Dupa cum stiti am deschis acest topic sa invat si eu si alti mai multe despre afiliere, am inceput cu un site dar din lipsa de timp am renuntat si l-am dat la altcineva. Dar acum iar am timp liber si am vazult oportunitatea oferita de Maldinii asa ca ieri am construit site-ul, inca astept sa ma mai accepte cativa advertaiser de pe piatadigitala sa pot posta mai multe produse.
Este vorba de siteul
Colanti . Mai am de adaugat produse, sa le modific descrierile sa fie unice, incerc sa adaug si un blog pe care sa pun cateva articole despre colanti si asa mai departe. Tema este gratuita oferita tot de Maldinii.
Site-ul abia marti l-am terminat cu optimizarea si pluginul wordpress seo, am obtinut cateva linkuri si probabil datorita competitiei mici miercuri de dimineata am fost pe pozitia 9 si acum sunt pe 3 in prima pagina, banuiesc ca in zilele urmatoare ma fixez pe prima pozitie, iar cu continut unic si o promovare buna ma pot mentine acolo.
Sa speram ca o sa faca ceva conversii.
Asa ca acum va rog sa veniti cu pareri si sugestii, si cele bune si cele rele sunt bine venite.
Spor la vanzari si conversii!