Succesul este ca si sarcina. Toata lumea te felicita, dar nimeni nu stie de cate ori ai fost f....
Acum am facut cheta cu baietii si am strans de un net.
E d'ala bun, original, nu e ca ala de la piata.
Net pentru Dan..jpg
Nu mai faceti ma caterinca, ca e greu fara net.
Deocamdata, cea mai buna solutie pare netul ala de la vodafone.
Daca aveti alte sugestii, va rog sa ma ajutati. Problema e ca sunt inconjurat de inamici si n-am pe unde sa trag fibra. E la 100 de metri de mine, dar nu exista stalpi de joasa tensiune, drumul e privat si nu prea il pot sapa fara sa ma cert cu toti vecinii. Deci aerian si subteran nu prea se poate. Pe calea apei nu e posibil ca nu trece niciun rau... Ce ma fac?
@Dan, daca chiar e serioasa treaba:
Nu am testat serviciile mobile de la Vodafone si Orange de cativa ani, iar la vremea respectiva erau praf. Acum poate au avansat. Iti pot spune insa, ca internetul mobil de la Digi (optiunea cu trafic nelimitat inclus) poate fi o solutie de luat in calcul in zonele cu acoperire buna.
Am avut cateva zile o pana de internet si am facut cu succes hotspot de pe mobil. M-am descurcat perfect la orice (lucru pe browser, cpanel, descarcari/uploadari de arhive, chiar si rulare clipuri pe youtube fara sa sacadeze).
In plus, daca ai telefon care functioneaza pe nu stiu ce frecvente, stiu ca se vehicula acum ceva vreme ca ai putea beneficia de o viteza mult mai mare in cateva dintre orasele mari din Romania, nu stiu daca si Clujul era inclus. Oricum, daca poti, treci pe la Digi si cere in test un telefon/modem si testeaza. Ar trebui sa iti ofere, eu la Vodafone am procedat asa acum vreo 2 ani.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Momentan este/sunt 4 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 4 vizitatori)