Nu numai noi trebuie sa ne ferim de pinguin.
As vrea sa intrii un pic in detalii, pentru fraza de mai sus, care mi se adreseaza. Este vb de postul de aici: Google testeaza SERP fara URL-uri la vedere
EU am dat un negativ, pentru un topic duplicate. Asta ma face justitiar?
De ce varsta ar trebui sa conteze in faptul ca NU esti de acord sa citesti aceleasi postari toata ziua? Daca nu eram "in etate", nu mai dadeam negativ pentru post duplicate?
Off: Vad ca faptul ca rapsodia il injura pe Dan de mama, trece neobservat. Maine o sa fiu eu, poimaine Kidu, sau altii. E nevoie doar de "trecere cu vederea".
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Un box ptr problema ar mai potrivit, cred.
In rest, pinguinul si pisica au cate 9 vieti.
Nu mai CAUT content writer
Al 257-lea topic despre reputatii - postez pentru un prieten
Dan: o iau si pe mama.
rapsodia: On Topic : Pot sa o iau si eu ?
Scrie undeva ca e vorba despre mama lui Dan? Poate isi ia mama cu el?
Tom, faptul ca tu citesti non stop ce apare pe forum e un lucru notabil. Faptul ca ceilalti au, poate, mai putin timp sa il rasfoiasca nu trebuie sa determine astfel de reactii.
Forumul este imens, sunt posturi pe care nu le-am citit nici eu, desi am activitate destul de mare aici. Chiar si eu am postat chestii duplicat, nestiind ca problema a mai fost discutata.
Ce ar trebui sa fac daca tu vei posta maine o chestie despre care stiam deja, sau despre care s-a mai vorbit? Sa iti dau negativ doar pentru asta?
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Eu imi cer scuze daca reactia mea in apararea Stefaniei a fost exagerata, dar am asistat la toate variantele de negative date doar pentru ca pot sa o fac: daca redeschizi un topic vechi, negativ ca l-ai dezgropat, daca faci unul nou, negativ ca nu ai scris la cel vechi.. si tot asa. Sunt cazuri aberante in care membrii cu zero postari au deja doua buline rosii! Cred ca nu trebuie exagerat cu negativele, era o regula, nu se dau negative in bar, si totusi se dau si tot asa... poate ar fi mai interesant de discutat despre SEO decat despre cui dau si cui nu dau negative.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Corect! Dar da-mi voie sa-ti dau negativ, pentru post duplicate, fara sa fiu justitiar, si nici luat la "bascalie", ca sa nu zic BAI Nichita!
..............................
Pentru bunastarea forumului, am decis sa intru in silenzio-stampa pentru o perioada nedeterminata. Postez doar in marketplace, ca nu mai rezist!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Ce bun a fost titlul topicului - "despre reputatii"))
Scria recent pe un oarecare blog, fara legatura cu discutia de fata, ca definita prostiei sunt eu. Sau ceva de genul.
Mi s-a parut interesant urmatorul articol, care explica clar ca cei fara simtul umorului sunt prostuti (ca mine asa):
http://www.psychologytoday.com/files...ng-success.pdf
Trust, but verify.
Am pus doua doar sa stiti ca am ... doua
![]()
Momentan este/sunt 8 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 8 vizitatori)