Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 34

Subiect: Nemultumitului i se ia darul

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de PeGratis Vezi Post
    Am citit regulamentul si modul de acordare apunctele de penalizare si a ban-arii, doresc sa mentionez ca nicaieri nu scrie ca daca recidivez la o infractiune pentru care am primit un avertisement o sa primesc ban, deci?

In plus de asta, tot mi se cauta nod in papura, si cu toate astea aduc argumente favorizabile mie, de ce nu se da o explicare pentru ce a spus Rares in legatura cu ursername-ul lui Krumel... (Se pare ca o dam in diverse iar.)
    Nu primesti ban in mod direct, dar esti banat automat daca aduni 10 puncte. Si daca ma apuc sa-ti dau infraction zilnic pentru username, in cateva zile se rezolva.

Micu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th December 2010
    Posturi
    25
    Putere Rep
    0

Implicit

Alex Dumitru, da, aici ai dreapte, pentru asta voi cere schimbarea user-ului, insa astept asta si din partea celorlalti, ca sa fie totul bine. Sa nu fie vorba de discriminari si sa mai fie si alte discutii...

Andrei S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de Empire Vezi Post
    deoarece sunt sigur ca multi utilizatori seopedia au ajuns cititori fideli ai blogului.
    Este foarte probabil ceea ce zici tu. Argument: "it's a good way to build a brand on the forum you're participating in, as long as you contribute regularly." ( SEOmoz | Link Building from A to Z ).

Stii care-i problema: in loc sa pleznesti de ciuda cand il vezi pe Krumel mai bine pune mana si invata SEM ( macar pe sfert la nivelul lui ) si fa si tu exact ce face si el. Dar nu, e mai usor sa critici decat sa inveti!!!

Pleznesc eu de nervi ( nu de ciuda!!! ) cand vad mentalitatea: "sa moara capra vecinului"!!!!! Daia lucrurile merg la noi ca la nimeni! ( iar am dat-o in diverse! si imi pare bine deoarece nu ma limitez robotic doar la reguli, incerc sa pricep si sensul lor!!! ).

O sa urmez sfatul lui Popescu Marian si ma bag sa citesc materiale din dropbox. Cel putin rezolv ceva, cearta nu duce nicaeri! ( ar fi fost tare placut sa spun: "o sa urmez sfatul lui IBM... " nu? ).
    Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th December 2010
    Posturi
    25
    Putere Rep
    0

Implicit

Si eu pleznesc de nervi (nu de ciuda!!!) cand vad ca regulamentul este aplicabil doar pentru unii, pe un forum cu pretentii.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Eu pleznesc de nervi cand vad ca apar useri noi , ca tine PeGratis , care scad calitatea acestui forum.
    Singurele tale posturi sunt cele din acest thread, cele din Domenii .info pe gratis dar cu niste conditii in care iti faci reclama grosolan, si in sectiunea de prezentare. Din punctul meu de vedere nu prea ai ce cauta printre noi. Na ca acum poate imi iau si eu un warn pentru off topic.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th December 2010
    Posturi
    25
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu am luat o pastila ca sa nu mai am nervi, deci asta poti face si tu si apoi o sa fi relaxat.
    Cat despre mine, sunt doar de cateva zile, insa fi sigur ca daca va fi o tema interesanta o sa am toata placerea de a o dezbate...
    E deranjanta atitudinea ta comunista, intr-un stat democrat. Crede-ma ca nu conteaza vechimea mea pe forum, pentru ca imi exprim doar opinia, am dreptul la libera exprimare din '89 din moment ce nu jignesc pe nimeni.

Asptept intre timp un ban pe o perioada limitata sau chiar permanent pentru ca na, comentez si eu pe aici exprimandu-mi opinia...

Succes, ganditi liber, nu fiti cu mentalitate de romani: hai sa fiu incorect, doar sa il ajut pe sefu pentru ca poate imi da si mie o functie mai buna. Am spus asta ca sa nu spun o zicala care este oarecum vulgara, aceea cu pupatul.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Succes, ganditi liber, nu fiti cu mentalitate de romani: hai sa fiu incorect, doar sa il ajut pe sefu pentru ca poate imi da si mie o functie mai buna. Am spus asta ca sa nu spun o zicala care este oarecum vulgara, aceea cu pupatul.
    Krumel, astept functia cea inalta
    @PeGratis, prietene, exprima-ti liber ideile , dar in limitele impuse de bunul simt. Ma abtin , din respect pentru ceilati useri care citesc tigania asta, sa iti dau o replica pe masura.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    983
    Putere Rep
    47

Implicit

De ce mama naibii nu se discuta cu atata inversunare si la topicurile de seo?
    Ia ca ma apuc sa fac un subiect bomba despre un experiment seo fictiv ca sa discutam si ceva constructiv.
    btw, de ce nu inchideti topicul asta?

Andrei S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    33

Implicit

Eu am luat o pastila ca sa nu mai am nervi, deci asta poti face si tu si apoi o sa fi relaxat.
    Cat despre mine, sunt doar de cateva zile, insa fi sigur ca daca va fi o tema interesanta o sa am toata placerea de a o dezbate...
    E deranjanta atitudinea ta comunista, intr-un stat democrat. Crede-ma ca nu conteaza vechimea mea pe forum, pentru ca imi exprim doar opinia, am dreptul la libera exprimare din '89 din moment ce nu jignesc pe nimeni.

Asptept intre timp un ban pe o perioada limitata sau chiar permanent pentru ca na, comentez si eu pe aici exprimandu-mi opinia...

Cu tot respectul: incerca o pastila pentru bun simt si inca una pentru a imbunatati capacitatea de a pricepe lucrurile! ( probabil ca nu face toata lumea SEO si pentru ca nu s-au inventat pastilele magice de mai devreme! ).

Si ajuta-l pe sefu ca sa va mearga bine amandurora... nu faci nimic cu functia daca dati faliment!!! ( Urmeaza sa observi ca vorbesc cu 2 intelesuri ). Si daca tot nu-ti convine fa-ti firma ta ca sa te ajute altii pentru o functie mai buna. ( Reclama: daca esti pasionat de comunism, implicit politica, sa stii ca n-am renuntat complet la ideea de a face un forum special pentru asta! As prefera sa te pricepi si la sex monden, fotbal si manele - garantez admin daca esti expert la toate cele 4!!! ).

Eu ma retrag permantent din aceasta discutie!
    Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.

Bukum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Vârstă
    33
    Posturi
    417
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de Popescu Marian Vezi Post
    De ce mama naibii nu se discuta cu atata inversunare si la topicurile de seo?
    Ia ca ma apuc sa fac un subiect bomba despre un experiment seo fictiv ca sa discutam si ceva constructiv.
    btw, de ce nu inchideti topicul asta?
    Stii sa sunt singurul care se uita la topicul asta si are aceeasi parere ca si tine ??? Cand e vorba de cearta sar toti si in 4 ore se creeaza un topic de 3 pagini...
    Mi se pare ca se acorda prea multa importanta de fiecare data cand se greseste cu ceva.

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •