1 site a avut o crestere usoara 100-120% de trafic cam de pe 2 ian 2012 pana pe 14 ian 2012. iar de pe 14 ian traficul a scazut la 50 % din traficul initial.
O sa razi, dar e posibil sa fie considerat "doorway site/pages" din moment ce doar pe index ai 18 link-uri externe catre cel de lenjerie?
Posibil sa gresesc, dar e o varianta..
avram, nu e vorba de graba...dar e ok sa observam si sa analizam ce se intampla. Asta e si motivul ptr care am facut topicul. Dupa cum vezi, am ratat 2 topicuri cam pe acelasi subiect ptr ca nu au fost plasate cum trebuie sau nu au avut titluri ok.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
O chestie ciudata, pe care nu mi-o explic. Daca ar fi intr-adevar Panda, nu ar fi fost logic sa prajeasca in primul rand agregatoarele de preturi? Zic si eu.
In al doilea rand, din ce observ, majoritatea siteurilor prajite, sunt siteuri care fac parte din retele, cam toate facute pe acelasi tipar, cu continut unic destul de subtire. Posibil sa fi fost luate la puricat manual in urma vreunei reclamatii. Ma gandesc ca siteurile curate, precum exemplul lui Kidu, sa fi fost arse doar pentru ca erau siteuri ale aceleiasi retele. Bineinteles, posibil sa ma insel, e doar o supozitie.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
robyroy, cum iti explici ca in aceeasi perioada a fost verificat si un site non afiliat, cu continut unic? Ma refer la cazul 2..
am facut vreo 20 de reclamatii fara rezultat la nenea google si discutam de cazuri mari gen agregatoare, nu de prostii. Ma indoiesc ca s au strans zeci de reclamatii pentru siteurile a 5-6-7 persoane. Hai ca daca ar exista o explicatie daca ar fi cazut doar siteurile mele, sau doar ale lui x. Dar deja sunt cam multe persoane afectate. Pentru mine este destul de clar ca se face curatenie in .ro pentru ca sunt cam aceleasi tipare din extern.
Hai sa recunoastem ca ne am cam facut de cap, de la continut la linkuri, nu prea ne controla din scurt google, de azi incolo, gata cu joaca. Aveam 22 de siteuri pe locul 1 in google cu produse importate din 2p si mici ajustari on page si o mana de linkuri, munca de cateva ore, era prea simplu
Krumel stie exact situatia pentru ca monitorizeaza multe siteuri de multe feluri si cred ca se scarpina si el in cap in unele cazuri ca nu intelege ce vrea google Cam asa fac si eu doar ca el se va prinde mai repede decat mine unde e buba
Este ciudat, am un site afiliat prin 2p pe nisa fashion, cu continut luat prin plugin, sta de vreo 4 luni pe poz 2, fara nicio pb. Mai am unul pe nisa copii, asta n-are niciun link, dar sta tocmai pe pag 2-3, ceea ce e normal, avand in vedere competitia. Astept sa vad ce se mai intampla. Oricum niciun site nu aduce venituri, deci o eventuala penalizare nu m-ar afecta deloc
Signatura lipsa
Tocmai asta e ideea, trebuie sa vedem daca e o pura coincidenta. Asta e motivul topicului. De asta as vrea sa participe si altii la topicul asta, nu doar noi. "Secretele" pastrate nu ajuta pe nimeni, dimpotriva.
Kidu, eu asteptam mai devreme sa se intample unele lucruri pe .ro. Problema e ca vor fi afectate doar unele site-uri. Site-urile partenere Adsense sau Adwords ma indoiesc ca sint afectate. Dar e un inceput.
Si da, pe .ro a fost prea usor pana acum. Dar sa vedem ce se intampla mai departe..
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)