Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Pagini Indexate Care Nu Apar In Rezultate. De Ce?

turbo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    13th April 2006
    Posturi
    214
    Putere Rep
    35

Implicit

Salut.
    Primul post - cu o intrebare - recunosc sunt un pic egoist.

Nu sunt in domeniu asa ca problema mea poate parea simpla, dar pentru mine e foarte grava.
    Am facut site-ul firmei la care lucrez (agentie imobiliara) cu o baza de date in php. La inceput am avut linkuri cu ?id=... si paginile nu au fost indexate. Cu aproximativ o luna in urma am schimbat forma linkurilor in vanzari-apartamente-de-lux.php (fara mod_rewrite deocamdata). Problema: Google viziteaza paginile o data pe saptamana, le baga in cache dar nu le afiseaza in partea de rezultate decat ca rezultate suplimentare: adica asa . De ce?

Problema dureaza de o luna. Parca am mai citit pe forum ca este ceva normal, ca google inca nu a analizat paginile, etc dar e normal sa dureze atat de mult timp si totusi sa le viziteze saptamanal?

Multumiri anticipate pentru raspunsuri.
    iPhone Accessories - iPhone accessories
    iPad cases - iPad Cases Android phones - android phones

c_n_m este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    25th February 2006
    Locaţie
    București / Ilfov
    Vârstă
    52
    Posturi
    622
    Putere Rep
    38

Implicit

Din cate vad ai 35 de pagini indexate in G. In tot site-ul vad ca nu ai (cu mult) mai multe. Atata timp cat paginile sunt indexate de Google, ele pot aparea (teoretic) in rezultatele cautarilor (SERP). Si chiar apar, vezi aici contorizarea intrarilor in site-ul tau din motoarele de cautare.

P.S. Ai putea avea mai multe pagini indexate daca pui de exemplu cate o pagina separata pentru fiecare oferta imobiliara.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    13th April 2006
    Posturi
    214
    Putere Rep
    35

Implicit

In primul rand multumesc pentru raspunsul prompt.

Am urmat linkurile din trafic pe motoarele de cautare (multumesc - nu stiam ca se poate face asta) si am vazut ca la cautarea pe vile de lux cineva a intrat intr-o pagina pe care eu o credeam ca fiind neindexata. Dar se pune intrebarea de ce la cautarea continental imobiliare razoare nu apare nici un rezultat de pe site-ul meu cu toate ca pagina vanzari case vile contine aceste cuvinte si este in cache-ul google. Pentru unele cuvinte - cum ar fi calitate returneaza pagina corespunzatoare dar pentru cuvintele care ma intereseaza (diverse zone, sau alte caracteristici ale imobilelor) nu apar deloc in cautari cu toate ca sunt pe aceeasi pagina. Care ar fi explicatia?

Multumesc pentru sugestia cu pagini separate - este deja in lucru, dar o sa mai dureze - dupa cum cred ca va dati seama site-ul e facut noaptea pe genunchi, ziua bat orasul in lung si-n lat. Sunt convins ca marirea numarului de pagini va creste rezultatele cautarilor.

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    44

Implicit

Apare la cautare:

http://www.google.com/search?hl=en&lr=&q=c...are&btnG=Search

, dar de cuvantul razoare, nici nu a auzit de el:

http://www.google.com/search?hl=en&lr=&q=s...are&btnG=Search

Ai vreo pagina in care apare acest cuvant?

In legatura cu designul in firefox se vede prost pagina, intra si vezi.
    Boingeanu Ben

lixor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    11th February 2005
    Locaţie
    craiova
    Vârstă
    46
    Posturi
    413
    Putere Rep
    38

Implicit

referitor la paginile indexate trecute in indexul suplimentar cred ca se intimpla ceva. am observat in ultimul timp ca site-uri cu vechime, care aveau sute si mii de pagini indexate acum in indexul principal nu mai au decit citeva sute de pagini. spre ex: site:www.softpedia.com are 260 de pagini in indexul principal din 1.6M pagini, restul au fost trecute la rezultate suplimentare. asta este doar un ex, eu am observat asta la toate site-urile mele si la altele... cred ca este o chestie generala.
    am citit cite ceva despre asta multe interesante, altele care pur si simplu erau prostii... spre ex. cred ca pe webmasterworld, ieri, era un tip care spunea ca vorbise el cu matt cutts si aflase ca tot ce este trecut la rezultate suplimentare sunt paginile care nu sunt valide w3c...
    voi ce ati observat si care este parerea voastra?

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    13th April 2006
    Posturi
    214
    Putere Rep
    35

Implicit

@ben
    Pagina principala (index.php) e indexata, are PR2 si la anumite cautari are rezultate bune (imobil birouri a fost mult timp pozitia 3 pe prima pagina). Celelalte pagini nu apar nici macar ultimele la cautarile continental imobiliare keyword (ex: vanzari-case-vile.php care contine atat cuvantul razoare cat si calitate nu afiseaza nici un rezultat pentru primul cuvant si este prima pentru al doilea). Mi se pare cel putin ciudat. Oricum va multumesc mult pentru raspunsuri, cred ca intrebarea initiala a fost lamurita, mai ramane sa imi dau seama de ce am rezultatele astea ciudate.

@lixor
    Asta cu paginile valide imi trecea si mie prin minte ca ar putea fi o cauza (parca am mai auzit pe cineva chestia asta) dar mi se pare putin probabil (la mine intre index.php si celelalte pagini diferentele de cod sunt minore - toate sunt varza ).

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cuvinte cheie care nu apar
    De Jinx în forumul Adsense
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 7th March 2008, 15:13
  2. pagini indexate
    De Mascka în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 13th June 2007, 15:36
  3. Pagini Indexate
    De w3bmaster în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 3rd July 2006, 19:33
  4. Cum sa ai 5 miliarde de pagini indexate.
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 20th June 2006, 08:24
  5. De La 900 La 12,400 De Pagini Indexate
    De meetzah în forumul Google
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 12th January 2006, 14:23

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •