Rezultate 1 la 10 din 34

Subiect: Nemultumitului i se ia darul

Afișare hibrid

Micu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th December 2010
    Posturi
    25
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Nu sunt eu in masura sa-ti cer tie explicatii, dar apropo, nu ti se pare un conflict de interese intre userul tau (care nu e numele tau real) si krumel.ro ? Stiu, tu-ti permiti...
    Ar fi buna o explicatie din partea administratorului Krumel...Asta doar pentru ca asa este frumos, ca o persoana educata atunci cand ii se aduc acuze sa dovedeasca contrariul lor, printr-o exprimare civilizata, fara a face diferente intre un user obisnuit,nou si unu user cu titulatura de administrator/ moderator.Apropo, nu trag la raspundere, cer doar o explicatie, pentru ca oricum voi faceti ce doriti.

Daca mi se permite dau si un sfat: Puneti public regulamentul sau regla acesta cu username-ul la intregistrarea pe forum. Pentru ca eu ca nou utilizator intai fac contul, unde accept termenii si conditiile(insa la termeni si conditii nu scrie nimic despre regula username-ului) si apoi citesc regulamentul existent pe froum.

PS:Mi-am bagat "nasul" in topicul asta pentru ca si eu am primit o atentionare din acelasi motiv.Sper ca nu se supara nimeni ca sunt nou si imi exprim punctul de vedere.
    Ultima modificare făcută de Micu; 15th December 2010 la 16:57.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de PeGratis Vezi Post
    Daca mi se permite dau si un sfat: Puneti public regulamentul sau regla acesta cu username-ul la intregistrarea pe forum. Pentru ca eu ca nou utilizator intai fac contul, unde accept termenii si conditiile(insa la termeni si conditii nu scrie nimic despre regula username-ului) si apoi citesc regulamentul existent pe froum.

PS:Mi-am bagat "nasul" in topicul asta pentru ca si eu am primit o atentionare din acelasi motiv.Sper ca nu se supara nimeni ca sunt nou si imi exprim punctul de vedere.
    Tu ai primit o atentionare de genul, dar nici macar nu te-ai obosit sa mergi sa iti schimbi userul....
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •