Of, of, e plina lumea de invidiosi...pe geniul oamenilor
Tom, apreciez grija ta, dar sunt majora si iau singura deciziile. Deci ma iau dupa cine vreau si pun intrebari cui vreau. E parerea ta, ti-o respect, dar nu sunt de acord cu ea.
Metoda lui este doar (un pic) mai la extrema fata de cum procedez eu de obicei, iar pentru acel keyword, cu o competitie de 15.000.000.000 rezultate, da, am nevoie sa merg mai la extrema, fata de cum procedez in mod normal. O sa te anunt daca o sa reusesc sa rankez pe acel keyword, cu ajutorul "aberatiilor" pe care el le-a debitat.
Si...ne cerem scuze noi, astia mai prosti, ca poluam forumul cu prostiile noastre. Ar trebui ca la inscriere sa se faca niste teste de inteligenta ceva, sa nu mai dea voie la toti prostii pe forum.![]()
A fost implementata in trecut metoda cu iqtests si a failuit - cei care aveau deja conturi isi faceau clone si le vindeau pe webarena , noroc ca acum este open doors.
"Si...ne cerem scuze noi, astia mai prosti" - ne poti da cateva exemple de persoane din aceasta categorie, te rog?
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
duplicate, editare, bump, ...
Ultima modificare făcută de Tom; 3rd July 2013 la 15:15.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Aveam un coleg de liceu care nu stia sa mearga pe bicicleta. Am facut rost de o bicicleta si l-am invatat sa mearga pe ea, ca nu se putea, din punctul nostru de vedere, sa avem colegi care nu stiu cu bicicleta.
Omu, nestiind sa ia si curbele in prima faza, mergea doar drept. Nici frana nu stia el prea bine cum se pune. Si pe la 4-5 PM asa, cand era multa lume in statia de autobuz, el se dadea cu bicicleta sub atenta noastra supraveghere.
Acuma, emotiv din fire, a luat-o spre un stalp din ala de sustinea statia si a intrat direct in el, caci nu stia stanga/dreapta. Cucui in cap, bicicleta rasturnata cu rotile in sus, iar noi restul ne tavaleam pe jos (la propriu) ca ne durea burta de atata ras.
Partea cea mai interesanta si care ne-a dat pe spate a fost aia cand el s-a ridicat, cu cuciul lui, si a inceput sa le explice oamenilor din statia de autobuz (vreo 50-100 de persoane care radeau mai incet sau mai tare) ca nu ar trebui sa rada de el, ca el de fapt atunci invata sa mearga si ca e baiat mare si vaccinat si stie ce face.
Ma rog, el avea o scuza, nu era major, nu si-a dat seama pe moment cat de penibil e.
Trust, but verify.
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Geany, nu despre tine vorbeam, dar banuiesc ca cifra de 15.000.000.000 te-a facut sa crezi ca despre tine e vorba. Ai tu nisa cu 15 miliarde rezultate, pe care faci seo? Super. Asteptam informatii.
Atata timp cat nu era despre tine, restul discutiei nu-si are rostul.
Prostiile sunt fresh content, utile pentru forum. Fiecare face ce si cum vrea, ce rost are sa-i spui unuia ca e betiv, daca el adora bautura?
Sunt unii care discuta de afacerile lor pe hartie. Seby (baiatul meu) are o masa cu un mic orasel, pe unde isi plimba trenurile, si se joaca. Daca as incepe sa ma joc si eu, considerand ca "gara" e o afacere, si postez pe forum, cum sa faci o afacere de "gara", e fresh content. Util? Niciodata. Prostiile sunt prostii, indiferent cum si cat scrii
Nu am nimic cu tine, dar esti prea "sensibila", iar asta nu tine de online, cat de real life. Nu sunt pe forum, sa ma iau de useri, indiferent ca sunt fete si baieti, doar ca uneori ma enerveaza x sau y, si eu sunt genul care spune direct, mai țăran așa.
Offtopic: Eu folosesc in ultimul timp aluzii, pentru un anumit tip de useri. Majoritatea nu se prind, eu ce sa le fac? Cursuri? Le-am dat si link catre cursuri, m-am oferit sa platesc 50%, mai mult de atat, ce sa mai fac?
Offdan:
... Lasa!
Offzimbru: Eu imi cer rar scuze, pentru ca nu prea am de ce, dar asta nu inseamna ca NU sunt prost. Si exemplele nu pot continua, asa ca nu dau nume: dan seonsei, kidu aflaaltu, roby stem, cerga gascanu, puthre de baie, impingatorul laurentiu, karamel...
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)