De obicei nu parchez asa, de aia mi-am si facut stickere personalizate cu "de obicei nu parchez asa" sa le pot folosi in rarele ocazii in care parchez asa
Trust, but verify.
Iertare!)
Pai ii rup stergatorul, si ii lipesc un : iertare!
Sau pot sa scriu cu cheia
Ar merge facute cateva stickers cu : parchezi ca vita! ..... Dar sa se dezlipeasca cu tot cu vopsea!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Samsung și Apple au cerut în instanță să fie blocate vânzările la calorifere. "Designul caloriferului e copiat după iPhone. Și să nu uităm că un calorifer se încălzește la fel de tare ca un iPad 3. Mai mult, am aflat că sunt unii care, atunci când nu vine căldura, mai ales iarna, vorbesc cu caloriferul. Ce, vreți să spuneți că nu e copie după Siri? E furt grosolan!", a declarat avocatul celor de la Apple. Cei de la Samsung n-au spus ce patente le-au fost încălcate de caloriferul românesc, însă au ținut să precizeze că ei au dat primii în judecată România și că Apple i-au copiat.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Mno, nu mai are nimeni curaju sa rada pe-aici?
![]()
Catelus cu parul cret,
Fura rata din cotet,
El se jura ca nu fura,
Dar l-au prins cu rata-n gura
E a nu stiu cata oara cand e prins cu rate si cu oua in guraCatelus cu parul cret,
Fura rata din cotet,
El se jura ca nu fura,
Dar l-au prins cu rata-n gura![]()
Robroy, nu stiu de ce spui asta, eu am gasit si la 15 lei /kg, dar la Cora. Tot la fel, fara E-uri.
Trust, but verify.
cum kkat nu mi a dat prin cap, super idee!
![]()
Clar este un trend IdiotSEO, o alta monstra s-t-i-n-g-a-t-o-a-r-e.ro
Momentan este/sunt 3 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 3 vizitatori)