Stiu ca sunt multe "nereguli" in seo care sunt penalizate de google, dar am o curiozitate:
Daca folosesc clase in css: {visibility:hidden;} si introduc cuvinte cheie inauntru - pot fi penalizat de google?
Multumesc.
Versiune printabilă
Stiu ca sunt multe "nereguli" in seo care sunt penalizate de google, dar am o curiozitate:
Daca folosesc clase in css: {visibility:hidden;} si introduc cuvinte cheie inauntru - pot fi penalizat de google?
Multumesc.
In principiu nu.
Dar de ce ai face-o ?
Mai bine nu ai incerca asta, si ti-ai construi continutul corect, si IBL-urile cat mai multe.
Mai ales daca pui fisierul .css cu definitia clasei intr-un director si dai Disallow in robots.txt pe acel director (mersi Razvan pentru hint ;) ). Dar asta e o tehnica destul de dirty deja...Citat:
Originally posted by Expertu
[b]In principiu nu.
Mai degraba as folosi metoda sa pun un H1 ascuns imediat la inceputul paginii specificand cateva cuvinte cheie din continut. Dar numai din continut! Nu "SMS Gratis!". :)
Intrebarea mea e daca pot fi penalizat pentru un link de culoare #111 pe o pagina cu background #000?
Automat nu.
Fiind raportat de catre cineva da.
:)
Am raportat eu site-uri din Romania la Google.... vreo 10 cel putin, fiecare de 2 sau 3 ori. M-am cam sictirit de raportat.
AM raportat eu vreo 3 pana acum, de cand ma stiu.
Doua au fost banate. Dupa 1 an au reaparut in index.
Unul nu a patit nimic. Ba mai mult ... Parca l-a ajutat Google, numai asa in oftica mea. :wink:
Da ce ziceti de www.templatemonster.com
Pur si simplu pentru Google acest site nu mai exista.
vezi link:www.templatemonster.com
sau site:templatemonster.com
Acelasi lucru la patit si hotscripts dar dupa o luna s-a revenit.
De template monster se stie de mult timp.
Eu am vazut acum vreo o luna si ceva.
Au avut prea multe site-uri afiliate, si prea multe link-uri catre ei cu acelasi anchor.
Si ce-i rau in asta?Citat:
Originally posted by Expertu
[b]Au avut prea multe site-uri afiliate, si prea multe link-uri catre ei cu acelasi anchor.
Chiar ca nu inteleg.