Pagina 590 din 1463 PrimulPrimul ... 904905405805885895905915926006406901090 ... UltimulUltimul
Rezultate 5.891 la 5.900 din 14626

Subiect: Al 257-lea topic despre reputatii - postez pentru un prieten

Victoras este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th March 2013
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    59
    Posturi
    83
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Am eu niste relatii prin afganistan care ar cumpara materialul radioactiv si pe bani frumosi
    Daca nu dati jumate si mie va spun la CIA!

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    109
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    109

Implicit

Citat Postat în original de Zimbru Vezi Post
    Salut Dan,

Ma bucur sa gasesc inca un inginer de prestigiu care imbina utilul cu placutul. Am avut si eu un proiect similar in derulare (produceam rachete ce imprastie norii).
    Sa revenim la ale noastre (beletristica dupa amiaza) si sa-ti furnizez cateva date tehnice valoroase:
    • materialul radioactiv este mai greu de obtinut acum - asta datorita ordonantei de guvern de anul trecut care te obliga sa ai cuponul de pensie asupra ta la achizitionare. O alta varianta ar fi sa il extragi (costuri mici). Cauti alifie chinezeasca pentru reumatism (modelul de colectie - cutiutele alea un pic mai mari decat un mentos, cloarea rosie obligatoriu ) si sa le bombardezi cu fotoni
    • proiectul nu este asa important dar poti fi inventiv - gasesti un proiect de centrala telefonica si il modifici (deja exista o parte comuna : nucleu-celula ). Pentru editare se poate folosi orice program opensource.
    • pentru constructie nu sunt importanti constructorii, ci materialul. Materialul poate fi eco (gen stuff, papura, trestie) dar contrar asteptarilor vei avea de lopata cu ocrotitorii deltei. Alternativ poti aduna toate semnele de circulatie din Bucuresti (oricum sunt inutile si intra in conflict cu aerul fengshui danubiano carpatic traditional ) si sa le reciclezi. Daca totusi insisti pe constructori - poti face un query pe sql-ul public de la ITM dupa numele Dorel (high recomanded )
    • Iti sugerez sa nu il vinzi pe tot (cel putin la inceput ar fi ideal sa folosesti intre 8 si 11% pentru bombardarea cu fotoni si producerea de materie prima). Cu cel care iti ramane poti crea o retea (ceva banal cum au facut cei de la cern) si sa-l pui sa se circule in cerc. Astfel, el devine si mai usor de controlat dar in acelasi timp ii cresc si proprietatile retrocedate

Tinem legatura

Salut mare Zimbru din Carpati.
    Stiu ca si tu esti o specie rara, la fel ca mine, inginer de prestigiu util si placut la atingere.

Acum,dupa ce am citit postarea ta si sfaturile tale super utile, am facut o treaba super inteligenta, cum numai eu puteam sa fac.
    Imi deschid mina de uraniu! Am angajat deja oameni care sa sape, am achizitionat si o parte din uneltele necesare (tarnacoape, lopeti si sorturi de protectie).
    De asemenea, am cumparat si un quark. Nu stiu sigur ce o sa fac cu el, dar ideea cu invartitul in cerc este absolut geniala!

Pentru ca nu ma pricep (si recunosc) la mineritul uraniului, vin cu alte cateva intrebari, un fel de brainstorming SEO:

- cum gasesc uraniul in pamant? sap la intamplare sau exista niste tehnici anume
    - ce este mai exact un uraniu? Ca eu stiu doar in mare, adica stiu ca imi trebuie la centrala, dar nu's sigur cum arata, ce culoare este
    - cum imi dau seama ca am gasit uraniu? am inteles ca e radioactiv, astept sa le ice parul la sapatori?
    - ce este acela un cerc? (imi trebuie pentru quark)

Inca o data, da-mi voie sa te salut si sa tinem legatura cat mai strans. Simt ca in urmatorul cincinal o sa colaboram si o sa ducem afacerile pe cele mai inalte culmi ale progresului.
    Trust, but verify.

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.084
    Putere Rep
    62

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    ce este acela un quark?
    Un om care a reusit sa-si confectioneze un arc, e de fapt "cu arc", dar aia care au inventat cuvantul erau niste fitzoshi si au gresit la tiparire
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    42

Implicit

- ce este acela un cerc? (imi trebuie pentru quark)
    Nu stiu exact dar am inteles ca ar avea vreo 360 de grade.
    Tinand cont ca un om are vreo 37, ai putea compensa cu 10 oameni.
    Retired

Dan
    Reputatie:
    109
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    109

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Salut Dan, foarte misto postul, indiferent ca nu sunt de acord decat cu 1 % din ce ai scris.

