De 2 zile au intrat la mine, si ma SEACA. Nu stiu cum sa scap de interfata asta noua. Trebuia sa puna si ei un OFF, ca la "Instant search".
serp.jpg
Le detest. Cu toate astea, e interesant din prisma aspectului CTR-ului. Cred ca site-urile mai populare vor avea de castigat. Userul recunoaste designul, si da click cu incredere. Asta e prima concluzie din punctul meu de vedere.
Apare cand esti logat in Google Account sau nu conteaza? La mine nu apare.
Site-urile cu design din '98 vor muri, nu isi mai strica nimeni ochii in ele, asa isi vor pierde clikurile
La mine inca nu a aparut...
Nici la mine nu apare
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
nici la mine, si nici nu vreau sa apara, conteaza browserul?
ce-mi place, astia schimba tot, google reinvented, da' parca erau destul de stabili.
Nu stiu, probabil conteaza ip-ul , tara de unde vii, ceva? Eu unul cand eram in America multe chestii micute diferite pe Google.com si aici nu le mai vad...
Las ca o sa va obisnuiti si cu asta...
Eu zic ca poate fi o chestie chiar utila, de multe ori vrei sa arunci doar o privire sa vezi daca siteul chiar contine ceea ce ai nevoie. Optiune asta o sa trieze o parte din siteurile care fac seo spam si o sa aiba de castigat cele cu continut de calitate si design profesional.
Ultima modificare făcută de Eradu; 16th October 2010 la 22:07.
Parca toate companiile au luat-o razna. In loc sa mentina serviciile cat mai simple, la fiecare upgrade le fac tot mai complexe, tot mai dificil de folosit si tot mai aiurea. Asa e si cu wordpress-ul de exemplu, versiunea 2.3 era super, apoi tot ce-a urmat au fost complicatii inutile si proaste. Parca mi-e si frica sa dau un upgrade de la o versiune la alta. Twitter? Same story, noul twitter imi da batai de cap. Google? Instant Search am dezactivat rapid, chestia asta noua e iarasi enervanta.
Sa le spuna cineva ca less is better and they need to keep it simple.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)