sau esti in inferioritate, 2 contra 1 nu e fair play.
Morala: asta e topicul de glume, cel de certuri se afla in alta parte.
D R G
Hai sa o luam punctual. Arata-mi unde te-ai simtit jignit tu personal de ce glume am facut cu tine.
Arata-mi, de asemenea, cate negative ti-am dat, eventual spune-mi daca nu am explicat si daca nu ti-a convenit explicatia.
Rog un admin/moderator sa imi numere negativele date anul asta si sa puna public cifra, ca sa rezolvam si cu acuzatiile ca dau negative aiurea.
Nu-i purta de grija Stefaniei, a spus ironic ca "totul se face in tandem", deci nu e de acord cu practicile astea. Ne descurcam individual.
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)