Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Bravo ma! Avem super-extra miliardar pe aici, dar sa nu zica si el: luati si ma voi de-o saorma, sa mananca si gurile voastre. Nu, ma, n-ai sa vezi. UuuuUuuu zgarcitule! UuuuUuuu avarule!
Ia zi ma. Ce facusi cu banii?
Vand Advertoriale (pr 5)
Corect. Numai eu pot sa promit infinitul, sa fie clar!
@Dan - cu cat dai Sintezu'? Io am incercat sa dau HCu cu 10 lei si n-am reusit. Apoi am bagat la pachet si un Commodore. In final am bagat si un 286. Tot fara izbanda. Pana la urma le-am lipit pe toate si a iesit un robotel, care chiar daca e nefolositor macar ocupa mai putin spatiu.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Romaniac zice de 4 ani ca emag e naspa, acum se pare ca observa si restul. Acum voi ziceti ca 2parale e naspa. Pai cine zice ca e ok? Era ok inainte, ca sa fie "aiurea" acum? Zic.
2parale nu-si face treaba! Asa, si?
2parale incaseaza multi bani, pe "carca" noastra. Asa, si?
emag ne arde la comisioane. Asa, si?
profitshare e naspa. Asa, si?
Concurenta genereaza serviciile de calitate si produse la preturi bune. Momentan nu este concurenta.
Cui nu-i convine, sa nu mai faca afiliere! Cine se lasa?
off: Daca fumezi, faci cancer. Cine se lasa?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)