Poate cineva s aimi explice de c enu pot posta in mearketpleace?
Poate cineva s aimi explice de c enu pot posta in mearketpleace?
Trust, but verify.
Meerkat place?
Ai prea multe buline verzi.Poate cineva s aimi explice de c enu pot posta in mearketpleace?
Nu ai adus nici o contributie pozitiva forumului. Toate topicurile tale sunt la Al 257-lea topic despre reputatii - postez pentru un prieten, nici un studiu SEO nimic...
D R G
Cum ma, io am prevazut tot ce se intampla. Toate pinguinele, toate pandaurile, am prevazut pana si update-ul din weekend:
Keyword in numele domeniului - ciudat, a trecut un an de atunci.
Trust, but verify.
Rog schimbarea numelui lui Dan in Nostradamus.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Rog sa nu se ia in seama numele de Nostradamus. Mama Omida m-ar caracteriza mai bine.
Trust, but verify.
Offtopic: De ce scrieti toti aici peste topicul meu si-mi stricati vanzarea? Puneti-l pe Dan sa deschida un nou "Al 257-lea topic despre reputatii - postez pentru un prieten" RELOADED.
Ontopic: Deja s-au vandut 80 de domenii premium din lista mea. Ultima sansa de a beneficia de reducerea de 25% oferita va expira in 16h32'.
Nu mai CAUT content writer
Cedez domenii:
Cazare.ro
Asigurari.ro
Auto.ro
......
Cumpar domenii brand-(abile), gen:
Cererece.ro
Bereberebere.ro
Hdyj.ro
Nbgx.ro
Apropo cat o vrea : Creare Site Promovare Site Pe domeniu?
E al tau kidu?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)