Posibil sa aiba legatura cu acest script lalena.ro/assets/js/jquery.bgiframe.min.js
Posibil sa aiba legatura cu acest script lalena.ro/assets/js/jquery.bgiframe.min.js
Are voie sa puna 10 anunturi? ultima data cand am citit eu regulamentul erau maxim 3.
D R G
Asa rasplateste Google contentul de calitate.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Really? De cand cu marketplace-ul, numai ca****ri se tot posteaza de userii noi...Informatia e cea mai important. Incearca sa ramai cat mai aproape de subiect in fiecare articol, si vino cu ceva nou si unic.
Va rog io, sa-i dea cineva vreo 5-6 negative, astfel incat sa ajunga la 9 linii, lu' nenea.
Vand Advertoriale (pr 5)
Am descoperit pe unu care imi vrea raul ..
oferta limitata .. cine mai vrea sa primesc negative, sa zica acum si le dau permisiunea de a-si adauga si a patra reclama adsense in site.
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)