Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 26

Subiect: Servicii SEO profesionale

I.Alex este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    16th November 2011
    Posturi
    147
    Putere Rep
    29

Implicit Servicii SEO profesionale

Salutare,

Pachetul nostru de Servicii SEO profesionale cuprinde urmatoarele:

1. 50 de comentarii(dofollow+nofollow, aproximativ 20% din ele vor fi pe pagini din aceeasi nisa)

2. 5 articole de top, unice de peste 600 de cuvinte(bine documentate si scrise atat pentru user cat si pentru motoarele de cautare). Aceste articole vor fi postate fie pe website-uri din aceeasi nisa, fie pe bloguri generaliste, fie pe directoare de articole(in cel mai rau caz) - Depinde de nisa dvs. si de site-urile la care avem acces, insa obiectivul nostru este sa le publicam pe un site cat mai bun. Unul din 5 articole va avea link si catre un website autoritar precum Wikipedia sau un site autoritar din nisa dvs. Aceste articole vor fi sustinute de linkuri din agregatoarele de articole romanesti(smen,ro, meritacitit.ro, bundecitit.ro etc.) si de 1-4 backlinkuri din comentarii(in afara celor enumerate la pct.1). Vom incerca sa variem numarul backlinkurilor pentru a nu crea un tipar. - Vezi exemple de articole de top aici: parchet masiv , web design , atragerea atentiei , design interior , telefoane

3. 10 articole unice de 400+ cuvinte ce vor fi postate pe bloguri generaliste sau directoare de articole. Aceste articole vor contine linkuri conform urmatoarei scheme:
    - 4 articole vor avea link catre site-ul de baza si catre articolele de top
    - 2 articole vor avea 2 linkuri doar catre articolele de top
    - 4 articole vor avea link doar catre site-ul de baza.
    Exemple de articole de 400+ cuvinte: aici, aici si aici.

4. -Inscrierea in 10 directoare pentru firme - daca e website de prezentare - 10 descrieri unice
    -Inscrierea in 10 site-uri de anunturi daca sunt cuvinte cheie diverse - 10 descrieri unice

5. Share pe 5 conturi de Facebook cu utilizatori reali, activi si cu vechime.

*Cuvintele cheie vor fi sugerate de dumneavoastra sau alese impreuna. Datorita ultimelor update-uri Google, pentru binele dvs. nu vom abuza de ancore bazate in intregime pe cuvinte cheie, insa in articol se va tine cont de acestea.
    **Vom scrie articolele tinand cont de semantica cuvintelor si de familia lexicala a acestora. Adica daca scriem un articol despre "Parchet masiv" vom avea grija ca in articol sa se regaseasa si cuvinte precum: pardoseala, podea, parchet laminat, lemn masiv, lemn de stejar. Totodata vom avea grija sa se regaseasca si derivari ale cuvantului cheie de baza, derivari precum: parchet din lemn masiv, parchetul masiv etc. Per total, vom incerca sa tinem cont de keyword proximity, de semantica, de familia lexicala si de pluralul cuvantului cheie.
    ***6 din articolele de 400+ cuvinte vor fi Ping-uite si inscrise in feeduri RSS.

Pret: 110 Euro

-Acest pachet se adreseaza atat celor ce doresc promovarea unui singur cuvant cheie cat si celor ce doresc promovarea a 2 cuvinte(fie pe acelasi url, fie pe url-uri diferite)
    -Acest serviciu il recomandam site-urilor care au o vechime de cel putin 3 luni si dispun deja de un anumit numar de backlinkuri;
    -Serviciul se desfasoara in decursul a aproximativ 30 de zile;
    -Articolele si comentariile vor fi publicate la un interval de 1-3 zile;
    -Oferta poate fi adaptata si pentru Site-urile Noi;

Pachetul de servicii seo descris mai sus este ideal pentru cei care vor sa promoveze website-uri de afaceri locale, insa este eficient si pentru keywordurile nationale.

Oferta!
    Primul doritor care are peste 10 buline verzi( chiar le numar ) va putea beneficia de aceasta oferta la pretul de 30E.
    Urmatorul doritor care are peste 5 buline verzi va beneficia de acest serviciu la pretul de 60E.
    *Pentru a beneficia de oferta, va rog sa postati in acest topic si nu pe privat.
    Pentru urmatorii doritori, pretul va fi 110 Euro

Modalitati de plata: Paypal, Transfer bancar, Western Union.
    Plata se va efectua astfel: 50% la inceputul proiectului si 50% cand strabatem jumatate din serviciu.

Portofoliu:
    1. Cu jumatate din serviciul prezentat mai sus am ajuns pe poz.1 pentru "reparatii masini de spalat iasi", "reparatii masini de spalat bacau", "reparatii masini de spalat piatra neamt" cu 3 pagini diferite - intr-adevar, concurenta e mica, insa am folosit doar jumatate din serviciu si l-am folosit si pentru 3 pagini.
    2. Profitand de acest pachet timp de 3-4 luni de zile, am ajuns in top 3 pe Romania pentru "amenajari interioare" si pozitia 1 pentru "amenajari", iar acum, dupa 5 luni de la incheierea colaborarii, site-ul inca se afla in top5.
    -Exemplele pot continua, insa asteptam review-uri din partea clientilor.

Fiecare client va primi un raport complet cu articolele si backlinkurile create.

Cei interesati de acest serviciu ne pot contacta prin PM sau la adresa de email i.alexandru10(at)gmail.com
    Ultima modificare făcută de Cristian Mezei; 6th February 2013 la 01:17.

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    64

Implicit

Eu doresc sa incerc serviciul tau 30 de euro spuneai?
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    16th November 2011
    Posturi
    147
    Putere Rep
    29

Implicit

Da. Chiar speram sa fii tu, sa am un reply ferm.

Cucu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    28th September 2010
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    37
    Posturi
    185
    Putere Rep
    30

Implicit

60 de euro se poate ?
    Ex user ccnetwork

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    16th November 2011
    Posturi
    147
    Putere Rep
    29

Implicit

@Cucu, esti al doilea, deci te incadrezi in oferta.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Avem oferte si pe PM, iar capacitatea noastra de munca pentru luna octombrie a atins cota maxima, asadar, momentan vom stopa serviciile. Daca ne miscam repede vom anunta in topic cand se vor elibera locuri.

O zi buna!

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    64

Implicit

Am beneficiat si eu de serviciile lui Alex.

Articolele scrise sunt unice, bine formatate si le-au fost adaugate si poze.
    Pe langa asta, Alex e receptiv, respectandu-mi intocmai cerintele si indicatiile privind ancorele folosite in articole.
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    40
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

Implicit

60 )?

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    16th November 2011
    Posturi
    147
    Putere Rep
    29

Implicit

Iti multumesc pentru reviewul pozitiv Tony - o colaborare incheiata cu succes.

@scoopo, oferta de 60E era pentru al doilea user cu reputatie care doreste serviciul, iar locul s-a ocupat din prima zi in care am postat oferta. Pentru a beneficia de acest serviciu, pretul este 110 Euro.

focus18 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    5th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    95
    Putere Rep
    32

Implicit

Am inceput de curand o colaborare cu Alex. M-a ajutat si cu optimizarea de baza onsite si pot sa spun ca la doua saptamani de la inceperea serviciului deja am ajuns in prima pagina pentru cuvintele vizate. Nu sunt cuvinte cheie cu concurenta foarte mare, dar sunt pe nivel national si nu cred ca e tocmai simplu sa ajungi in prima pagina. A intarziat putin cu raportul saptamanal, dar asta se poate intelege.
    Articolele sunt de nota 10.
    Multumesc.

Cucu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    28th September 2010
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    37
    Posturi
    185
    Putere Rep
    30

Implicit

Iti multumesc Alex pentru recomandare ! Mi-a facut un serviciu pe o nisa destul de puternica iar dupa terminarea serviciului comandat site-ul meu s-a miscat aproximativ 10-15 pozitii in serp. De fiecare data am primit raportul la timp iar calitatea articolelor a fost foarte buna !
    Ex user ccnetwork

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Servicii profesionale de Content Writing.
    De George Ginghina în forumul Continut web
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 29th July 2012, 21:38
  2. Servicii profesionale de inscriere in directoare
    De edy12006 în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 29th May 2012, 14:33
  3. De ce as oferi/vinde servicii profesionale de SEO si web marketing?
    De emm în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 12th February 2012, 17:24
  4. Servicii profesionale de Linkbuilding !!
    De diet.popu în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 126
    Ultimul Post: 8th December 2011, 12:32
  5. Cumpar website-uri profesionale ce aduc profit
    De iSKY în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 32
    Ultimul Post: 28th March 2009, 10:49

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii