23rd January 2012, 18:26
1 out of 1 members found this post helpful.
Incerc sa-ti ofer eu cateva sfaturi la ce ai spus tu, desi voi urmari si eu cu atentie acest thread pentru ca-s nou in afilierea 2parale, atat de nou incat nici nu pot spune ca am inca conturata clar o parere in cap.
1. Cel mai important sfat pe care eu inca-l urmez e sa ai multa rabdare pentru ca nu vor veni comisioane atat de usor. E nevoie de ceva timp pana cand incepi sa simti "ca se merita". Eu am vreo 3 luni si abia am cateva comisioane stranse pana acuma. Dar e drept ca inca n-am dus niciunul din site-uri "acolo unde vreau".
2. Nu pot sa-ti spun exact cum sa eviti ce s-a intamplat acolo, dar iti pot spune cum vei ajunge sigur acolo: preluand (integral) descrierea din magazinul online. Trebuie ca site-ul tau sa fie mai mult decat un soi de "redirect" catre magazinul oficial. Vei zbura mai devreme sau mai tarziu intr-o astfel de situatie.
3. Nu inteleg exact ce doresti sa spui. Descriere unica sau descrierea din magazinul online? Raspunsul oricum e cel in care sa-ti faci tu o descriere unica, preferabil una care sa aduca si alte lucruri in plus fata de magazinul online.
4. Legat de theme, ai mai multe variante. Iti cumperi (am vazut si pe aici ca se vand theme de genul) sau ti le faci singur (modifici afisarea unor theme existente implementand 2performant). Mai exista si o a treia varianta prin care cumperi un site facut pentru o afiliere (sunt o gramada care se vand pe aici).
In continuare astept si eu alte sfaturi de la altii, care-s si mai avansati decat mine
Mai dau cate-un sfat
juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de
nutritie.
23rd January 2012, 20:16
3 out of 3 members found this post helpful.
personal am avut succes cu 500 cautari si esecuri cu 50.000 deci asta nu prea e de luat in calcul
gandeste-te la produse de care lumea are nevoie oarecum des, nu e nevoie de proba si sunt dispusi sa le cumpere de pe net
Membru fondator al societății secrete
Afiliatti.
23rd January 2012, 21:06
Nu te arunca din prima la ce e mai scump, asta e una din greselile incepatorilor. Sau ma rog, nu te limita doar la asta.
Incepe cu un site pe o nisa mai mica, produse medii ca pret si incearca sa cunosti cat mai bine sistemul. Daca dupa 2-3 luni incepi sa ai ceva succes te poti arunca mai departe.
Ca sa te feresti de belele ai nevoie in primul rand de continut original si sa te folosesti cat mai putin de cel din feeduri, dar se pare ca nu e suficient. Daca as sti care e secretul ti l-as spune, dar nu-l stiu.
23rd January 2012, 21:13
Postat în original de
kleampa
gandeste-te la produse de care lumea are nevoie oarecum des, nu e nevoie de proba si sunt dispusi sa le cumpere de pe net
@kleampa, Mare adevar graiesti aici.
Michelle, si cum bine zice si Rares, cauta-ti o micronisa cat mai putin exploatata. Nu te arunca din prima catre it & stuff, doar pentru ca acolo sunt produse extrem de scumpe si comisioanele sunt mari. Gandeste-te ca si concurenta e pe masura.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
23rd January 2012, 22:10
Nu iti alege nisa in functie de preturi ci dupa cat de cautate sunt produsele respective.
Mai bine vinzi 20 de rochite pe saptamana la 100 lei bucata si iei comision intre 10 - 20% decat 1 frigider la 1000 lei, cu un comision de 3%.
23rd January 2012, 22:24
2 out of 2 members found this post helpful.
Un alt sfat sanatos care nu prea e mentionat e ca dupa ce alegi in gand o nisa, inainte de a te apuca sa cumperi domenii uitate bine si ce campanii ai disponibile, sa fie mai multe si fii atent ce rate de respingere au.
Astfel te feresti pe cat posibil de tepele luate de unii dintre noi pe domeniile ceasuri si turism.