NU. Incepand de la 1 mai 2016 forumul s-a mutat la adresa www.numaienimenipeaici.ro care nici macar nu e indexat de Google. Te asteptam la noua adresa, daca vrei sfaturi SEO despre cum sa NU fii in Google.
NU. Incepand de la 1 mai 2016 forumul s-a mutat la adresa www.numaienimenipeaici.ro care nici macar nu e indexat de Google. Te asteptam la noua adresa, daca vrei sfaturi SEO despre cum sa NU fii in Google.
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
domnu' Dan
ce aveti cu domnu' Petronel?
Poate a facut niste bani din afiliere si a profitat de o vacanta in Hawaii, sa ziceti mersi ca va invata cuvinte noi "ALOHA"
Ultima modificare făcută de geo888; 3rd May 2016 la 08:05.
Lucrurile nu sunt greu de facut, ceea ce e greu e sa te pui in starea de a le face...
useri seopedia atentie la conturi, aici nu e seopedia family
atentie.jpg
Succesul este ca si sarcina. Toata lumea te felicita, dar nimeni nu stie de cate ori ai fost f....
p'asta nu am prins-o.
imbatranesc![]()
@gmc Adica vrei sa zici ca eu am acele conturi?
Primesc azi de dimineata la 9:14 mesaj cu textul "1 euro/100 cuvinte"..peste 20 de minute a scris si in topic ca n-a primit nimic![]()
Ce sa primeasca nu stiu...E posibil sa apara acolo online ca eram pe telefon si am un tab deschis in browser cu pagina seopedia
PS: Uita-te si tu de cand e deschis acel topic
PS2: Doar acum m-am prins ca te refereai la faptul ca eu mai am un user "Ana" si i-am raspuns lui "lucia2008" din greseala de pe acel cont
Ana mi-a trimis mie mesaj si probabil se referea ca nu i-am raspuns la mesajPoate verifica un admin IP-urile daca ai dubii
Ultima modificare făcută de catalinux19; 3rd May 2016 la 13:28.
Hardware open source ( cu sursa deschisa ).
Un echipament ce are codul sursa deschis dar si luminat ca sa poate fi studiat mai bine. =)) =)) =)) =))
romaniakt.com/ce-ai-intre-picioare-o-tanara-sexy-a-aparut-intr-o-ipostaza-socanta-pe-strada-uite-o-cum-arata/
![]()
Mi-am cumparat si eu Ceil, toti il lauda ca stie sa faca de toate
Eu aveam nevoie de cozonaci si de oua rosii, am dat click pe butonul de cozonaci si nimic, mi-a dat doar niste cifre acolo, cica taxe de platit, TVA, CAS, CASS, somaj etc.
Eu recomand ca baietii astia care tot lauda CIEL sa fie banati, sa nu mai pacaleasca si alti omeni amarati ca mine, am platit toata pensia pe ceil asta si am ramas si fara cozonaci si fara oua de Paste
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 11 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 11 vizitatori)