Stiu ca sunt multe "nereguli" in seo care sunt penalizate de google, dar am o curiozitate:
Daca folosesc clase in css: {visibility:hidden;} si introduc cuvinte cheie inauntru - pot fi penalizat de google?
Multumesc.
Stiu ca sunt multe "nereguli" in seo care sunt penalizate de google, dar am o curiozitate:
Daca folosesc clase in css: {visibility:hidden;} si introduc cuvinte cheie inauntru - pot fi penalizat de google?
Multumesc.
In principiu nu.
Dar de ce ai face-o ?
Mai bine nu ai incerca asta, si ti-ai construi continutul corect, si IBL-urile cat mai multe.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Mai ales daca pui fisierul .css cu definitia clasei intr-un director si dai Disallow in robots.txt pe acel director (mersi Razvan pentru hintOriginally posted by Expertu
[b]In principiu nu.). Dar asta e o tehnica destul de dirty deja...
Mai degraba as folosi metoda sa pun un H1 ascuns imediat la inceputul paginii specificand cateva cuvinte cheie din continut. Dar numai din continut! Nu "SMS Gratis!".![]()
Intrebarea mea e daca pot fi penalizat pentru un link de culoare #111 pe o pagina cu background #000?
Automat nu.
Fiind raportat de catre cineva da.
Am raportat eu site-uri din Romania la Google.... vreo 10 cel putin, fiecare de 2 sau 3 ori. M-am cam sictirit de raportat.
Cu stima,
Razvan Pop
AM raportat eu vreo 3 pana acum, de cand ma stiu.
Doua au fost banate. Dupa 1 an au reaparut in index.
Unul nu a patit nimic. Ba mai mult ... Parca l-a ajutat Google, numai asa in oftica mea. :wink:
Da ce ziceti de www.templatemonster.com
Pur si simplu pentru Google acest site nu mai exista.
vezi link:www.templatemonster.com
sau site:templatemonster.com
Acelasi lucru la patit si hotscripts dar dupa o luna s-a revenit.
De template monster se stie de mult timp.
Eu am vazut acum vreo o luna si ceva.
Au avut prea multe site-uri afiliate, si prea multe link-uri catre ei cu acelasi anchor.
Si ce-i rau in asta?Originally posted by Expertu
[b]Au avut prea multe site-uri afiliate, si prea multe link-uri catre ei cu acelasi anchor.
Chiar ca nu inteleg.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)