Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 26 din 26

Subiect: Google testeaza SERP fara URL-uri la vedere

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Popescu Marian Vezi Post
    Eu nici nu am vazut stirea in postul indicat de Tom, ci aici, asa ca postul ala e inutil, orice ar zice oricine.
    EU fac asa. Daca un post e util pentru mine, fie intreb ceva, sau imi ofer parerea. In acest fel, cand folosesc forumul, verific doar What's New (meniul 2), si citesc parerile sau sfaturile altora la subiectele care ma intereseaza. (apare un icon verde(content nou))

Dupa ce termin, citesc si alte posturi ce ma pot interesa. Gasesc unul interesant, postez.

De aceea, cand apar posturi duplicate, si dai click, realizezi ca pierzi vremea, datorita faptului, ca altii pur si simplu nu citesc si nu se informeaza.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

@smbdstopme
    Ca sa eviti pe viitor astfel de probleme, indicat este sa incepi tu dezbaterea si sa spui cum te va afecta pe tine.
    De exemplu: daca aceasta stire se confirma, vor mai merge toolurile automate de verificari in SERPS? Posibil sa nu, pentru ca nu toti au API de la Google, deci vom fi nevoiti sa platim pentru a vedea aceste rezultate, lucru care ne afecteaza pe toti.
    Poti sa adaugi ca aceasta stire, chiar daca exista pe forum, consideri ca merita un topic separat, din motivele X si Y.

Eu m-am mai exprimat o data impotriva datului negative prea usor, dar in general nu este o problema, adica in comparatie cu cantitatea de informatii care curge e forum, cazurile pot spune ca sunt izolate. De exemplu eu am dat anul acesta maxim 10 negative, in ciuda impresiilor unora care probabil ma confunda. Si pot s-o si demonstrez, spre deosebire de ei.

Am propus, in ambasada, inlocuirea casutei de "search" de pe forum cu o cautare personalizata Google, pentru ca s-ar descurca mai bine. Probabil, cand au timp administratorii, vor face si asta si se vor rezolva problemele cu "nu am gasit informatia".

@restul - cred ca mai bine incercam sa rezolvam o problema care ne deranjeaza decat sa mentionam la fiecare post "de ce mi-ai dat negativ" si "uite, ti-am dat pozitiv". Daca aveti solutii, le astept si o sa insist pentru implementarea lor.

Tom este influentat de faptul ca el a propus deja intr-un topic ca fiecare utilizator sa caute inainte sa posteze, tot pe Google. Dar nu toti ajung la postarea lui, deci masura trebuie sa fie mai vizibila.
    Trust, but verify.

indiscutabil34 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    12th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    377
    Putere Rep
    34

Implicit

@Dan, solutia mea precedenta nu a fost utila? Nu ati scris nimic despre ea..

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de indiscutabil34 Vezi Post
    @Dan, solutia mea precedenta nu a fost utila? Nu ati scris nimic despre ea..
    Avand in vedere ca exista deja o sectiune pentru asa ceva: Noutati de la Google (Stiri)
    solutia ta este ok.

Ai dreptate, e putin ciudat sa se toarne stirile intr-un singur topic si dezbaterea sa se faca alandala. Mai ales in cazul unei stiri care ne poate afecta.
    Eu tin minte ca am pus o stire care nu mai era si tot am fost luat la alergat. Deci este o doza mare de subiectivitate in ce povestim noi aici.

@Tom - te rog sa ii lasi mai relaxat pe cei care INCEARCA sa aduca ceva util, chiar daca fac o greseala poate neintentionata.
    Trust, but verify.

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    36

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Ca e bine sau nu, cum sa aduci sau nu informatii despre lucruri interesante despre Google, rog un moderator Seopedia sa intervina si sa inchida acest balci creat de @Tom si @Dan .
    Avem treburi mai importante decat sa asitam la circul asta ieftin. Cred ca sunteti de acord cu mine.
    ...si vorba unui coleg...daca sunteti dependenti de negative si va credeti niste ZEI, dazlantuiti-va

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Stefania, am promis ceva aici, trebuie sa ma tin de cuvant. Votul negativ e pentru ca nu ai inteles ca vreau sa incetati. Nu am nimic personal cu vreunul dintre voi.

Presupun ca toata lumea a citit despre ce e vorba in stirea de la Google. Topic inchis.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. serp google extensia .mobi
    De N. Iulia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 20th August 2012, 22:43
  2. Backlink-uri fara anchor deloc (fara text, fara imagine, fara nimic)
    De tymbark în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 14th May 2012, 21:34
  3. Răspunsuri: 26
    Ultimul Post: 13th November 2010, 22:22
  4. SERP Google checker
    De Hobart în forumul Utile
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 1st December 2009, 15:40
  5. Vrei rezultate? Testeaza publicitatea (gratuit)
    De myamar în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 12th September 2009, 19:28

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •