Ala am fost eu, mi-au expirat extraoptiunile de voce si am doar 1 $ pe cartela din care mai dau beep-uri dar nu pot vorbi.De-aia mi-ai dat beep?
Am cateva intrebari pentru colegii de forum, atat de sex feminim cat si de sex masculin.
Pentru baieti (date despre fete):
Cum stati cu CTR-ul?
Dar cu rata de conversie?
Care este CPM-ul ( lunar)?
Like-urile de pe FB influenteaza cu ceva conversia? Dar cele din G+?
Reviews genereaza conversii mai bune?
Viteza de incarcare influenteaza conversia?
Dar timpul petrecut pe "site"?
Aveti clienti repetitivi, cate conversii lunar?
Afilierea functioneaza? Care sunt cele mai bune surse de afiliere?
Si cel mai important: care este costul real pe conversie?
---------
Similar pentru fete (date despre baieti).
-----------
Vreau sa folosesc datele colectate, ca sa-mi imbunatatesc strategia pentru anul viitor. Cred ca multi colegi au nevoie de acces la aceste date, asa ca va rog sa postati cati mai multi. Multumesc,
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Cum stati cu CTR-ul?
Dar cu rata de conversie?
Care este CPM-ul ( lunar)?
Like-urile de pe FB influenteaza cu ceva conversia? Dar cele din G+?
Reviews genereaza conversii mai bune?
Viteza de incarcare influenteaza conversia?
![]()
Chiar ma gandeam sa renunt la extensii dar nu eram hotarat, nu gaseam ceva mai bun pe piata.
PS : Adresa de email (una din ele) pe care am primit emailul continea prenumele meu deci a venit la fix chiar cand simteam nevoia sa fac o schimbare a extensiilor.![]()
![]()
podulminciunilor.ro/work/spam-work/reteaua-de-spam-road-data.html
![]()
Ultima modificare făcută de IulianC; 22nd September 2015 la 20:54.
screenshot-www.emag.ro 2015-09-24 08-00-26.pngscreenshot-www.google.ro 2015-09-24 08-01-11.png Chiar nupunbotul la astfel de reduceri.![]()
Nimic.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)