Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 34

Subiect: Nemultumitului i se ia darul

Afișare hibrid

Andrei S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    33

Implicit

E treaba voastra daca vreti sa va certati, nu vreau sa va luati de mine sau sa ma prindeti la mijloc!

Mie personal nu imi place sa vorbesc cu "cuvinte impersonale" - care nu sunt substantive proprii ( nu ma intereseaza daca au SEO in compozitie sau nu ). Uneori mai comentez folosind numele unui membru ca si referire... ar fi neplacut ( pentru mine ) sa folosesc "agent_seo" sau "romania indedit" sau "PeGratis" sau cine stie ce alta minune... ( vezi si dementialul nickname "usi de garaj" ).
    Ex: "Da romania inedit, sunt de acord cu tine dar..." ( suna frumos... nu?!? ).
    Inteleg ca vorbim online dar asta nu inseamna ca nu putem sa ne respectam cat de cat ( cat sa putem sa ne adresam civilizat unul altuia ). Daca era un forum destinat pustilor de 14 ani probabil ca discutia asta nu-si avea sensul...
    Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.

Micu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th December 2010
    Posturi
    25
    Putere Rep
    0

Implicit

Am citit regulamentul si modul de acordare apunctele de penalizare si a ban-arii, doresc sa mentionez ca nicaieri nu scrie ca daca recidivez la o infractiune pentru care am primit un avertisement o sa primesc ban, deci?

In plus de asta, tot mi se cauta nod in papura, si cu toate astea aduc argumente favorizabile mie, de ce nu se da o explicare pentru ce a spus Rares in legatura cu ursername-ul lui Krumel... (Se pare ca o dam in diverse iar.)

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de PeGratis Vezi Post
    In plus de asta, tot mi se cauta nod in papura, si cu toate astea aduc argumente favorizabile mie, de ce nu se da o explicare pentru ce a spus Rares in legatura cu ursername-ul lui Krumel... (Se pare ca o dam in diverse iar.)
    Krumel este nick-nameul lui Gabi in online cu muuuult inainte de a exista krumel.ro . Si crede-ma krumel este un brand care se promoveaza singur, cei mai vechi pe aici, care de-a lungul timpului au fost ajutati cu sfaturi de Gabi, printre care si subsemnatul, stiu ce aberez eu acum. Pe cand, cu tot respectul, PeGratis are o tenta grosolana de spam.... my 2 cents.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Empire este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th December 2010
    Locaţie
    BM
    Vârstă
    42
    Posturi
    360
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Krumel este nick-nameul lui Gabi in online cu muuuult inainte de a exista krumel.ro .
    Mie imi ziceau prietenii IBM cand eram mic. E ok sa-mi pun nick-ul asta?
    Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Si crede-ma krumel este un brand care se promoveaza singur, cei mai vechi pe aici, care de-a lungul timpului au fost ajutati cu sfaturi de Gabi, printre care si subsemnatul, stiu ce aberez eu acum. Pe cand, cu tot respectul, PeGratis are o tenta grosolana de spam.... my 2 cents.
    Din ce am vazut, krumel.ro e in acelasi domeniu cu seopedia, chiar daca se vinde singur. Ceea ce e imposibil, aia e doar o figura de stil gen "speranta nu moare niciodata". Si asta il ajuta, deoarece sunt sigur ca multi utilizatori seopedia au ajuns cititori fideli ai blogului. In schimb, cu ce l-ar ajuta pe utilizatorul Chibrite ca isi pune link catre site-ul lui chibrite.ro pe seopedia?
    Pe orice parte ai intoarce-o, Krumel e un exemplu de favoritism pentru ca incalca regulamentul, oricate explicatii ati aduce voi ca e baiat de treaba. Poate fi Dalai Lama si tot incalca regulamentul.

Completati acolo in regulament "cu exceptia lui Krumel, pentru contributii deosebit de valoroase la comunitatea SEO", si nu se va mai lega nimeni de cazul asta.

Andrei S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de Empire Vezi Post
    deoarece sunt sigur ca multi utilizatori seopedia au ajuns cititori fideli ai blogului.
    Este foarte probabil ceea ce zici tu. Argument: "it's a good way to build a brand on the forum you're participating in, as long as you contribute regularly." ( SEOmoz | Link Building from A to Z ).

Stii care-i problema: in loc sa pleznesti de ciuda cand il vezi pe Krumel mai bine pune mana si invata SEM ( macar pe sfert la nivelul lui ) si fa si tu exact ce face si el. Dar nu, e mai usor sa critici decat sa inveti!!!

Pleznesc eu de nervi ( nu de ciuda!!! ) cand vad mentalitatea: "sa moara capra vecinului"!!!!! Daia lucrurile merg la noi ca la nimeni! ( iar am dat-o in diverse! si imi pare bine deoarece nu ma limitez robotic doar la reguli, incerc sa pricep si sensul lor!!! ).

O sa urmez sfatul lui Popescu Marian si ma bag sa citesc materiale din dropbox. Cel putin rezolv ceva, cearta nu duce nicaeri! ( ar fi fost tare placut sa spun: "o sa urmez sfatul lui IBM... " nu? ).
    Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.

Micu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th December 2010
    Posturi
    25
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu am luat o pastila ca sa nu mai am nervi, deci asta poti face si tu si apoi o sa fi relaxat.
    Cat despre mine, sunt doar de cateva zile, insa fi sigur ca daca va fi o tema interesanta o sa am toata placerea de a o dezbate...
    E deranjanta atitudinea ta comunista, intr-un stat democrat. Crede-ma ca nu conteaza vechimea mea pe forum, pentru ca imi exprim doar opinia, am dreptul la libera exprimare din '89 din moment ce nu jignesc pe nimeni.

Asptept intre timp un ban pe o perioada limitata sau chiar permanent pentru ca na, comentez si eu pe aici exprimandu-mi opinia...

Succes, ganditi liber, nu fiti cu mentalitate de romani: hai sa fiu incorect, doar sa il ajut pe sefu pentru ca poate imi da si mie o functie mai buna. Am spus asta ca sa nu spun o zicala care este oarecum vulgara, aceea cu pupatul.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Am citit regulamentul si modul de acordare apunctele de penalizare si a ban-arii, doresc sa mentionez ca nicaieri nu scrie ca daca recidivez la o infractiune pentru care am primit un avertisement o sa primesc ban, deci?

Hai sa iti zic eu ceva. Sa fii pe aici nu e un drept, ci e un privilegiu, si nu ti-o spune moderatorul de mine asta...ci userul (acum o saptamana nu eram moderator si ti-as fi spus exact la fel). Regulamentul ala e pus acolo ca lucrurile sa functoneze corect si cat mai cu bun simt, nu ca unii sa caute portite din astea de scapare. Ca mai sunt reguli nescrise care privesc bunul simt si care ar putea fi aplicate in cazul unora de exemplu (adica nu te tolereaza nimeni daca esti nesimtit, ironic si arogant. doar un simplu exemplu).

Asa ca, fie iti schimbi userul si interpretezi regulamentul in favoarea seopedia... fie gaseste un moderator o "portita" si te baneaza pentru lucrul asta.

Iar daca prin faptul ca te legi de Krumel, ca si el ar avea un site cu numele asta (si eu am blog cu numele meu), nu stiu ce sa iti mai zic. Voi chiar nu intelegeti care e rostul regulii aleia? Sa vorbim cu persoane sau cu eventual o porecla/nickname. Nu cu site-ul tau... pentru ca nu imi ca "PeGratis" e porecla ta. Pe Seopedia au conturi oameni, nu site-uri...
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

dorin.georgescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    21st July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    207
    Putere Rep
    35

Implicit

In opinia mea problema este generata de o diferenta intre "litera" regulamentului (ce se poate intelege de catre userul mediu citind regulamentul) si "spiritul" regulamentului (spirit ce se poate intelege numai citind cu atentie mai intai ce s-a discutat in threadul Doresc sa-mi schimb userul de pe forum).

Citind numai regulamentul, e destul de greu sa intelegi clar care este username acceptabil sau nu. Daca insa acea persoana citeste cu atentie threadul despre cereri de schimbare nume, atunci poate intelege mai bine. Atata timp cat va exista aceasta mica problema, probabilitatea de a aparea nume inacceptabile pt. forum este destul de ridicata.

Ca si concluzie, cred ca ar putea ajuta de ex. sa se faca o trimitere directa din regula 11 catre threadul despre schimabare username sau (pt. ca threadul cu pricina are totusi 10 pagini and growing) poate ca ar trebui putin rescrisa regula 11 (ca sa reflecte mai bine spiritul regulamentului), eventual cu ceva exemple de ce este acceptabil si ce nu.
    Ultima modificare făcută de dorin.georgescu; 15th December 2010 la 18:10.
    Free directory submitter
    Lista agentii de turism din Romania.
    [Fostul user seo2]

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Nu primesti ban in mod direct, dar esti banat automat daca aduni 10 puncte. Si daca ma apuc sa-ti dau infraction zilnic pentru username, in cateva zile se rezolva.

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    983
    Putere Rep
    47

Implicit

Da... lumea sta si se "cearta" in loc sa citeasca aici Share DropBox si sa se relaxeze citind ceva interesant.
    Mie cand mi s-a atras atentia asupra username-ului n-am avut nimic de comentat pentru ca nu e nimic de comentat. Ti se zice sa schimbi username-ul, il schimbi si gata. Asa putem sa zicem si de Zoso, Krumel si altii. dar care e rostul sa intru pe seopedia si sa citesc certuri? Vreau sa citesc despre Google, Marketing, SEO samd.
    Ultima modificare făcută de Popescu Marian; 15th December 2010 la 17:55.

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •