Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234
Rezultate 31 la 34 din 34

Subiect: Nemultumitului i se ia darul

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de Bukum Vezi Post
    Stii sa sunt singurul care se uita la topicul asta si are aceeasi parere ca si tine ??? Cand e vorba de cearta sar toti si in 4 ore se creeaza un topic de 3 pagini...
    Mi se pare ca se acorda prea multa importanta de fiecare data cand se greseste cu ceva.
    Bag de seama ca si tu aspiri la functii inalte
    Gata, i am out , am tras pe nas doza de tiganie zilnica
    Ultima modificare făcută de Robert; 15th December 2010 la 19:46.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Micu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th December 2010
    Posturi
    25
    Putere Rep
    0

Implicit

Bun simt am destul, insa uni ar trebui sa acorde mai mult respect si celorlalti membrii ai acestei frumoase comunitati.
    Se discuta pe acest subiect atat de mult pentru ca suntem romani si ne place certa, de altfel ne place sa si discriminam si sa ne credem cu cele mai multe drepturi cand suntem sefi... Asta tot din cauza ca suntem romani. Insa uni romani au inceput sa se schimbe...

Un moderator sa inchida topicul, pentru a nu se mai discuta pe acest subiect. Concluzia este una simpla, care am tras-o deja, dar o pastrez pentru mine...sa evit orice alte discutii.

O seara buna!

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Sunt dezamagit de ceea ce se intampla cu forumul. Trebuie sa intelegeti ca exista niste reguli. Daca aceste reguli (de bun simt) sunt prea mult pentru voi, va puteti face propriul forum de SEO unde sa aplicati ce reguli doriti. Atata vreme cat doriti sa faceti parte din aceasta comunitate, trebuie sa respectati regulile care vi se impun.

@PeGratis, acesta nu este un forum unde poate sa aiba acces oricine, "ca e liber". Acest forum are un proprietar. Nimeni nu intra intr-o casa unde exista un proprietar fara acceptul acestuia. La fel se intampla si cu acest tip de proprietate. Respecta regulile si vei fi acceptat. Nu le accepti, esti liber sa iti faci propriul forum.

Subiect inchis.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

N-am sa comentez toate opiniile care s-au desfasurat in lipsa mea, dar observ ca unii dintre voi nu fac diferenta dintre pseudonime precum Krumel, Zoso, Big, haotik si nick name-urile de forum sau numele de domenii.

Clar nu aveti ce cauta aici, asa cum zicea robyroy (care apropo e pseudonim, nume de domeniu sau nick name?) nu faceti decat sa coborati nivelul calitatii pe care comunitatea asta incearca sa il ridice.

Dar vom lua masuri si in privinta asta.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •