3 out of 3 members found this post helpful.
Stefania, cu placere oricand.
Am considerat inutil comentariul tau si mai ales transformarea acestui topic intr-unul de "pozitive si negative". Vrei sa auzi public? Ti-o spun fara probleme - ai comportament de copil rasfatat. Din varsta care apare afisata la fiecare postare de-a ta, imi dau seama ca trebuia sa treci peste asta de vreo cateva zeci de ani.
N-as vrea sa te judec, pentru ca m-am ferit sa am de-a face cu tine, dar ca idee: nu se invarte universul in jurul tau. Daca iei un negativ sau un pozitiv, ti-l asumi. Te hranesti cu negative, ai o problema cand cineva nu e de acord cu tine? Deschide un topic de consiliere psihologica pentru cei care sufera de buline verzi.
Cat despre mine... nu iau decizii in functie de ce fac altii, gandesc cu capul meu. Bine, rau, imi asum ce fac si ce zic. Mi se pare total anormal sa dai pozitiv pentru ca au dat altii negativ. Am facut-o si eu in trecut, dar n-o mai fac, tocmai pentru ca mi-am dat seama ca e o prostie.
Si nu-mi trimite mesaje private ca nu ma intereseaza sa le citesc.
Daca ai ceva de spus, spune-o public. Iar pentru "doamne ajuta" mergi la biserica, aici e forum de SEO.
Mai "doamna".
(ghilimelele sunt pentru limbaj si atitudine)
Trust, but verify.
3 out of 3 members found this post helpful.
Te credeam putin mai matur in gandire, Tom, dar imi demonstrezi, din nou, ca m-am inselat.
In primul rand, nu-mi pasa de negative. Poti sa-mi dai negative pana ajung pe rosu, mi-e egal cu 0. Dar hai sa vedem rostul acelor link-uri pt negative si pozitive:
"Te-a ajutat acest post ? Yes | No"
Pe mine m-a ajutat postul lui smbd, pt simplul fapt ca e prima oara cand am citit chestia asta. Sa inteleg ca sunt obligat sa citesc tot forumul si e vina mea ca n-am gasit chestia asta discutandu-se in topicul celalalt? Sincer, n-am nimic cu tine, credeam ca esti unul dintre tipii seriosi de pe forum, m-am inselat, din nou.
Spor la dat negative.
De ce nu ati da pozitive pentru alte 100 de topicuri pe acelasi subiect
Ce treaba ai tu la ce-am dat eu pozitiv sau negativ? Nu cumva e dreptul meu sa consider ca ceva m-a ajutat sau nu? Dar gata, ca deja am alocat destula energie discutand aiurea pe un subiect inutil. Nu-mi place sa ma cobor la un anumit nivel, asa ca n-o sa-ti dau negativ, desi consider ca postul tau NU M-A AJUTAT.
As mai spune cateva, dar deja suntem offtopic si dupa cum ziceam, nu meriti efortul.
Signatura lipsa
2 out of 2 members found this post helpful.
Salutare. Lasand scandalul la o parte, greseala nu e ca a aparut acest nou "Google testeaza SERP fara URL-uri la vedere" ci, ca altcineva a generalizat un subiect care nu trebuia generalizat. Ma refer la Google si ce mai face el vs SEO . Din punctul meu de vedere, acele noutati, trebuiau tratate fiecare in parte, nu puse la gramada, si atunci nu cred ca mai aparea aceasta problema, plus ca poate nu toti sunt interesati de TOATE modificarile care le maif ace google, poate multi au fost fascinati doar de asta, si prin @smbdstopme le-a fost mult usor sa o gaseasca (modificarea), decat sa caute in zecile sau sutele de postari care se vor forma la un momentdat. Acum astept negativele voastre
1 out of 1 members found this post helpful.
Tot ceea ce am intentionat sa fac a fost sa distribui o informatie ce mi s-a parut foarte interesanta nicidecum sa ma apuc sa creez post-uri aiurea pentru a avea un numar cat mai mare cum am fost acuzat (nu mi-ar folosi la nimic) si in plus pentru a afla parerea celor mai experimentati pe partea de SEO.
Mi s-ar fi parut mai constructiv ca utilizatorii mai vechi cu o oarecare experienta sa isi expuna 2-3 idei despre informatia din primul post din motive evidente.
1 out of 1 members found this post helpful.
Eu nici nu am vazut stirea in postul indicat de Tom, ci aici, asa ca postul ala e inutil, orice ar zice oricine.