neah, al meu este www. daca-vrei-un-site-in-top3-google-suna-la-0766771313-sau-0729071313-ori-0756071313-pentru-cel-mai-bun-pret-garantat-de-serban-cristian .com
nu mi plac mie .info-urile, sry.
neah, al meu este www. daca-vrei-un-site-in-top3-google-suna-la-0766771313-sau-0729071313-ori-0756071313-pentru-cel-mai-bun-pret-garantat-de-serban-cristian .com
nu mi plac mie .info-urile, sry.
sunteti niste sarantoci, nu va pemriteti sa va cumparati 50 de caractere in numele domeniului, numarul de caractere este la fel ca si numarul de turnulete de la casa. Arata cat de potent esti, ca ai memorie si poti sa tii minte 50 de litere. Dar ce stiti voi amaratilor care castigati mai putin de 5000 Euro lunar.
Ma gasiti pe http://www.cine-are-cele-mai-multe-t...usmanii-tai.tk
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Simt o discriminare - topicul asta are cele mai multe reply-uri din aceasta categorie si raportat la perioada de cand e infiintat, e cel mai activ, cel mai vizitat.
De ce nu e sticky?
Trust, but verify.
Propun ca in cadrul inscrierilor pe seopedia sa se dea un examen cu subiectele SEO din acest topic. Cine nu stie nu merita sa faca parte din comunitatea SEOpedia
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Bursa de domenii si site-uri web, vanzare si cumparare prin Perfect-Bid
Sunteti interesat de un domeniu sau doriti sa investesti intr-un business online ?
Alegeti unul dintre domeniile si website-uri aflate la vanzare!
Perfect-Bid reprezinta o piata on-line de vanzare si cumparare domenii si site-uri web, in care puteti comunica usor si rapid cu posibilii cumparatori sau vanzatori.
Realizarea tranzactiilor se face direct intre cumparatori si vanzatori Perfect-Bid, fara costuri de intermediere!.
A little spam for me ... Cine sunt astia? Ii cunoaste careva? Sau vreun prieten de-al vostru?![]()
![]()
![]()
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Vreau si io....
Elemente de design gratuit
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Plus - as dori si eu un soft care sa nu permita sa faci poza la monitor cu telefonul.
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)