Tocmai am cules strugurii, is pe must!
Tocmai am cules strugurii, is pe must!
Acum am vorbit cu Guta si zice ca nu e o problema, iti canta piesa asta la nunta, fara cor si fara orchestra!
Ai mai jos comentariile prin sms de la baieti:
Adi de la valcea: gracias a un alma tan bondadosa al querer compartir este video de música tan maravillosa, porque así como te hace sentir quieres que nosotros lo estemos tambien, gracias de nuevo.
Sorin copilul de aur: musiche che ti fanno risvegliare i sensi.....troppo bello ad ascoltarle......bellissimeeeee*....
Vali Vijelie: Messaggio da Paganini il mio carnevale di venezia lo suoni meglio di me sei grande Vali
Costi Ionita: non ci sono parole adatte x esprimere la bellezza i sentimenti che nascono dentro di te SEI GRANDE ANDRE
Carmen Serban: Bravo,Italia,bravo Sicilia,bravo a tutti quelli qui sanno sovgardare la cultura,la multiplicare,la anrichire e regalare ai altri! Bravo Andrea Rieu lei ,e grande!Parlare la lingua dei nonni - e ancora un signio de grande cultura!
Dorel de la Popesti: Maravilhosa esta música,gosto muito deste grande Maestro,saudações
Petrica Cercel: Un grande grazie Angelo! Che bel regalo per noi!"musique sublime...."
splendido spettacolo, concerto romantica! ammirare gli ambienti naturali: la Toscana! vernici blog, sulla natura! un'atmosfera eccellente ed emozionante del pubblico! Le amicizie, bacio il mio fedele amico.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Buuun Tom... acum cine imi mai face rost de nevasta?
Exclud din start orice oferta de la Dan dupa ce mi-a prezentat in ultimul post.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
In caz ca aveti nevoie de niste indicatii orientative, imi plac zanele, spiridusii si elfii...
Astept...
Era prin marketplace unu care avea o ofeta de nerefuzat te costa doar o bulina.....verde brotaciu
stie cineva unde gasesc caini politisti ca cel din imagine?
Am o problema cu pisicile si nu am bani sa hranesc niste caini mai mari care sa le alerge.
Nu sunt din aia care fac sute de euro pe luna....
Cerere ce ce,
Cerere ce ce,
Cererece
Ce, ce, ce,
![]()
Ultima modificare făcută de Dan; 23rd September 2012 la 19:43.
Trust, but verify.
”Link crash” - se pare ca excesul de linkuri provoaca acum si efecte offline. Dupa ce a ajuns sa sublinieze linkuri-le si pe pereti cu carioci, nefericitul caz de mai jos a sfarsit intr-un senatoriu. Pentru cei care n-au sunet, seo-ista repeta neintrerupt ”link link link”. Moderatie oameni buni, moderatie!!!
![]()
Concurs cu premii.
Identificati, in imaginea de mai jos, urmatoarele personaje:
1. Pinguinu'
2. SEO-istu'
![]()
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 6 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 6 vizitatori)