Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Credeti ca-i e frica de voi?
Retired
Eu nu si nici tu, dar e discutabil in cazul celor care asteapta materiale de la el
Propun sa facem un sondaj de opinie.
Il iertati pe Palaghianu pentru isprava sa?
1. L-am iertat din prima zi
2. Il iertam, ca nu ne putem supara pe un iepuras
3. E vacanta, il intelegem
4. Noi da, nu stiu Nichita daca il va ierta
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Nu mai CAUT content writer
Asa fac toate agentiile, inclusiv booking.com. Altfel n-ar putea hotelul sa incaseze banii pe prima noapte in caz ca nu te duci.
Daca iti lipsesc bani de pe card faci refuz de plata, se face investigatie si cine a furat se duce la puscarie.
booking.com trimite datele cardului pe fax, toti receptionerii din hotelul unde mergi au acces la datele tale de card, cu tot cu cvv-ul ala de pe spate.
Trust, but verify.
Din ce am vazut eu booking incaseaza ei banii de avans, nu transfera datele de card la hotel, mie mi sau extras imediat, iar la hotel cand am platit diferenta am introdus cardul meu in POS din nou
Ai incercat vreodata sa recuperi banii luati de pe card degeaba?
Eu o singura data am reusit cand am fost in croaziera mi sau luat bani de 2 ori si figuram ca am fost simultan pe doua vase de croaziera diferite, m-am dus la banca si si-au dat seama ca au gresit.
alta data mi sa spus ca nu este nici o dovada ca nu am facut eu tranzacita (la o benzinarie in turcia cumparasem un suc si mi-a aparut peste o ora ca am cumparat si benzina) si nu am recuperat banii, noroc ca nu era o suma mare
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Nu stiu unde ai vazut tu, dar am lucrat intr-un hotel si primeam faxurile. Booking nu incaseaza banii. Uneori, hotelurile blocheaza anumite sume de bani, dar plata efectiva o faci la receptie.
(scrie in terms&conditions pe booking.com:
Pentru recuperarea banilor trebuie sa completezi un formular numit "refuz de plata", iar banca solutioneaza singura problema. E ceva destul de comun, dar prea putin cunoscut in Romania, pentru ca lumea foloseste cardurile mult mai putin decat in alte tari.Our service is free of charge. Unlike many other parties, we will not charge you for our service or add any additional (reservation) fees to the room rate. We will not charge your credit card, as you will pay the accommodation provider directly for your stay.)
Ultima modificare făcută de Dan; 17th July 2013 la 11:05.
Trust, but verify.
se pare ca ai dreptateBooking.com: Termeni și Condiții. Rezervați-vă camera acum!Unitățile de cazare solicită detaliile cu privire la cardul de credit pentru a garanta rezervarea dvs. Ca atare, vom trimite informațiile referitoare la cardul dvs. de credit direct unității de cazare unde ați făcut rezervarea și putem verifica, de asemenea (de ex. preautoriza) cardul dvs. de credit. Pentru a securiza și încripta informațiile cardului dvs. de credit pe durata în care acestea sunt în tranzit la noi, folosim tehnologia Secure Socket Layer (SSL).
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)