Pagina 10 din 11 PrimulPrimul ... 891011 UltimulUltimul
Rezultate 91 la 100 din 103

Subiect: Sfaturi incepator afiliere 2parale

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    32

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de michelle Vezi Post
    Dupa cum stiti am deschis acest topic sa invat si eu si alti mai multe despre afiliere, am inceput cu un site dar din lipsa de timp am renuntat si l-am dat la altcineva. Dar acum iar am timp liber si am vazult oportunitatea oferita de Maldinii asa ca ieri am construit site-ul, inca astept sa ma mai accepte cativa advertaiser de pe piatadigitala sa pot posta mai multe produse.

Este vorba de siteul Colanti . Mai am de adaugat produse, sa le modific descrierile sa fie unice, incerc sa adaug si un blog pe care sa pun cateva articole despre colanti si asa mai departe. Tema este gratuita oferita tot de Maldinii.

Site-ul abia marti l-am terminat cu optimizarea si pluginul wordpress seo, am obtinut cateva linkuri si probabil datorita competitiei mici miercuri de dimineata am fost pe pozitia 9 si acum sunt pe 3 in prima pagina, banuiesc ca in zilele urmatoare ma fixez pe prima pozitie, iar cu continut unic si o promovare buna ma pot mentine acolo.

Sa speram ca o sa faca ceva conversii.

Asa ca acum va rog sa veniti cu pareri si sugestii, si cele bune si cele rele sunt bine venite.

Spor la vanzari si conversii!
    Mda, asa si ceva pareri sugestii? paraca nici nu a fost postat asta

Bukum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Vârstă
    33
    Posturi
    417
    Putere Rep
    31

Implicit

1. Parerea mea e ca pe homepage ar trebui sa ai doar keywordul principal in title. Hotaraste-te si lasa doar unu, celelalte keyworduri optimizeaza-le pe pagini separate sau tot pe homepage, insa foloseste-te de h-uri, strong, title, alt etc.
    2. Titluri unice pe paginile interne.

Roland este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    1st March 2011
    Vârstă
    41
    Posturi
    316
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de michelle Vezi Post
    Ok, altfel ne intelegem... uite si eu ce reputatie negativa am, si asta pentru ca multi oameni caracterizeaza un om dupa cateva postari si asa mai departe. Asta e, bafta la conversii
    Mda, eu nu vroiam sa fac nici un rau si nici nu vroiam sa fac afirmatii.....eu vroiam sa zic ca mai bine de una an site-urile mele rankeaza bine si nici cea mai noua update de panda nu s-a afectat. Atat.

ghinionist este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    11th February 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    122
    Putere Rep
    32

Implicit

Am si eu nevoie de un raspuns, mai ales de la cei care fac afiliere folosind pluginul 2Performant:
    - atunci cand pun o postare facand import din feed, las titlul apoi fieldul de descriere gol, apoi mai jos in 2Performant Product Information am completat Product name, Product description, product price, Affiliate link si pentru ca folosesc si AIOSEOP am si acolo completat doar fieldul de description.Vreau sa va intreb daca e ok sau nu ca fieldul de descriere wordpress cel de sus ramane gol?
    Scriu din cand in cand diverse reduceri.

kleampa este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.598
    Putere Rep
    54

Implicit

nu cred ca e o nisa prea fericita cu produsele alea de 3 si 4 lei

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de ghinionist Vezi Post
    Am si eu nevoie de un raspuns, mai ales de la cei care fac afiliere folosind pluginul 2Performant:
    - atunci cand pun o postare facand import din feed, las titlul apoi fieldul de descriere gol, apoi mai jos in 2Performant Product Information am completat Product name, Product description, product price, Affiliate link si pentru ca folosesc si AIOSEOP am si acolo completat doar fieldul de description.Vreau sa va intreb daca e ok sau nu ca fieldul de descriere wordpress cel de sus ramane gol?
    Personal am un singur site in care folosesc 2Performant sa aduc feeduri pentru postari. Intotdeauna sterg descrierea adusa de feed si in schimb incerc sa detaliez intr-o descriere de cel putin 250 de caractere produsul respectiv in fieldul de descriere wordpress. Tot aici incerc sa aduc un link intern, daca am mai avut ceva asemanator. Folosesc un plugin SEO by Yoast si completez toate campurile (4 in total). Si pot sa-ti spun ca acest site este la multe cautari pe prima pagina in google, inclusiv combinatii cu numele domeniului.

In rest , la celelalte site-uri folosesc acest plugin 2P doar pe post de motor de cautare, ca sa pot sa adun un anume produs din mai multe surse.

IulianC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    44
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Stie cineva daca este ok sa editezi electronic acel contract de afiliere (2parale) si sa adaugi semnatura proprie de pe un contract mai vechi nedepus?

Idea e ca nu am imprimanta (am doar scaner) si nu vreau sa deranjez pe cineva de doua ori(acum de sarbatori), odata pentru a imprima contractul si inca o data dupa ce am incarcat contractul se ofera acces la acea declaratie cu care trebuie facut la fel.

Semnatura este a mea, ambele contracte (cel expirat nedepus si cel nou) sunt pe numele meu.

Se considera acea semnatura ca fiind falsificata?

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

Nu mai stiu, nu e in format pdf si deja completat? Adobe reader are optiune de semnare asa ca n-ai nevoie sa-l printezi, scanezi, etc. Iti trebuie doar semnatura in png transparent pe care o poti face fie direct in Adobe sau mai practic pe un telefon cu ecran tactil.
    Daca tu editezi documentul si semnatura pe care o pui e chiar a ta nu e nimic falsificat.

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de IulianC Vezi Post
    Stie cineva daca este ok sa editezi electronic acel contract de afiliere (2parale) si sa adaugi semnatura proprie de pe un contract mai vechi nedepus?

Idea e ca nu am imprimanta (am doar scaner) si nu vreau sa deranjez pe cineva de doua ori(acum de sarbatori), odata pentru a imprima contractul si inca o data dupa ce am incarcat contractul se ofera acces la acea declaratie cu care trebuie facut la fel.

Semnatura este a mea, ambele contracte (cel expirat nedepus si cel nou) sunt pe numele meu.

Se considera acea semnatura ca fiind falsificata?
    Am semnat de curand un nou contract cu cei de la 2parale si au spus ca le pare rau ca nu am scanner si imprimanta, dar nu se poate cu semnatura virtuala, i-am intrebat de ce, dar nu mi-au mai raspuns... in final am rugat pe cineva sa ma ajute am scos la imprimanta, am semnat, am scanat si le-am trimis contractul inapoi semnat. Poate acum e altfel, dar nu cred... au trecut vreo 2 luni, recomand sa le dai un email suport@2parale.ro

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

Implicit

Daca sa editezi electronic inseamna sa faci crop la semnatura de pe un contract mai vechi si sa o inserezi in noul contract nu vad nici o problema. Si ei fac asta.

Pagina 10 din 11 PrimulPrimul ... 891011 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vanzare site-uri afiliere(2parale)
    De Maldinii în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 5th January 2012, 12:16
  2. De vanzare 2 Website-uri pentru afiliere (2parale)
    De nexo în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 11th December 2011, 09:33
  3. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 18th November 2011, 11:37
  4. Intrebare de incepator
    De piciu1993 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 24th May 2011, 17:53
  5. Ajutati un incepator ?
    De adivin în forumul Google
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 13th February 2008, 22:03

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii