Citat Postat în original de PeGratis Vezi Post
Am citit regulamentul si modul de acordare apunctele de penalizare si a ban-arii, doresc sa mentionez ca nicaieri nu scrie ca daca recidivez la o infractiune pentru care am primit un avertisement o sa primesc ban, deci?

In plus de asta, tot mi se cauta nod in papura, si cu toate astea aduc argumente favorizabile mie, de ce nu se da o explicare pentru ce a spus Rares in legatura cu ursername-ul lui Krumel... (Se pare ca o dam in diverse iar.)
Hai sa iti zic eu ceva. Sa fii pe aici nu e un drept, ci e un privilegiu, si nu ti-o spune moderatorul de mine asta...ci userul (acum o saptamana nu eram moderator si ti-as fi spus exact la fel). Regulamentul ala e pus acolo ca lucrurile sa functoneze corect si cat mai cu bun simt, nu ca unii sa caute portite din astea de scapare. Ca mai sunt reguli nescrise care privesc bunul simt si care ar putea fi aplicate in cazul unora de exemplu (adica nu te tolereaza nimeni daca esti nesimtit, ironic si arogant. doar un simplu exemplu).

Asa ca, fie iti schimbi userul si interpretezi regulamentul in favoarea seopedia... fie gaseste un moderator o "portita" si te baneaza pentru lucrul asta.

Iar daca prin faptul ca te legi de Krumel, ca si el ar avea un site cu numele asta (si eu am blog cu numele meu), nu stiu ce sa iti mai zic. Voi chiar nu intelegeti care e rostul regulii aleia? Sa vorbim cu persoane sau cu eventual o porecla/nickname. Nu cu site-ul tau... pentru ca nu imi ca "PeGratis" e porecla ta. Pe Seopedia au conturi oameni, nu site-uri...