propun o noua regula
Acces la marketplace doar userilor care stiu 69
...adica au reputatie de la 69 in sus...
propun o noua regula
Acces la marketplace doar userilor care stiu 69
...adica au reputatie de la 69 in sus...
Succesul este ca si sarcina. Toata lumea te felicita, dar nimeni nu stie de cate ori ai fost f....
Am descoperit un coleg de suferinta care face asta:
PACHET SEO STANDARD – 250 RON
– Analiza site: cuvinte cheie, densitate cuvinte cheie, meta tag-uri, tag-uri h, tag-uri alt, sitemap, fisier robots.txt, link-uri seo friendly, link-uri moarte, viteza de incarcare, varsta domeniu, pagini indexate, link-uri interne, link-uri externe
– Analiza concurentei
– Consultante in privinta stabilirii cuvintelor cheie
– Optimizare site pentru 2 cuvinte cheie importante din domeniul dumneavoatra de activitate (afisarea lor pe prima pagina google)
– Optimizare paginilor site-ului: meta tag-uri, tag-urile h, tag-urile alt, densitatea cuvintelor cheie, sitemap, robots.txt, link-uri seo friendly, viteza de incarcare, creare texte seo.
– Inscrierea site-ului in principalele motoare de cautare (Google, Yahoo, Msn, Bing)
– Creare si adaugare de articole seo (30 directoare articole)
– Inscrierea manuala a site-ului in directoare web (300 directoare web romanesti, 300 directoare web straine)
– Adaugare anunturi (200 site-uri anunturi).
– Creare campanii de comentarii pe forumuri si bloguri (30 comentarii)
– Creare conturi pe retelele sociale ( Facebook, Twitter, Google Plus)
– Adaugare Google Analytics si Google Webmaster Tools
– Raport lunar (statici Google Analytics si pozitia site-ului pe Google dupa cuvintele cheie stabilite)
Eu cred ca o sa imi iau piese auto si haine ieftine pe prima pagina, dar ma gandesc sa mai negociez...cam scump 250 de lei :-S
Ofer servicii de content writing !
sursa aici
Loc de munca INDIA
Sarcini job: preparare ceai si plimbat dosare intre birouri
Aptitudini: mersul pe bicicleta
Nr locuri de munca: 368
CV depuse: 2,3milioane
Printre candidati: 255 persoane cu doctorate si 150.000 absolventi de facultate
...daca vin 10% din candidati in romania se bulverseaza piata muncii...
Ultima modificare făcută de gmc; 18th September 2015 la 12:17.
Succesul este ca si sarcina. Toata lumea te felicita, dar nimeni nu stie de cate ori ai fost f....
acuma nu stiu cum ar fi daca...
toata lumea e buna SA ITI DEA BANII
http://img0.joyreactor.com/pics/post...rat-806705.gif
Momentan este/sunt 3 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 3 vizitatori)