Vand bari de reputatie roz (luate de la parada gay) sau schimb cu bari aurii (fara turnulete).
Vand bari de reputatie roz (luate de la parada gay) sau schimb cu bari aurii (fara turnulete).
Caut cu jingle.ro.
Ma scuzati ca ma bag aiurea in discutie, dar as dori sa stiu daca pot comanda si eu 2 articole de 300-400 cuvinte la 15 euro si 2 articole de 300-400 de cuvinte la 20 de euro din oferta excelenta facuta de Marinel? A mai comandat cineva de la el articole? Imi poate da cateva detalii, eventual un exemplu?
Multumesc anticipat!
O zi faina!
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Scriu articole gratis. 'Azi si numai azi'. Paypalul m-a f.tut in trei litere, motiv pentru care consider ca ar fi de bun augur sa continui in aceeasi nota. @Dragos Te pot ajuta in acest sens. Am un mare defect, insa, pun cratimele la locul lor. Daca te intereseaza, constient fiind de faptul ca va trebui sa il rescrii dupa, te astept pe PM
Doresc, pe aceasta cale sa le multumesc colegilor, colaboratorilor si concurentilor binevoitori pentru cadou:
----------
Promit sa le intorc favorul cu prima ocazie
PS: aveti grija, cum sariti pe locuri fruntase, cum primiti bomboane, flori si cadouri.
Trust, but verify.
ma rog la doamne-doamne sa nu am site din aceeasi nisa ca a ta. doar ce am urcat pe 1![]()
Vand Advertoriale (pr 5)
Unul final, postul cu numarul 30 - Membru
P.S. Vad ca Big G. s-a apucat serios de curatentia de primavara, multe website-uri penalizate...
Momentan este/sunt 7 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 7 vizitatori)