Intrebari:, cum ai obtinut link pr9?
    Dar daca ai centrala, google te vede autoritar?
    Mai creste ceva in jurul centralei? Adica pot face agricultura?
    E vre-un spatiu liber la tine acolo? As vrea sa deschid o tipografie pdf.

Am auzit ca e mult mai bine sa stai in zone radioactive, te ajuta la concentrare.
    Salut Tom, foarte misto intrebarile, ai un plus pentru efortul depus, chiar daca nu's de acord nici cu tine, nici cu ce ai scris, nici cu nimic.

- am obtinut PR9 folosind o metoda holistica, extrasenzoriala si aproape supranaturala. N-o recomand nimanui, cu toate ca stim toti ca exista. Poti incepe prin a bea ceai de menta. Iti incheaga ideile. Nu recomand iaurtul in combinatie cu prunele, deoarece pot produce o imprastiere de idei pe care greu le mai aduni.
    - daca ai centrala, google nu numai ca te vede autoritar, dar scad sansele de penalizare, deoarece poti oricand sa le tai curentul. sau telefonul, depinde de centrala. Ideal e sa ai cat mai multe centrale. Centralele telefonice sunt execlente pentru ca poti angaja o multime de telefoniste cu care sa-i stresezi pe inginerii de la Google. Ii suni si le faci zilnic oferte de v14gra pana incep sa isi puna intrebari despre propria... sanatate.
    - da, in jurul centralei cresc stalpi de tensiune. Tensiunea ideala este 11 cu 5. Agricultura poti face, dar fiind invatat la birou, s-ar putea sa iti creasca tensiunea si nu e bine.
    - e "vre-un" spatiu peste tot. Am chiar tot ce e nevoie pentru tipografie PDF si o pot inchiria oricand. Am o tastatura de la care poti scrie orice carte, avand in vedere ca are toate literele integral si complet. Unele sunt putin sterse, dar nu cred ca e o problema. Ramane sa iti aduci tu calculatorul, sa legi tastatura la el si sa scrii carti. In zona este si un internet cafe, in caz ca ai nevoie de internet, sa trimti cartile pe internet.
    Trust, but verify.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

@Dan, multumesc, o sa revin si cu alte intrebari. Vorbesti numai tampenii, scrii numai prostii, dar fiind moca, prefer sa intreb, poate reusesc si eu sa rankez un money keyword, pe competitie cu 15.000.000.000 rezultate, din prostiile pe care le debitezi.

E o strategie noua, pe care o incerc, ma iau dupa toti cei care abereaza si traiesc in lumea lor, pentru ca sigur Google nu ii ia in calcul cand seteaza algoritmul. Aaa se nasc geniile.

Acum, pentru prietenii mei din categoria, "vorbim vorbe", am un anunt interesant:

Cursuri Coafor Canin Vaslui

Sunt dispus sa sustin jumatate din costul cursului, daca nu mai poluati forumul. Doritorii sa-mi trimita PM.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    791
    Putere Rep
    45

Implicit

Sunt dispus sa sustin jumatate din costul cursului, daca nu mai poluati forumul. Doritorii sa-mi trimita PM.
    Ai PM!

Ma bag asa de fun ca oricum donez premiul in cazul in care castig

@Dan

Dan
    Reputatie:
    109
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    109

Implicit

@Mâțata - in graficul tau nu este trecuta mina mea de uraniu si nici vecinii care fura curent.
    Completeaza te rog si "revin-o".
    Trust, but verify.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    42

Implicit

User serios, recomand.

P.S. Nu-i mai ieftin sa-i faci in photoshop? As lansa oferte de coafura canina in online
    Retired

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    42

Implicit

@Mâțata - in graficul tau nu este trecuta mina mea de uraniu si nici vecinii care fura curent.
    Completeaza te rog si "revin-o".
    Sa nu mai zic ca si cainele e necoafat...
    Retired

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Inca un topic despre reputatii
    De Bogdan Calin în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 27th September 2011, 15:55
  2. Postez gratuit articole de specialitate
    De charlieking în forumul Continut web
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 18th October 2010, 12:58
  3. Un topic despre nimic
    De danic în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 626
    Ultimul Post: 23rd July 2008, 19:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.