Pagina 451 din 1463 PrimulPrimul ... 3514014414494504514524534615015519511451 ... UltimulUltimul
Rezultate 4.501 la 4.510 din 14626

Subiect: Al 257-lea topic despre reputatii - postez pentru un prieten

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    61

Implicit

Citat Postat în original de matei Vezi Post
    Scandaaaaaaaaaaaaaaaal!
    Vand bilete la meciul Dan vs Rapsodia. Ofer gratis un calendar cu Dan in trening aurit celor care comanda doua bilete (asta ca sa va convingeti ca si el e tot om, nu e zeu). O ofer chiar si pe asistenta lu Matei la comenzi mai mari de 1000 de bilete.

Astept PM.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Si de ce crezi ca eu trebuie sa "inghit" glumele tale, daca eu nu mi-am permis sa fac nici una pe seama ta? Poti ridica nvelul sau sa-l cobori dupa bunul plac, daca vrei iti aduc peste 30 de exemple in care te-ai exprimat cel putin "grosolan" la adresa unor membrii, inclusv "Capacitatea ta de intelegere este redusa", si exemplele pot continua.
    Nu esti obligat, tocmai de aia a, spus ca oricine imi cere sa ma opresc, imi cer scuze fata de el si ma opresc.
    Dar tu ai ales sa ma injuri.

Capacitatea ta de intelegere e o jignire? Probabil. Daca vrei o dezbatem. Vrei?
    Trust, but verify.

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    791
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de haos Vezi Post
    Vand bilete la meciul Dan vs Rapsodia. Ofer gratis un calendar cu Dan in trening aurit celor care comanda doua bilete (asta ca sa va convingeti ca si el e tot om, nu e zeu). O ofer chiar si pe asistenta lu Matei la comenzi mai mari de 1000 de bilete.

Astept PM.
    Ai PM!

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    34

Implicit

BRAVO @Rapsodia ca ai avut curajul sa scri depre tampaniile pe care le fac unii pe acest forum!

Acest @Dan se ia cu nerusinare de toata lumea, fara retineri, fara jena. In special de membrii noi si de femei...mai nou si de cei care nu locuiesc in Romania. Si voi moderatorii acestui forum ce faceti? Regulile forumului sunt doar pentru unii dintre membrii? Va solicit sa-i retrageti lui Dan titlu de Ambasador Seopedia pentru ca nu-l reprezinta cu cinste.
    Ce inseamna acest titlu pentru el? Inseamna DOAR ca atunci cand da reputatie negativa cuiva (si o face de multe ori pe nedrept) sa-i stearga 4 puncte din reputatie.
    Daca vreti exemple cu insultele, atacurile la persoana si mistourile adresate catre membri, colectia este ingrozitor de mare, dovezile sunt pe acest forum.

Dan
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Citat Postat în original de Stefania Trandafir Vezi Post
    BRAVO @Rapsodia ca ai avut curajul sa scri depre tampaniile pe care le fac unii pe acest forum!

Acest @Dan se ia cu nerusinare de toata lumea, fara retineri, fara jena. In special de membrii noi si de femei...mai nou si de cei care nu locuiesc in Romania. Si voi moderatorii acestui forum ce faceti? Regulile forumului sunt doar pentru unii dintre membrii? Va solicit sa-i retrageti lui Dan titlu de Ambasador Seopedia pentru ca nu-l reprezinta cu cinste.
    Ce inseamna acest titlu pentru el? Inseamna DOAR ca atunci cand da reputatie negativa cuiva (si o face de multe ori pe nedrept) sa-i stearga 4 puncte din reputatie.
    Daca vreti exemple cu insultele, atacurile la persoana si mistourile adresate catre membri, colectia este ingrozitor de mare, dovezile sunt pe acest forum.

Apreciezi pe unul care m ainjura de mama si ma acuzi pe mine ca sunt rau pentru ca spun adevarul?
    Ma inchin in fata dumneavoastra!
    Trust, but verify.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Va rog sa incetati cu atacurile la persoana, nu suntem unclub de manelisti care sa se certe pe tot felul de rahaturi din astea.
    Toata lumea a gresit si trebuie sa isi asume asta, nu conteaza cine este cel mai vinovat, toti sunteti vinovati. Chiar daca rapsodia a sarit tare calul data asta si dan a gresit in trecut si eu m-am luat aiurea de membri, nici stefania nu a fost diplomata.

Va rog INCETATI

Altfel dau negative la toti indeferent cat de buni prieteni imi sunt
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Dan
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Citat Postat în original de Stefania Trandafir Vezi Post
    - se ia cu nerusinare de toata lumea, fara retineri, fara jena.
    - In special de membrii noi si de femei...mai nou si de cei care nu locuiesc in Romania.
    - Ce inseamna acest titlu pentru el? Inseamna DOAR ca atunci cand da reputatie negativa cuiva sa-i stearga 4 puncte din reputatie.
    - si o face de multe ori pe nedrept
    - insultele, atacurile la persoana adresate catre membri, colectia este ingrozitor de mare, dovezile sunt pe acest forum.
    Uite, daca nu esti in stare sa aduci dovezi clare pentru fiecare punct din astea, solicit banarea ta de pe acest forum.
    Ultima modificare făcută de Dan; 17th May 2013 la 13:43.
    Trust, but verify.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.717
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Nu esti obligat, tocmai de aia a, spus ca oricine imi cere sa ma opresc, imi cer scuze fata de el si ma opresc.

Capacitatea ta de intelegere e o jignire? Probabil. Daca vrei o dezbatem. Vrei?
    Poate ca e si mai bine daca nu incepi! Am mai spus, pana acum nu mi-am permis sa fac nici cea mai mica gluma la adresa unui membru, ba chiar am vrut sa ma alatur topicului si am primt un "sut" ca-s off topic, asa c am-am retras. Dar daca ajugi sa sa iei in ras nick-ul membrilor "Postat în original de Virtutea Trandafir si nu este singurul exemplu, nu ti se pare ca esti vulpea moralista? De ce sa te "opresti" cand bunul simt spune sa nu incepi? Spui ca te-am jignit, imi pare rau, scopul era sa radem, nu sa ne simtim jigniti. Am facut exact ce ai facut si tu, am crezut ca te amuzi, acum vad ca nu. Iar daca te-ai gandit la ceva urat, fii sigur ca nu asta am avut in vedere. Repet (o fac pentru ca vad ca propunera mea de a reduce la zero "bascalia" pe forum, nu-ti este pe plac), ar fi cazul sa se faca glume doar pe seama celor ce le si accepta, nu intai faci glume, iar daca nu sunt pe placul celui "atins" , ii dai cateva negative, si incetezi.

Ma asteptam de la tine sa spui ca ai intekles ca nu e frumos sa te iei de membrii, s ale iai in ras postarile, sa le dai nume dupa bunul plac, si apoi cand te "atinge" cineva sa faci pe victima. Fii barbat, zambeste, da negative si treci mai departe (sau renunta la bascalia pe seama membrilor).

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post

Va rog INCETATI

Altfel dau negative la toti indeferent cat de buni prieteni imi sunt
    Eu ma retrag din topic!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

DRG
    DRG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    30
    Posturi
    442
    Putere Rep
    33

Implicit

lovelife: Altfel dau negative la toti indeferent cat de buni prieteni imi sunt

Dan mi se pare mie sau esti in inferioritate, 2 contra 1 nu e fair play.
    Morala: asta e topicul de glume, cel de certuri se afla in alta parte.
    D R G

Dan
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    ar fi cazul sa se faca glume doar pe seama celor ce le si accepta, nu intai faci glume, iar daca nu sunt pe placul celui "atins" , ii dai cateva negative, si incetezi.
    Hai sa o luam punctual. Arata-mi unde te-ai simtit jignit tu personal de ce glume am facut cu tine.
    Arata-mi, de asemenea, cate negative ti-am dat, eventual spune-mi daca nu am explicat si daca nu ti-a convenit explicatia.

Rog un admin/moderator sa imi numere negativele date anul asta si sa puna public cifra, ca sa rezolvam si cu acuzatiile ca dau negative aiurea.

Nu-i purta de grija Stefaniei, a spus ironic ca "totul se face in tandem", deci nu e de acord cu practicile astea. Ne descurcam individual.
    Trust, but verify.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Inca un topic despre reputatii
    De Bogdan Calin în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 27th September 2011, 15:55
  2. Postez gratuit articole de specialitate
    De charlieking în forumul Continut web
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 18th October 2010, 12:58
  3. Un topic despre nimic
    De danic în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 626
    Ultimul Post: 23rd July 2008, 19:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.