Pagina 1 din 11 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 103

Subiect: Sfaturi incepator afiliere 2parale

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    34
    Posturi
    877
    Putere Rep
    29

Talking Sfaturi incepator afiliere 2parale

Vreau sa intru si eu in marketingul afiliat, am facut reaserch pe mai multe cuvinte cheie, am verificat competitia, am gasit domenii bune pe .ro .net si .org dar as avea nevoie de niste sfaturi de inceput.

Am vazut ca sunt oameni cu experienta care si ei au probleme(18-19 ianuarie - penalizare pe google.ro?) cum as putea evita astfel de probleme si cum credeti ca trebuie sa fie un site facut pentru afiliere pe diferite produse.

Ma gandesc ca fiecare produs sa-l urc pe site cu descrierea de pe magazinul care-l vinde si cu o descriere unica si originala scrisa de mine.

Ps: Unde as putea gasi teme wordpress care sa arate ca un magazin online?

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    50

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Incerc sa-ti ofer eu cateva sfaturi la ce ai spus tu, desi voi urmari si eu cu atentie acest thread pentru ca-s nou in afilierea 2parale, atat de nou incat nici nu pot spune ca am inca conturata clar o parere in cap.

1. Cel mai important sfat pe care eu inca-l urmez e sa ai multa rabdare pentru ca nu vor veni comisioane atat de usor. E nevoie de ceva timp pana cand incepi sa simti "ca se merita". Eu am vreo 3 luni si abia am cateva comisioane stranse pana acuma. Dar e drept ca inca n-am dus niciunul din site-uri "acolo unde vreau".

2. Nu pot sa-ti spun exact cum sa eviti ce s-a intamplat acolo, dar iti pot spune cum vei ajunge sigur acolo: preluand (integral) descrierea din magazinul online. Trebuie ca site-ul tau sa fie mai mult decat un soi de "redirect" catre magazinul oficial. Vei zbura mai devreme sau mai tarziu intr-o astfel de situatie.

3. Nu inteleg exact ce doresti sa spui. Descriere unica sau descrierea din magazinul online? Raspunsul oricum e cel in care sa-ti faci tu o descriere unica, preferabil una care sa aduca si alte lucruri in plus fata de magazinul online.

4. Legat de theme, ai mai multe variante. Iti cumperi (am vazut si pe aici ca se vand theme de genul) sau ti le faci singur (modifici afisarea unor theme existente implementand 2performant). Mai exista si o a treia varianta prin care cumperi un site facut pentru o afiliere (sunt o gramada care se vand pe aici).

In continuare astept si eu alte sfaturi de la altii, care-s si mai avansati decat mine
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    34
    Posturi
    877
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    Incerc sa-ti ofer eu cateva sfaturi la ce ai spus tu, desi voi urmari si eu cu atentie acest thread pentru ca-s nou in afilierea 2parale, atat de nou incat nici nu pot spune ca am inca conturata clar o parere in cap.

1. Cel mai important sfat pe care eu inca-l urmez e sa ai multa rabdare pentru ca nu vor veni comisioane atat de usor. E nevoie de ceva timp pana cand incepi sa simti "ca se merita". Eu am vreo 3 luni si abia am cateva comisioane stranse pana acuma. Dar e drept ca inca n-am dus niciunul din site-uri "acolo unde vreau".

2. Nu pot sa-ti spun exact cum sa eviti ce s-a intamplat acolo, dar iti pot spune cum vei ajunge sigur acolo: preluand (integral) descrierea din magazinul online. Trebuie ca site-ul tau sa fie mai mult decat un soi de "redirect" catre magazinul oficial. Vei zbura mai devreme sau mai tarziu intr-o astfel de situatie.

3. Nu inteleg exact ce doresti sa spui. Descriere unica sau descrierea din magazinul online? Raspunsul oricum e cel in care sa-ti faci tu o descriere unica, preferabil una care sa aduca si alte lucruri in plus fata de magazinul online.

4. Legat de theme, ai mai multe variante. Iti cumperi (am vazut si pe aici ca se vand theme de genul) sau ti le faci singur (modifici afisarea unor theme existente implementand 2performant). Mai exista si o a treia varianta prin care cumperi un site facut pentru o afiliere (sunt o gramada care se vand pe aici).

In continuare astept si eu alte sfaturi de la altii, care-s si mai avansati decat mine
    Da initial ma gandeam sa i-au descrierea de pe site si sa adaug pe langa aceasta continut original de la mine, dar acum ma gandesc mai bine ar fi sa ma folosesc de continutul/descrierea produsului pentru a crea o descriere unica, mai dau un search in engleza pentru produsul pe care-l promovez si adaug si mai ma folosesc si de acel continut pentru a creea o descriere unica. Am vazut cateva siteuri de vanzare facute pentru afiliere, dar sunt facute pe cuvinte cheie cu putin search si asa mai departe. Mai bine le fac eu, mai invat si imi dezvolt cunostintele.... am reusit sa fac vreo 20 de comisioane fara site doar folosindu-ma de facebook.
    Toata chesti e cu tema sa vad cum fac )

PS for all: Ce produse credeti ca merita promovate?

