Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 34

Subiect: Nemultumitului i se ia darul

Afișare hibrid

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Thumbs up Nemultumitului i se ia darul

Fratilor, fara suparare dar sunteti penibili la fazele astea cu username-ul.

Krumel, acum ca tot o dai cu regulamenul, arata-ne si nou punctul care este incalcat cu username-ul agent_seo. Daca isi punea omul ca username "Agent_vip", sau "GoogelAgent" mai sarea cineva in sus?

Singurul punct din regulament ce face referire la username este punctul 11:

"11. Cand va alegeti numele de utilizator, dar si cand comunicati in cadrul comunitatii SEOPedia, nu folositi nick-uri sau pseudonime care sa contina nume de firma sau orice alt cuvant ce poate fi subinteles ca fiind in ajutorul unui rezultat SEO pentru firma la care activati. Daca primiti o infractiune va rugam trimiteti un mesaj privat administratorului cu o cerere de modificare a numelui de utilizator."

De ce nu lasati omul in pace, daca el crede ca asta il reprezinta ce aveti cu el? Din cate stiu nu exista vreo firma "Agent seo" sau nu vad vreun avantaj seo ce l-ar avea cu acest username.

In plus, o astfel de masura ar fi trebuit luata la crearea contului, daca moderatorului i se pare ca usernameul e ok, il aproba, daca nu nu... E penibil ca unui user gata creat si valid sa i se ceara sa-si ceara schimbarea numelui de utilizator.

Sa fim seriosi, pe cine deranjeaza un username ce contine "seo" in el? Se simte cineva amenintat? Eu nu...
    Cred ca am absolvit cu totii scoala primara de multi ani.

agent_seo, bine ai venit!
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 15th December 2010 la 15:27.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

-Rares- pari ofuscat de problema asta cu numele de utilizatori. Poate ar fi bine sa ne lasi sa ne facem treaba, ptr ca pana la urma noi avem grija de forum, nu tu. Ce zici?
    Apoi, gandeste-te ca daca am cerut si altora, mi se pare normal sa cerem tuturor ptr ca toti sinteti tratati la fel.

In general e bine sa evitam nume cu "seo", "adult", nume de biciclete, bikini, branduri de fasole cu carnati etc. Nu cerem sa iti pui numele real, cerem doar un nume de utilizator pe care sa il poti folosi in comunicarea pe forum.

E un lucru stabilit de noi si impus.

Cred ca ar fi fost ok sa fi facut un topic separat si sa iti exprimi nedumeririle decat sa fi scris aici. Subiectul era altul...
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Krumel, nu sunt ofuscat, credeam ca forumul e moderat dupa un regulament... Mai mult, daca regula asta este "stabilita de voi" ma gandeam ca ar fi fost frumos sa apara si in regulament, nu? Ca altfel nu vad de ce ai mai da linkuri catre regulament, regulament unde nu este specificat asa ceva.

Tie nu ti se pare penibil sa-i ceri unui utilizator inregistrat chiar din 2007 sa vina sa ceara schimbarea numelui de utilizator? Nu ti s-ar parea normal ca etapa asta de verificare a numelui de utilizator sa fie facuta in procesul de creare/aprobare a userului?

Nu sunt eu in masura sa-ti cer tie explicatii, dar apropo, nu ti se pare un conflict de interese intre userul tau (care nu e numele tau real) si krumel.ro ? Stiu, tu-ti permiti...

Mi s-a parut un abuz si atat. E forumul vostru faceti bors cu el, nu are rost sa mai continuam discutia...

Astept un ban sau ceva care sa ma puna la punct.
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 15th December 2010 la 16:28.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Micu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th December 2010
    Posturi
    25
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Nu sunt eu in masura sa-ti cer tie explicatii, dar apropo, nu ti se pare un conflict de interese intre userul tau (care nu e numele tau real) si krumel.ro ? Stiu, tu-ti permiti...
    Ar fi buna o explicatie din partea administratorului Krumel...Asta doar pentru ca asa este frumos, ca o persoana educata atunci cand ii se aduc acuze sa dovedeasca contrariul lor, printr-o exprimare civilizata, fara a face diferente intre un user obisnuit,nou si unu user cu titulatura de administrator/ moderator.Apropo, nu trag la raspundere, cer doar o explicatie, pentru ca oricum voi faceti ce doriti.

Daca mi se permite dau si un sfat: Puneti public regulamentul sau regla acesta cu username-ul la intregistrarea pe forum. Pentru ca eu ca nou utilizator intai fac contul, unde accept termenii si conditiile(insa la termeni si conditii nu scrie nimic despre regula username-ului) si apoi citesc regulamentul existent pe froum.

PS:Mi-am bagat "nasul" in topicul asta pentru ca si eu am primit o atentionare din acelasi motiv.Sper ca nu se supara nimeni ca sunt nou si imi exprim punctul de vedere.
    Ultima modificare făcută de Micu; 15th December 2010 la 16:57.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de PeGratis Vezi Post
    Daca mi se permite dau si un sfat: Puneti public regulamentul sau regla acesta cu username-ul la intregistrarea pe forum. Pentru ca eu ca nou utilizator intai fac contul, unde accept termenii si conditiile(insa la termeni si conditii nu scrie nimic despre regula username-ului) si apoi citesc regulamentul existent pe froum.

PS:Mi-am bagat "nasul" in topicul asta pentru ca si eu am primit o atentionare din acelasi motiv.Sper ca nu se supara nimeni ca sunt nou si imi exprim punctul de vedere.
    Tu ai primit o atentionare de genul, dar nici macar nu te-ai obosit sa mergi sa iti schimbi userul....
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Rares, "bors", "sunteti penibili" ?

Aici sunt reguli, si iti recomand sa le urmaresti, daca vrei sa faci parte din comunitate.

Daca tu esti mai rebel de fel, sau ai impresia ca esti la tine acasa, vei lua acea pauza de 60 de zile despre care ti-am vorbit in mesajul privat, dar din respect pentru ca esti un membru mai vechi.

Atat am sa-ti spun. Sa fii fericit ca mi-am luat din timpul meu, ca sa incerc sa te educ.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Cristian, daca nu ai citit toata discutia, in cazul de fata era vorba tocmai despre o regula nescrisa.

Cand am zis "penibili" nu m-am referit la tine sau la restul echipei de moderare, si doar la cei in cauza. Am zis "bors", pt ca Krumel adusese in discutie niste "fasole cu carnati".

Cristi, nu mai conteaza... Am zis ca asta considera el ca-l reprezinta. Si tu ai putea considera la fel, ai fi liber sa o faci.

Chiar nu am nimic cu voi oameni buni, dar ce sa mai intelegem noi, muritorii din modul in care este condusa aceasta comunitate?

In fine, eu ma dau batut, mi-am spus punctul de vedere. Imi cer scuze ca am indraznit sa ma ridic din multime si multumesc pt educatia data...
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 15th December 2010 la 16:50.

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Spuneai ca userul respetiv s-ar putea sa-l reprezinte. Nu mi se pare corect sa reprezinte pe nimeni de aici un user cu SEO in el. Adica ce? Sa intelegem ca pe ceilalti membri nu-i reprezinta deloc acest "cuvant"?
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Micu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th December 2010
    Posturi
    25
    Putere Rep
    0

Implicit

Din moment ce am primit antentionare cosider ca am ispasit pedeapsa, probabil ca daca eram anentionat faceam o cerere de schimbare a username-ului, lucru ce mi se pare normal daca era scris inainte ca eu sa-mi creez username-ul. Insa sa nu o dam in diverse, sa vedem ce are de zis dl. administrator Krumel.

Imi cer scuze pentru tupeul meu de a-mi exprima opinia, dar daca o regula se aplica pentru cineva, sa fie aplicata la toti.

PS: Nu uitati de sfatul meu, cu privire la pubilicarea regulamentului la inscrierea pe forum sau macar a alineatelor ce au legatura cu inregistrarea pe forum.

Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de PeGratis Vezi Post
    Din moment ce am primit antentionare cosider ca am ispasit pedeapsa, probabil ca daca eram anentionat faceam o cerere de schimbare a username-ului, lucru ce mi se pare normal daca era scris inainte ca eu sa-mi creez username-ul. Insa sa nu o dam in diverse, sa vedem ce are de zis dl. administrator Krumel.

Imi cer scuze pentru tupeul meu de a-mi exprima opinia, dar daca o regula se aplica pentru cineva, sa fie aplicata la toti.

PS: Nu uitati de sfatul meu, cu privire la pubilicarea regulamentului la inscrierea pe forum sau macar a alineatelor ce au legatura cu inregistrarea pe forum.
    Primesti o penalizare ca ti-ai ales username-ul prost si o recomandare sa ti-l schimbi. Daca nu o faci, sa nu te mire de ce o sa ajungi banat... Pana atunci considera tu ce vrei

Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •