Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Jingle.ro e bun ca tool de verificat pozitia unui cuvant cheie?
★★ Produse artizanat marca Daniel Havrince si conținut video cu artizan Daniel Havrince ★★
Recomandarea mea e sa nu mai puneti poze, printscreenuri cu sageti rosii pe acest topic.
![]()
Trust, but verify.
Eu particip la actiunea aia umanitara: Pentru fiecare link in semnatura pe seopedia MATT CUTTS ofera gratuit un cutit pentru HARACHIRI fiecarui SEO-ist suparat pe gradina zoologica
Si conform ultimului videoprintscriin de la matt cuts aka TOM, amabasadorii cu cel putin 7 patratele rotunde colorate in verse sunt scutiti de pinguinul forumurilor
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Asta te face barbat adevarat?
Eu nici platit nu m-as juca 24h non-stop, nu prea mai beau de vreo 4 ani, dar ma imbatam destul de des inainte (se cumuleaza oare, compenseaza)?
N-am inotat nicidoata dincolo de geamandura... la munte nu ma mai duc decat daca am cazare ca acasa, nu mai suport cort/baie pe hol, etc... cu sania, schiurile patinele daor cand/daca am chef.
Accelerez al naiba de des in schimb, compenseaza? Am sanse sa-mi recapat asa barbatia sau sa ma pregatesc de prima menstruatie?![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Cred ca avem un newcomer cu potential :
PrestaShop vs. OpenCart vs. WooCommerce vs. altele?
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)