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

De la cat in sus credeti ca ar trebui sa fie numarul de cautari lunari exacte pe cuvintele cheie target ca un site cu afiliere la 2parale sa aduca vanzari? folosind adwords external tool

kleampa este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    1.578
    Putere Rep
    51

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

personal am avut succes cu 500 cautari si esecuri cu 50.000 deci asta nu prea e de luat in calcul
    gandeste-te la produse de care lumea are nevoie oarecum des, nu e nevoie de proba si sunt dispusi sa le cumpere de pe net
    Membru fondator al societății secrete Afiliatti.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    34
    Posturi
    877
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de kleampa Vezi Post
    personal am avut succes cu 500 cautari si esecuri cu 50.000 deci asta nu prea e de luat in calcul
    gandeste-te la produse de care lumea are nevoie oarecum des, nu e nevoie de proba si sunt dispusi sa le cumpere de pe net
    Sau produse cu preturi mai mari gen it&c, electronice?

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    51

Implicit

Nu te arunca din prima la ce e mai scump, asta e una din greselile incepatorilor. Sau ma rog, nu te limita doar la asta.
    Incepe cu un site pe o nisa mai mica, produse medii ca pret si incearca sa cunosti cat mai bine sistemul. Daca dupa 2-3 luni incepi sa ai ceva succes te poti arunca mai departe.

Ca sa te feresti de belele ai nevoie in primul rand de continut original si sa te folosesti cat mai putin de cel din feeduri, dar se pare ca nu e suficient. Daca as sti care e secretul ti l-as spune, dar nu-l stiu.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

Citat Postat în original de kleampa Vezi Post
    @kleampa, Mare adevar graiesti aici.

Michelle, si cum bine zice si Rares, cauta-ti o micronisa cat mai putin exploatata. Nu te arunca din prima catre it & stuff, doar pentru ca acolo sunt produse extrem de scumpe si comisioanele sunt mari. Gandeste-te ca si concurenta e pe masura.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    34
    Posturi
    877
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Nu te arunca din prima la ce e mai scump, asta e una din greselile incepatorilor. Sau ma rog, nu te limita doar la asta.
    Incepe cu un site pe o nisa mai mica, produse medii ca pret si incearca sa cunosti cat mai bine sistemul. Daca dupa 2-3 luni incepi sa ai ceva succes te poti arunca mai departe.

Ca sa te feresti de belele ai nevoie in primul rand de continut original si sa te folosesti cat mai putin de cel din feeduri, dar se pare ca nu e suficient. Daca as sti care e secretul ti l-as spune, dar nu-l stiu.

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    @kleampa, Mare adevar graiesti aici.

Michelle, si cum bine zice si Rares, cauta-ti o micronisa cat mai putin exploatata. Nu te arunca din prima catre it & stuff, doar pentru ca acolo sunt produse extrem de scumpe si comisioanele sunt mari. Gandeste-te ca si concurenta e pe masura.
    Am gasit o nisa mai exploatata si preturi mari dar stiu ca pot urca in google pe prima pagina relativ usor, e pe nisa electrocasnicelor. Si tot in acelasi timp am sa mai lansez un site pe o micro nisa unde produsul are un pret incepand de la 100 ron pana la 1000 ron, deci comisioanele vor varia. Dar mai fac reaserch pana maine si dupa vad pe care nisa o sa intru si ce domenii o sa cumpar.

Daca aveti cumva idei pe care produse sa merg as fi foarte incantat sa fac un studiu sa vad ce cuvinte cheie si domenii, competitie gasesc pe produsele sugerate de voi.

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    44

Implicit

Nu iti alege nisa in functie de preturi ci dupa cat de cautate sunt produsele respective.
    Mai bine vinzi 20 de rochite pe saptamana la 100 lei bucata si iei comision intre 10 - 20% decat 1 frigider la 1000 lei, cu un comision de 3%.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    51

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Un alt sfat sanatos care nu prea e mentionat e ca dupa ce alegi in gand o nisa, inainte de a te apuca sa cumperi domenii uitate bine si ce campanii ai disponibile, sa fie mai multe si fii atent ce rate de respingere au.
    Astfel te feresti pe cat posibil de tepele luate de unii dintre noi pe domeniile ceasuri si turism.

Pagina 1 din 11 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vanzare site-uri afiliere(2parale)
    De Maldinii în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 5th January 2012, 13:16
  2. De vanzare 2 Website-uri pentru afiliere (2parale)
    De nexo în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 11th December 2011, 10:33
  3. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 18th November 2011, 12:37
  4. Intrebare de incepator
    De piciu1993 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 24th May 2011, 18:53
  5. Ajutati un incepator ?
    De adivin în forumul Google
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 13th February 2008, 23:03

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii