Cum sa ai 5 milioane de pagini indexate pe Threadwatch.
Spammerii in cauza sunt Romani, din Iasi.
Krumi dai o fuga pe la ei ? Ak47 ceva ?
Cum sa ai 5 milioane de pagini indexate pe Threadwatch.
Spammerii in cauza sunt Romani, din Iasi.
Krumi dai o fuga pe la ei ? Ak47 ceva ?
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Pai de unde stii ca sunt romani? Domeniul e inregistrat de argentinieni.
Uita-te la tot ce am scris. Orice link din domeniul ala, duce catre alt domeniu, prin redirecturi. Acesta din urma este inregistrat de un(o) roman(ca).Postat în original de Vic
Aa... i see ...
Super tare frate ce au facut oamenii astia
Vezi discutia si pe digitalpoint .
btw ei sunt premium adsense ?
ps. indivizii sunt moldoveni ?
Ultima modificare făcută de FireEyes; 18th June 2006 la 16:03.
Io nu pot accesa de vro' 2 sapt. Digitalpoint. Ma kc pe ISP-ul meu (GTS) si pe serverele lui de DNS si pe tot.
Si MA .. Nu inteleg .. Cum adica Premium publisher ?
Ultima modificare făcută de Diana; 18th June 2006 la 16:55.
La paginile pe care le au genereaza mai mult de 20 milioane de afisari pe luna.
Oricum, ei nu folosesc adsense din ce vad acum.
PS pune si tu alte DNS-uri!
Uite pe cele de la astral:
194.102.255.2
194.102.255.3
DUDE. Sunt spammeri. Incalca TOS-ul Adsense .. Au numai pagini cu ad-uri fara un content realPostat în original de FireEyes
Au schimbat repede faza cand a inceput lumea sa discute de ei. Acum au pus Adsense cu un nivel mai jos (dai click in domeniul ala, te duce pe alt domeniu, si daca dai click acolo, de-abia apoi iti apare adsense-ul pe ALT domeniu).Postat în original de FireEyes
Nu pot .. reteaua e configurata prin DHCP, si daca pun IP DHCP si DNS-urile manual nu mai merge nimic. Am incercat din prima zi asta.Postat în original de FireEyes
offtopic
Daca le setezi pe toate manual nu merge? La mine reteaua este setata prin dhcp dar pot pune si manual setarile.Postat în original de Cristian Mezei
sorry for off
Adresa IP nu are nici o legatura cu DNS-urile. Daca nu poti sa accesezi alte DNS-uri decat cele GTS inseamna ca ti-au filtrat 53-ul.Postat în original de Cristian Mezei
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)