Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 26

Subiect: Google testeaza SERP fara URL-uri la vedere

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Stefania, cu placere oricand.
    Am considerat inutil comentariul tau si mai ales transformarea acestui topic intr-unul de "pozitive si negative". Vrei sa auzi public? Ti-o spun fara probleme - ai comportament de copil rasfatat. Din varsta care apare afisata la fiecare postare de-a ta, imi dau seama ca trebuia sa treci peste asta de vreo cateva zeci de ani.

N-as vrea sa te judec, pentru ca m-am ferit sa am de-a face cu tine, dar ca idee: nu se invarte universul in jurul tau. Daca iei un negativ sau un pozitiv, ti-l asumi. Te hranesti cu negative, ai o problema cand cineva nu e de acord cu tine? Deschide un topic de consiliere psihologica pentru cei care sufera de buline verzi.

Cat despre mine... nu iau decizii in functie de ce fac altii, gandesc cu capul meu. Bine, rau, imi asum ce fac si ce zic. Mi se pare total anormal sa dai pozitiv pentru ca au dat altii negativ. Am facut-o si eu in trecut, dar n-o mai fac, tocmai pentru ca mi-am dat seama ca e o prostie.

Si nu-mi trimite mesaje private ca nu ma intereseaza sa le citesc.
    Daca ai ceva de spus, spune-o public. Iar pentru "doamne ajuta" mergi la biserica, aici e forum de SEO.
    Mai "doamna".
    (ghilimelele sunt pentru limbaj si atitudine)
    Trust, but verify.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Te credeam putin mai matur in gandire, Tom, dar imi demonstrezi, din nou, ca m-am inselat.

In primul rand, nu-mi pasa de negative. Poti sa-mi dai negative pana ajung pe rosu, mi-e egal cu 0. Dar hai sa vedem rostul acelor link-uri pt negative si pozitive:

"Te-a ajutat acest post ? Yes | No"

Pe mine m-a ajutat postul lui smbd, pt simplul fapt ca e prima oara cand am citit chestia asta. Sa inteleg ca sunt obligat sa citesc tot forumul si e vina mea ca n-am gasit chestia asta discutandu-se in topicul celalalt? Sincer, n-am nimic cu tine, credeam ca esti unul dintre tipii seriosi de pe forum, m-am inselat, din nou.

Spor la dat negative.

De ce nu ati da pozitive pentru alte 100 de topicuri pe acelasi subiect
    Ce treaba ai tu la ce-am dat eu pozitiv sau negativ? Nu cumva e dreptul meu sa consider ca ceva m-a ajutat sau nu? Dar gata, ca deja am alocat destula energie discutand aiurea pe un subiect inutil. Nu-mi place sa ma cobor la un anumit nivel, asa ca n-o sa-ti dau negativ, desi consider ca postul tau NU M-A AJUTAT.

As mai spune cateva, dar deja suntem offtopic si dupa cum ziceam, nu meriti efortul.
    Signatura lipsa

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Stefania, cu placere oricand.
    Am considerat inutil comentariul tau si mai ales transformarea acestui topic intr-unul de "pozitive si negative". Vrei sa auzi public? Ti-o spun fara probleme - ai comportament de copil rasfatat. Din varsta care apare afisata la fiecare postare de-a ta, imi dau seama ca trebuia sa treci peste asta de vreo cateva zeci de ani.

N-as vrea sa te judec, pentru ca m-am ferit sa am de-a face cu tine, dar ca idee: nu se invarte universul in jurul tau. Daca iei un negativ sau un pozitiv, ti-l asumi. Te hranesti cu negative, ai o problema cand cineva nu e de acord cu tine? Deschide un topic de consiliere psihologica pentru cei care sufera de buline verzi.

Cat despre mine... nu iau decizii in functie de ce fac altii, gandesc cu capul meu. Bine, rau, imi asum ce fac si ce zic. Mi se pare total anormal sa dai pozitiv pentru ca au dat altii negativ. Am facut-o si eu in trecut, dar n-o mai fac, tocmai pentru ca mi-am dat seama ca e o prostie.

Mai "doamna".
    Bun ''capul'' tau. Dar de ce nu va luati de varsta mamicilor voastre mai copii! Aveti un fix? Acum medicina este avansata si gasiti ajutor. pai zau asa )

scuze de offtopic

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Stefania Trandafir Vezi Post
    Dar de ce nu va luati de varsta mamicilor vostre mai copii! Aveti un fix?
    Mamicile "noastre" nu au comportament pueril si nu vorbesc asa. Din fericire. Daca ar avea, nu as avea nici o jena in a le spune ca se comporta ca niste copii rasfatati.
    Again, nu se invarte universul in jurul tau.

Ce treaba ai tu la ce-am dat eu pozitiv sau negativ?
    Ai perfecta dreptate Tymbark, nu e treaba mea cine da negativ si cui. Cu exceptia cazurilor cand mi se pare ca cineva exagereaza.
    Avand in vedere argumentul tau, o sa incerc sa nu imi pese nici in cazurile astea. Sper sa fie valabil pentru toti. Inclusiv pentru Stefania. Ce treaba are ea cu pozitivele si negativele mele?
    Trust, but verify.

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    36

Implicit

@tymbark

Cred ca nu prea ai cu cine sa discuti in cazul asta.

Oamenii astia judeca doar prin prisma liniutelor verzi
    Au tot felul de ''roluri'' pe aici...o mare parte din viata lor si-o consuma online...facand analize pe text...isi schima pozele de zece ori pe zi, isi doresc sa fie tot felul de personaje gen Matt Cutts, o data cu mustati mai lungi, odata cu ele rasucite... cate si mai cate...ma intreb din ce-or trai (si nu ma refer la bani)...daca au un suflet real sa-i inteleaga.
    Dumnezeu cu mila!

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Sa vorbesti cu "un amic" cand stii ca si ceilalti aud (vad in cazul nostru) dar sa te comporti ca si cum n-ar fi de fata este inca o dovada de comportament cel putin imatur. Eu as numi-o grosolanie, dar ma rog, s-ar considera ca iti intorc jignirea.

Cand iti afisezi varsta la profil, ma astept sa te comporti ca atare, nu ca un copil de 16 ani.

Spui ca le pasa altora de liniute verzi, dar de fapt tu ceri explicatii pentru ele si le tot aduci in discutie. Macar citeste ce scrii sau da-ti seama ce se intelege din ce scrii.
    Si apropo de mustati - bine ca nu stii cine e in poza, daca stiai eram chiar ingrijorat, mi-as fi recitit posturile poate am gresit pe undeva.
    Trust, but verify.

indiscutabil34 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    12th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    377
    Putere Rep
    34

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Salutare. Lasand scandalul la o parte, greseala nu e ca a aparut acest nou "Google testeaza SERP fara URL-uri la vedere" ci, ca altcineva a generalizat un subiect care nu trebuia generalizat. Ma refer la Google si ce mai face el vs SEO . Din punctul meu de vedere, acele noutati, trebuiau tratate fiecare in parte, nu puse la gramada, si atunci nu cred ca mai aparea aceasta problema, plus ca poate nu toti sunt interesati de TOATE modificarile care le maif ace google, poate multi au fost fascinati doar de asta, si prin @smbdstopme le-a fost mult usor sa o gaseasca (modificarea), decat sa caute in zecile sau sutele de postari care se vor forma la un momentdat. Acum astept negativele voastre

smbdstopme este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    22nd March 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    69
    Putere Rep
    36

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Tot ceea ce am intentionat sa fac a fost sa distribui o informatie ce mi s-a parut foarte interesanta nicidecum sa ma apuc sa creez post-uri aiurea pentru a avea un numar cat mai mare cum am fost acuzat (nu mi-ar folosi la nimic) si in plus pentru a afla parerea celor mai experimentati pe partea de SEO.

Mi s-ar fi parut mai constructiv ca utilizatorii mai vechi cu o oarecare experienta sa isi expuna 2-3 idei despre informatia din primul post din motive evidente.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    Te credeam putin mai matur in gandire, Tom, dar imi demonstrezi, din nou, ca m-am inselat.

In primul rand, nu-mi pasa de negative. Poti sa-mi dai negative pana ajung pe rosu, mi-e egal cu 0. Dar hai sa vedem rostul acelor link-uri pt negative si pozitive:

"Te-a ajutat acest post ? Yes | No"
    Da-mi voie sa ofer negativ, daca pe mine NU ma ajuta, si ma incurca. Sunt multe topicuri care NU ma ajuta, dar nu ofer negativ, atata timp cat sunt de interes general, SI NU SUNT DUPLICATE.

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post

Pe mine m-a ajutat postul lui smbd, pt simplul fapt ca e prima oara cand am citit chestia asta. Sa inteleg ca sunt obligat sa citesc tot forumul si e vina mea ca n-am gasit chestia asta discutandu-se in topicul celalalt? Sincer, n-am nimic cu tine, credeam ca esti unul dintre tipii seriosi de pe forum, m-am inselat, din nou.

Spor la dat negative.
    O sa deschid eu acum 100 de posturi, identice, pentru ca se pare ca pur si simplu ori NU vrei sa intelegi, ori NU poti. Cu un exemplu, poate intelegi.

Posturile mele pe forum sunt GRATUITE, seriozitate te ajuta doar in tranzactii (pe forum). Data viitoare cand vrei sa cumperi ceva de la mine, iti recomand sa zici pass, pentru ca nu sunt destul de serios ca sa-ti ofer servicii. Simplu, sau?

Citat Postat în original de smbdstopme Vezi Post
    Tot ceea ce am intentionat sa fac a fost sa distribui o informatie ce mi s-a parut foarte interesanta nicidecum sa ma apuc sa creez post-uri aiurea pentru a avea un numar cat mai mare cum am fost acuzat (nu mi-ar folosi la nimic) si in plus pentru a afla parerea celor mai experimentati pe partea de SEO.

Mi s-ar fi parut mai constructiv ca utilizatorii mai vechi cu o oarecare experienta sa isi expuna 2-3 idei despre informatia din primul post din motive evidente.
    Tu nu vrei sa intelegi ca se discuta deja subiectul? Doar ca nu pe un post duplicate? E greu sa cauti? Sau sta cineva sa-ti explice de fiecare data ce trebuie sa faci!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    983
    Putere Rep
    47

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Eu nici nu am vazut stirea in postul indicat de Tom, ci aici, asa ca postul ala e inutil, orice ar zice oricine.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. serp google extensia .mobi
    De N. Iulia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 20th August 2012, 22:43
  2. Backlink-uri fara anchor deloc (fara text, fara imagine, fara nimic)
    De tymbark în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 14th May 2012, 21:34
  3. Răspunsuri: 26
    Ultimul Post: 13th November 2010, 22:22
  4. SERP Google checker
    De Hobart în forumul Utile
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 1st December 2009, 15:40
  5. Vrei rezultate? Testeaza publicitatea (gratuit)
    De myamar în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 12th September 2009, 19:28

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •