Buna,
Extensia .mobi apare in rezultatele cautarilor doar de pe terminalele mobile ? sau si la cautari de pe desktop-uri, laptop-uri, etc.
Nu am vazut rezultate .mobi pe google de aceea intreb.
Multumesc
Buna,
Extensia .mobi apare in rezultatele cautarilor doar de pe terminalele mobile ? sau si la cautari de pe desktop-uri, laptop-uri, etc.
Nu am vazut rezultate .mobi pe google de aceea intreb.
Multumesc
Anunturi gratuite online de mica publicitate, anunturi auto cu masini second hand de vanzare, dezmembrari si piese auto.
Pe ambele. Cauta pe google: "site:.mobi".
Multumesc.
.mobi cum rank-eaza pe .ro ? a testat cineva ? sunt domenii ce apar pe prima pagina cu extensia .mobi cu concurenta medie - mare ?
Anunturi gratuite online de mica publicitate, anunturi auto cu masini second hand de vanzare, dezmembrari si piese auto.
Pe nisa "aer conditionat" e un mobi.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Sau ar fi mai potrivit un .co ?
Iata si dovada ca de important e un EMD. Tot pe prima pagina mai sunt doua domenii .co
Mi se pare ca raspunsul la intrebarea ta, Iulia, ar fi ca ambele ar putea functiona. Cred ca preturile sunt mai mari pt un domeniu .co (mai ales la reinnoire)
Eu as investiga si posibilitatea de a cumpara un domeniu cat mai bun inainte, pe nisa care ma intereseaza.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)