23rd February 2012, 08:56
0 out of 4 members found this post helpful.
Salut, nu trebuie sa scrii la fiecare produs o descriere unica deoarece cand o sai ai sa zicem 20 de siteuri o sa fie foarte greu sa faci aceasta lucru si oricum nici eu nu am descrieri unice la produse si site-urile mele rankeaza binisor(foarte binisor)
23rd February 2012, 13:05
0 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Popa Flavian
Ce link-building ai facut?
Am obtinut cateva linkuri de pe siteuri si bloguri cu pr mai mare.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Postat în original de
rejja
Salut, nu trebuie sa scrii la fiecare produs o descriere unica deoarece cand o sai ai sa zicem 20 de siteuri o sa fie foarte greu sa faci aceasta lucru si oricum nici eu nu am descrieri unice la produse si site-urile mele rankeaza binisor(foarte binisor)

hmmmmm... eu zic ca ar fi recomandat cu descriere unica, chiar daca i-a mai mult timp, dar merita
23rd February 2012, 15:57
0 out of 3 members found this post helpful.

Postat în original de
michelle
Am obtinut cateva linkuri de pe siteuri si bloguri cu
pr mai mare.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
hmmmmm... eu zic ca ar fi recomandat cu descriere unica, chiar daca i-a mai mult timp, dar merita

De aia mi-ai dat negativ???? Vaai de capul tau.....
23rd February 2012, 16:08
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
michelle
Da vai de tine ca eu nu ti-am dat nimic... nici nu te mai bag in sema, nu are rost sa ma cert. Nu am intrat pe acest forum pentru asa ceva, am mai avut o disputa cu cineva si mi-a ajuns.
Atunci imi cer scuze.....
23rd February 2012, 17:03
0 out of 1 members found this post helpful.
Si ca sa lamurim lucrurile, nimic nu e mai fals decat fraza de mai jos:

Postat în original de
rejja

Crezi ca intereseaza pe cineva cate siteuri ai? Daca nu te poti ocupa de ele te lasi de meserie...
Faptul ca tu nu ai descrieri unice si rankezi foarte bine poate fi noroc sau doar o problema de timp pana nu vei mai ranka deloc. Vezi ce au patit colegii nostri acum aprox 1 luna de zile...
Mesajul tau e o dezinformare foarte periculoasa, si cred ca de aia ti-ai luat negativ. Mai citesc si altii incepatori si poate se vor lua dupa tine (doamne fereste).
Ca o comparatie, sfatul tau suna cam asa: "Nu este nevoie sa muncesti deloc, numai fraierii muncesc, eu de cand ma stiu numai cu furatul ma ocup si nu am patit niciodata nimic. Imi merge bine mersi!"
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de
chiptuning