Bun simt am destul, insa uni ar trebui sa acorde mai mult respect si celorlalti membrii ai acestei frumoase comunitati.
Se discuta pe acest subiect atat de mult pentru ca suntem romani si ne place certa, de altfel ne place sa si discriminam si sa ne credem cu cele mai multe drepturi cand suntem sefi... Asta tot din cauza ca suntem romani. Insa uni romani au inceput sa se schimbe...
Un moderator sa inchida topicul, pentru a nu se mai discuta pe acest subiect. Concluzia este una simpla, care am tras-o deja, dar o pastrez pentru mine...sa evit orice alte discutii.
O seara buna!
Sunt dezamagit de ceea ce se intampla cu forumul. Trebuie sa intelegeti ca exista niste reguli. Daca aceste reguli (de bun simt) sunt prea mult pentru voi, va puteti face propriul forum de SEO unde sa aplicati ce reguli doriti. Atata vreme cat doriti sa faceti parte din aceasta comunitate, trebuie sa respectati regulile care vi se impun.
@PeGratis, acesta nu este un forum unde poate sa aiba acces oricine, "ca e liber". Acest forum are un proprietar. Nimeni nu intra intr-o casa unde exista un proprietar fara acceptul acestuia. La fel se intampla si cu acest tip de proprietate. Respecta regulile si vei fi acceptat. Nu le accepti, esti liber sa iti faci propriul forum.
Subiect inchis.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
N-am sa comentez toate opiniile care s-au desfasurat in lipsa mea, dar observ ca unii dintre voi nu fac diferenta dintre pseudonime precum Krumel, Zoso, Big, haotik si nick name-urile de forum sau numele de domenii.
Clar nu aveti ce cauta aici, asa cum zicea robyroy (care apropo e pseudonim, nume de domeniu sau nick name?) nu faceti decat sa coborati nivelul calitatii pe care comunitatea asta incearca sa il ridice.
Dar vom lua masuri si in privinta asta.![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)