Hai ma sa mai zic o data.
Nu ma intereseaza ca esti membru nou, ca esti vechi, ca ai miliarde de site-uri sau nici unul.
Nu ma intereseaza ca esti femeie, ca esti barbat, ca esti neutru sau extraterestru.
Nu ma intereseaza ca traiesti in China, Romania, Somalia.
Daca spui prostii, iti zic in fata sau iti dau negativ, dupa caz. Fara sa conteze ca tu ai frustrari acumulate de-a lungul timpului, ca nici frustrarile tale nu ma intereseaza.
Daca de la un simplu negativ te ataci si te zbati si te dai cu curu de pamant, esti imatur. Din punctul meu de vedere.
Daca afisezi o varsta la profil, comporta-te ca atare.
Trust, but verify.
Atunci cand vrei poti imblanzii si tigrii [intr-adevar e mai greu cu pinguinii]
![]()
Critica este intodeauna constructiva si binevenita [chiar si mai dura], diversitatea opiniilor ne-a adus unde suntem si consider ca nu este in regula sa iei in nume personal sau sa pastrezi frustrari atunci cand cineva nu este de acord cu tine pe un anumit subiect.
Nu suntem cu totii savanti sau piloti de formula 1 insa, cu siguranta, fiecare ne pricepem la cate ceva [chiar si cu conotatii negative], aici intervine abilitatea ta de om si constructia ta psihologica, sa stii cand sa te bagi si unde sa te bagi.
Eu nu pot jigni pe cineva doar ca nu e de acord cu mine
PS - sunt offtopic rau, punish me please ...
Dane, scrie lumea despre tine, esti cineva
Definitia Prostiei | Platforma Blogging
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Pentru cei care au deschis calculatoarele mai tarziu:
Totul a plecat de la faptul ca am justificat negativul dat Stefaniei:
Google testeaza SERP fara URL-uri la vedere
Rapsodia a aprut brusc, facand o glume grosolana/nevinovata (conform spuselor lui, depinde ce topic citesti):
Al 257-lea topic despre reputatii - postez pentru un prieten
Ajungandu-se, fireste, la:
De unde s-ar putea intelege ca oricine se ia de adversar este un erou, indiferent daca il injura de mama sau nu.
La fel, s-ar putea intelege ca titlul de ambasador vine cu liniute verzi. Nu, nu este asa. E exact invers
S-ar intelege ca dau negative membrilor noi de multe ori pe nedrept. Pot demonstra oricand contrariul
S-ar putea intelege ca sunt ambasador inutil. Rog unul dintre ambasadori sa se exprime liber despre activitatea mea in ambasada.
S-ar putea intelege ca exista exemple cu insulte aduse de mine membrilor si atacuri la persoana. Astept cu interes exemplele.
Cat despre mistouri... ii las pe ceilalti sa judece cat am deranjat cu mistourile mele. Si ii rog public pe cei de care am facut misto si nu le-a convenit sa ma anunte, sa imi cer scuze public fata de ei.
Il astept si pe Rapsodia sa imi explice de ce "Igen" e jignire la adresa lui.
Trust, but verify.
scrie articolul si comenteaza la elde unul singur
Am fost o singura data la o bere cu Dan, fizic l-ati descris corect, ca e frustrat era evident, refularile lui pe forum o demonstreaza, insa in afara de trafic suplimentar, la ce ajuta chestiile astea? De ce nu le scrieti pe forum direct, asa le-ar citi mai multi! Eu o sa va sustin, nici mie nu imi place mojicia lui!
Ultima modificare făcută de avram; 17th May 2013 la 15:06.
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Definitia Prostiei | Platforma Blogging
=))))))))))))))
cata lume treaza la 5 dimineata sa comenteze un blog fara vizite ahahahahahahahhahahahahahahahhahaaha
Cum sa-ti dai singur commenturi? =)))))))))
Auzi, sunt rau ca ma amuz aici, dar el, din lipsa de altceva, ce face? spune ca o am mica. Cat de penibil sa fii?
Gata Rapsodia, ne-ai convins.
Da, sunt Dan si pe softpedia. Dar aici e seopedia.
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)