Alex Dumitru, da, aici ai dreapte, pentru asta voi cere schimbarea user-ului, insa astept asta si din partea celorlalti, ca sa fie totul bine. Sa nu fie vorba de discriminari si sa mai fie si alte discutii...
Este foarte probabil ceea ce zici tu. Argument: "it's a good way to build a brand on the forum you're participating in, as long as you contribute regularly." ( SEOmoz | Link Building from A to Z ).
Stii care-i problema: in loc sa pleznesti de ciuda cand il vezi pe Krumel mai bine pune mana si invata SEM ( macar pe sfert la nivelul lui ) si fa si tu exact ce face si el. Dar nu, e mai usor sa critici decat sa inveti!!!
Pleznesc eu de nervi ( nu de ciuda!!! ) cand vad mentalitatea: "sa moara capra vecinului"!!!!! Daia lucrurile merg la noi ca la nimeni! ( iar am dat-o in diverse! si imi pare bine deoarece nu ma limitez robotic doar la reguli, incerc sa pricep si sensul lor!!! ).
O sa urmez sfatul lui Popescu Marian si ma bag sa citesc materiale din dropbox. Cel putin rezolv ceva, cearta nu duce nicaeri! ( ar fi fost tare placut sa spun: "o sa urmez sfatul lui IBM... " nu? ).
Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.
Si eu pleznesc de nervi (nu de ciuda!!!) cand vad ca regulamentul este aplicabil doar pentru unii, pe un forum cu pretentii.
Eu pleznesc de nervi cand vad ca apar useri noi , ca tine PeGratis , care scad calitatea acestui forum.
Singurele tale posturi sunt cele din acest thread, cele din Domenii .info pe gratis dar cu niste conditii in care iti faci reclama grosolan, si in sectiunea de prezentare. Din punctul meu de vedere nu prea ai ce cauta printre noi. Na ca acum poate imi iau si eu un warn pentru off topic.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Eu am luat o pastila ca sa nu mai am nervi, deci asta poti face si tu si apoi o sa fi relaxat.
Cat despre mine, sunt doar de cateva zile, insa fi sigur ca daca va fi o tema interesanta o sa am toata placerea de a o dezbate...
E deranjanta atitudinea ta comunista, intr-un stat democrat. Crede-ma ca nu conteaza vechimea mea pe forum, pentru ca imi exprim doar opinia, am dreptul la libera exprimare din '89 din moment ce nu jignesc pe nimeni.
Asptept intre timp un ban pe o perioada limitata sau chiar permanent pentru ca na, comentez si eu pe aici exprimandu-mi opinia...
Succes, ganditi liber, nu fiti cu mentalitate de romani: hai sa fiu incorect, doar sa il ajut pe sefu pentru ca poate imi da si mie o functie mai buna. Am spus asta ca sa nu spun o zicala care este oarecum vulgara, aceea cu pupatul.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
De ce mama naibii nu se discuta cu atata inversunare si la topicurile de seo?
Ia ca ma apuc sa fac un subiect bomba despre un experiment seo fictiv ca sa discutam si ceva constructiv.
btw, de ce nu inchideti topicul asta?
Cu tot respectul: incerca o pastila pentru bun simt si inca una pentru a imbunatati capacitatea de a pricepe lucrurile! ( probabil ca nu face toata lumea SEO si pentru ca nu s-au inventat pastilele magice de mai devreme! ).
Si ajuta-l pe sefu ca sa va mearga bine amandurora... nu faci nimic cu functia daca dati faliment!!! ( Urmeaza sa observi ca vorbesc cu 2 intelesuri ). Si daca tot nu-ti convine fa-ti firma ta ca sa te ajute altii pentru o functie mai buna. ( Reclama: daca esti pasionat de comunism, implicit politica, sa stii ca n-am renuntat complet la ideea de a face un forum special pentru asta! As prefera sa te pricepi si la sex monden, fotbal si manele - garantez admin daca esti expert la toate cele 4!!! ).
Eu ma retrag permantent din aceasta discutie!
Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)