ce parere aveti de aceasta extensie
am vazut ca edomenii.ro vinde de azi pe aceasta extensie
chiar am inregistrat un domeniu si imi merge deja, s-au propagat repede dns-urile
credeti ca ar avea succes domeniile astea?
ce parere aveti de aceasta extensie
am vazut ca edomenii.ro vinde de azi pe aceasta extensie
chiar am inregistrat un domeniu si imi merge deja, s-au propagat repede dns-urile
credeti ca ar avea succes domeniile astea?
DPDV SEO nu e nici o problema cu ele, dar la vanzare vor avea o valoare foarte mica din acest motiv. Iar ca branding, cred ca va fi destul de greu sa-ti retina vizitatorii numele domeniului si probabil data viitoare vor tasta fara .co.
cine e obisnuit cu extensia co.uk cred ca simpatizeaza si co.ro , desi nu se pot compara cele doua extensii.
Mi se par exagerat de scumpe la 8.9 EUR pe an, mai ales pentru ca romanii sunt obisnuiti cu domain.tld si orice varianta domain.xx.tld li se pare "ieftina, neserioasa".
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
pretul la nic.ro, cei care detin co.ro este 27 euro, super scump
la edomenii.ro pretul e 8.9 dar numai pana la sfarsitul lunii, dupa aia cine stie cat a fi si la ei
dar pe **.net.ro cat ati fi dispusi sa platiti? Cu siguranta este mai brandabil
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
Nimic nu e mai brandabil decat .ro simplu.
Magarii de gen .co.ro, .net.ro, .info.ro si alte .xxx.ro sunt defapt incercari penibile din partea unora sau altora de a mai scoate un ban pe niste subdomenii.
Parerea mea. Anyone seconds that ?
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)