Fratilor, fara suparare dar sunteti penibili la fazele astea cu username-ul.
Krumel, acum ca tot o dai cu regulamenul, arata-ne si nou punctul care este incalcat cu username-ul agent_seo. Daca isi punea omul ca username "Agent_vip", sau "GoogelAgent" mai sarea cineva in sus?
Singurul punct din regulament ce face referire la username este punctul 11:
"11. Cand va alegeti numele de utilizator, dar si cand comunicati in cadrul comunitatii SEOPedia, nu folositi nick-uri sau pseudonime care sa contina nume de firma sau orice alt cuvant ce poate fi subinteles ca fiind in ajutorul unui rezultat SEO pentru firma la care activati. Daca primiti o infractiune va rugam trimiteti un mesaj privat administratorului cu o cerere de modificare a numelui de utilizator."
De ce nu lasati omul in pace, daca el crede ca asta il reprezinta ce aveti cu el? Din cate stiu nu exista vreo firma "Agent seo" sau nu vad vreun avantaj seo ce l-ar avea cu acest username.
In plus, o astfel de masura ar fi trebuit luata la crearea contului, daca moderatorului i se pare ca usernameul e ok, il aproba, daca nu nu... E penibil ca unui user gata creat si valid sa i se ceara sa-si ceara schimbarea numelui de utilizator.
Sa fim seriosi, pe cine deranjeaza un username ce contine "seo" in el? Se simte cineva amenintat? Eu nu...
Cred ca am absolvit cu totii scoala primara de multi ani.
agent_seo, bine ai venit!