N-am zis ca esti ungur. Si daca erai ungur care era problema? Ungurii sunt o rasa inferioara? Daca erai in Italia si iti ziceam Ciao te suparai?
Oricum, mi se pare amuzant postul de pe blogul tau. Si comentariile puse in mod evident tot de tine.
Ai dovedit tuturor cine esti de fapt. Astpt sa se sesizeze un moderator. Mai Madam Z =))))))))))))
Sfat gratis:
data viitoare schimba si orele comentariilor, sa nu fie asa evident ca ai prieteni imaginari care sunt treji la aceeasi ora cu tine si care au comentat din tot blogul, doar la acel post:
![]()
Trust, but verify.
@ Rapsodia: Vezi ca avatarul de la comentariul lui "Paul M" este de fapt poza unui blogger, respectiv Eu ma gandeam, Tu te gandeai?. Macar de luai niste imagini cu thailandezi, aia seamana si oricum nu puteam sa ne dam seama cine sunt
PS: M-ai 'abordat' acum 2-3 saptamani pe messenger cu un id de fata, ti-ai schimbat sexul intre timp, Ramonico?
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Rapsodia, daca e4ro.ro e al tau, si noi suntem niste prosti, sunt 2 variante:
1. iesi de pe forum
2. unii dintre noi nu mai postam nimic GRATUIT si IMPORTANT pe forum.
1. iesi, pentru ca pierdere de timp pentru tine, sunt prea multi prosti care te incurca sa evoluezi.
2. noi(membrii seopedia) ti-am oferit de-a lungul timpului, destule informatii utile, de actualitate, din care sper ca ai invatat cate ceva. Daca in locul unui simplu "multumesc" si a aprecierii postarilor, ai preferat sa-l injuri pe Dan, atunci munca lui Dan si a altora este inutila. Cu siguranta avem ceva mai bun de facut.
Cand scrii pe un site, personal sau nu, ca unii sunt prosti, si aduci injurii, trebuie sa intelegi ca e de datoria ta sa accepti si repercursiunile.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Va rog sa incetati. Tocmai am inchis postul acesta. Personal nu ma intereseaza cui ati dat voi reputatie si prosteala asta ieftina nu trebuie sa continue.
Tiganeala pe care ati facut-o aici mi se pare jenanta: "uite ce a zis ala, stai ca te spun eu, stai ca iti mai dau eu niste negative etc".
Nu vreau sa intru in detalii. Remarc doar faptul ca unii membri ai forumului (ajunsi in etate) au devenit justitiarii acestuia, cei care "fac ei dreptate" pentru ca alti useri nu au citit nu stiu ce topic etc.
Va recomand cu caldura aceste articole.
Experimentul falsei închisori | PENITENCIAR
Stanford prison experiment - Wikipedia, the free encyclopedia
Daca veti continua cu aceasta discutie voi incepe si eu sa impart reputatii. Si nu numai.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)