Cam asa arata:
Sursa informatiei.
Voi ce parere aveti despre asta?
Cam asa arata:
Sursa informatiei.
Voi ce parere aveti despre asta?
E aici deja de 10 zile. Google si ce mai face el vs SEO
Nu citesti forumul?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Am vazut de cand a aparut articolul pe search engine land insa pe seopedia nu am gasit informatia. LE: Intre timp mi-au aparut si doua buline rosii... minunat.
Mi-am atins scopul. Mi s-a parut categoria cea mai potrivita pentru ce am postat, de acolo si supararea (vazand ca in aceasta categorie nu exista nimic referitor la acest subiect).
Revenind la subiectul principal, ce crezi despre ideea asta? Nu credeti ca le da o sansa si site-urilor mai mici (relativ necunoscute) dar care au ajuns pe prima pagina prin propriile puteri?
Acum ai 3 verzi
Sincer, nici eu n-am vazut postarea aia. Parerea mea e ca pt unele chestii mai importante, merge un topic separat. Nu toata lumea citeste toate threadurile
Signatura lipsa
Ai 4 verzi. Foarte interesanta stirea!
Noroc ca este un test!
Ca si consumator de google vreau sa vad in cautari, site-ul in care ajung dupa ce dau click. Nu-mi place ce incerca google sa faca, sper sa ramana in faza de teste. Ar fi o lume perfecta pentru spam-ari.
Bai Tom tu ce faci? Imi dai negativ pentru ce?
Hai uimeste-ma!
Pai Stefania, nu-mi propun sa te uimesc, si nici sa-ti raspund. Adresarea cu "bai" nu o accept, fie si de la o doamna.
O sa-i raspund lui tymbark si lovelife.
Daca un subiect este DEJA pe forum, si voi considerati ca in loc sa se inchida topicul, se ofera reputatie pozitiva, atunci e cazul ca noi ceilalti, care citim zilnic forumul, si discutam doar pe un singur subiect, sa primim negative.
Daca pt un subiect deschis gresit, voi dati pozitive, urmeaza alte cateva mii de subiecte deschise, de userii noi, asa ca "sa fie", "la numar" si pentru reputatie.
De ce nu ati da pozitive pentru alte 100 de topicuri pe acelasi subiect: Google testeaza SERP fara URL-uri la vedere? Eu zic ca e normal sa oferiti reputatie pozitiva tuturor membrilor care deschid posturi noi, pe subiecte vechi, deja discutate.
Asa ca propun tuturor celor care au nevoie de reputatie pozitiva, sa deschideti subiecte existente, si sa trimiteti si un PM, catre lovelife, tymbark si altii, cu mesajul: ai citit asta? tare sau ce?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Multumesc @Dan de votul tau negativ. Aici pe forum se ''lucreaza'' in tandem)
@all
Ca si @lovelife, am dat reputatie + pentru ca am gasit subiectul foarte interesant si am avut si un comentariu in acest sens.
Acum ce sa facem? cand intalnim un subiect pe forum sa-l cautam sa vedem daca s-a mai scris de problema respectiva?) ...trebuie sa ai prea mult timp de pierdut sau sa nu ai altceva de facut ...
Titlul ales de @smbdstopme este foarte bun si la obiect, felicitari inca o data !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)