1. Parerea mea e ca pe homepage ar trebui sa ai doar keywordul principal in title. Hotaraste-te si lasa doar unu, celelalte keyworduri optimizeaza-le pe pagini separate sau tot pe homepage, insa foloseste-te de h-uri, strong, title, alt etc.
2. Titluri unice pe paginile interne.
Am si eu nevoie de un raspuns, mai ales de la cei care fac afiliere folosind pluginul 2Performant:
- atunci cand pun o postare facand import din feed, las titlul apoi fieldul de descriere gol, apoi mai jos in 2Performant Product Information am completat Product name, Product description, product price, Affiliate link si pentru ca folosesc si AIOSEOP am si acolo completat doar fieldul de description.Vreau sa va intreb daca e ok sau nu ca fieldul de descriere wordpress cel de sus ramane gol?
Scriu din cand in cand diverse reduceri.
nu cred ca e o nisa prea fericita cu produsele alea de 3 si 4 lei
Personal am un singur site in care folosesc 2Performant sa aduc feeduri pentru postari. Intotdeauna sterg descrierea adusa de feed si in schimb incerc sa detaliez intr-o descriere de cel putin 250 de caractere produsul respectiv in fieldul de descriere wordpress. Tot aici incerc sa aduc un link intern, daca am mai avut ceva asemanator. Folosesc un plugin SEO by Yoast si completez toate campurile (4 in total). Si pot sa-ti spun ca acest site este la multe cautari pe prima pagina in google, inclusiv combinatii cu numele domeniului.
In rest , la celelalte site-uri folosesc acest plugin 2P doar pe post de motor de cautare, ca sa pot sa adun un anume produs din mai multe surse.
Stie cineva daca este ok sa editezi electronic acel contract de afiliere (2parale) si sa adaugi semnatura proprie de pe un contract mai vechi nedepus?
Idea e ca nu am imprimanta (am doar scaner) si nu vreau sa deranjez pe cineva de doua ori(acum de sarbatori), odata pentru a imprima contractul si inca o data dupa ce am incarcat contractul se ofera acces la acea declaratie cu care trebuie facut la fel.
Semnatura este a mea, ambele contracte (cel expirat nedepus si cel nou) sunt pe numele meu.
Se considera acea semnatura ca fiind falsificata?
Nu mai stiu, nu e in format pdf si deja completat? Adobe reader are optiune de semnare asa ca n-ai nevoie sa-l printezi, scanezi, etc. Iti trebuie doar semnatura in png transparent pe care o poti face fie direct in Adobe sau mai practic pe un telefon cu ecran tactil.
Daca tu editezi documentul si semnatura pe care o pui e chiar a ta nu e nimic falsificat.
Am semnat de curand un nou contract cu cei de la 2parale si au spus ca le pare rau ca nu am scanner si imprimanta, dar nu se poate cu semnatura virtuala, i-am intrebat de ce, dar nu mi-au mai raspuns... in final am rugat pe cineva sa ma ajute am scos la imprimanta, am semnat, am scanat si le-am trimis contractul inapoi semnat. Poate acum e altfel, dar nu cred... au trecut vreo 2 luni, recomand sa le dai un email suport@2parale.ro
Daca sa editezi electronic inseamna sa faci crop la semnatura de pe un contract mai vechi si sa o inserezi in noul contract nu vad nici o problema. Si ei fac asta.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)