Salut mare Zimbru din Carpati.
Stiu ca si tu esti o specie rara, la fel ca mine, inginer de prestigiu util si placut la atingere.
Acum,dupa ce am citit postarea ta si sfaturile tale super utile, am facut o treaba super inteligenta, cum numai eu puteam sa fac.
Imi deschid mina de uraniu! Am angajat deja oameni care sa sape, am achizitionat si o parte din uneltele necesare (tarnacoape, lopeti si sorturi de protectie).
De asemenea, am cumparat si un quark. Nu stiu sigur ce o sa fac cu el, dar ideea cu invartitul in cerc este absolut geniala!
Pentru ca nu ma pricep (si recunosc) la mineritul uraniului, vin cu alte cateva intrebari, un fel de brainstorming SEO:
- cum gasesc uraniul in pamant? sap la intamplare sau exista niste tehnici anume
- ce este mai exact un uraniu? Ca eu stiu doar in mare, adica stiu ca imi trebuie la centrala, dar nu's sigur cum arata, ce culoare este
- cum imi dau seama ca am gasit uraniu? am inteles ca e radioactiv, astept sa le ice parul la sapatori?
- ce este acela un cerc? (imi trebuie pentru quark)
Inca o data, da-mi voie sa te salut si sa tinem legatura cat mai strans. Simt ca in urmatorul cincinal o sa colaboram si o sa ducem afacerile pe cele mai inalte culmi ale progresului.
Trust, but verify.
Salut Tom, foarte misto intrebarile, ai un plus pentru efortul depus, chiar daca nu's de acord nici cu tine, nici cu ce ai scris, nici cu nimic.
- am obtinut PR9 folosind o metoda holistica, extrasenzoriala si aproape supranaturala. N-o recomand nimanui, cu toate ca stim toti ca exista. Poti incepe prin a bea ceai de menta. Iti incheaga ideile. Nu recomand iaurtul in combinatie cu prunele, deoarece pot produce o imprastiere de idei pe care greu le mai aduni.
- daca ai centrala, google nu numai ca te vede autoritar, dar scad sansele de penalizare, deoarece poti oricand sa le tai curentul. sau telefonul, depinde de centrala. Ideal e sa ai cat mai multe centrale. Centralele telefonice sunt execlente pentru ca poti angaja o multime de telefoniste cu care sa-i stresezi pe inginerii de la Google. Ii suni si le faci zilnic oferte de v14gra pana incep sa isi puna intrebari despre propria... sanatate.
- da, in jurul centralei cresc stalpi de tensiune. Tensiunea ideala este 11 cu 5. Agricultura poti face, dar fiind invatat la birou, s-ar putea sa iti creasca tensiunea si nu e bine.
- e "vre-un" spatiu peste tot. Am chiar tot ce e nevoie pentru tipografie PDF si o pot inchiria oricand. Am o tastatura de la care poti scrie orice carte, avand in vedere ca are toate literele integral si complet. Unele sunt putin sterse, dar nu cred ca e o problema. Ramane sa iti aduci tu calculatorul, sa legi tastatura la el si sa scrii carti. In zona este si un internet cafe, in caz ca ai nevoie de internet, sa trimti cartile pe internet.
Trust, but verify.
@Dan, multumesc, o sa revin si cu alte intrebari. Vorbesti numai tampenii, scrii numai prostii, dar fiind moca, prefer sa intreb, poate reusesc si eu sa rankez un money keyword, pe competitie cu 15.000.000.000 rezultate, din prostiile pe care le debitezi.
E o strategie noua, pe care o incerc, ma iau dupa toti cei care abereaza si traiesc in lumea lor, pentru ca sigur Google nu ii ia in calcul cand seteaza algoritmul. Aaa se nasc geniile.
Acum, pentru prietenii mei din categoria, "vorbim vorbe", am un anunt interesant:
Cursuri Coafor Canin Vaslui
Sunt dispus sa sustin jumatate din costul cursului, daca nu mai poluati forumul. Doritorii sa-mi trimita PM.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
@Mâțata - in graficul tau nu este trecuta mina mea de uraniu si nici vecinii care fura curent.
Completeaza te rog si "revin-o".
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)