Pagina 3 din 11 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 103

Subiect: Sfaturi incepator afiliere 2parale

iuddavali este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    4th May 2011
    Vârstă
    44
    Posturi
    406
    Putere Rep
    29

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Eu lucrez cu wordpress de ani de zile. Nu sunt marele stiutor, insa din experienta mea spun ca sunt enorm de multe pluginuri si o sa te trezesti cu contul de hosting suspendat pentru consum mare de resurse. Eu, pe shared hosting, indiferent cate domenii am pe el, incerc sa nu depasesc 4 pluginuri per blog si fug de widgets pe cat posibil. Si am record personal de 9.800 de unici intr-o zi cu un amarat de blog (sau cateva sute in mod constant). Deci se poate.

Daca e sa iau pluginurile listate de tine, as zice:
    - All in one SEO - unii il folosesc, altii au renuntat la el. Testeaza, incearca, modifica cod, vezi daca nu cumva vreun plugin pt cu totul altceva te-ar putea multumi cu unele neindexari astfel incat sa scazi numarul de pluginuri
    - CBNet Ping Optimizer - de obicei scriu bine de la inceput, nu am nevoie de jdemii de save-uri pentru un articol, asa ca nu vad necesitatea acestui plugin (cel putin pt mine)
    - Exclude pages - am citit descrierea, nu m-a lamurit pt ce e, dar nu vad de ce ar vrea cineva sa excluda pagini din moment ce le-a inclus (adica a hotarat ca ii sunt utile, iar acum o da cotita?). Iar daca e vorba de eliminare de categorii, asta se poate face din cod, fara a incarca cu un plugin. Mentionez ca nu m-a lamurit descrierea, dar nici nu am stat sa-l urc pe un blog sa vad pt ce e.
    - Google sitemap generator - da, un plugin pt treaba asta e util. Fiecare alege pluginul pt sitemap pe care il doreste, ca sunt variante.
    - KB-Robots - cred ca o singura data am editat un robots.txt. Blogurile mele au vizitatori si sunt indexate la cateva minute. Ma abtin aici pt ca nu am folsoit asa ceva si nici nu am simtit nevoia.
    - Keyword Luv - wordpress.org nu il are inclus, asa ca nici nu am mai stat sa citesc ce scrie un nene pe blogul lui, undeva prin 2008.
    - Pretty link - e posibil sa ai nevoie, desi e bine sa urmarim 18-19 ianuarie - penalizare pe google.ro? pentru a vedea concluziile. Dar cred ca ramane valabil.
    - Ritual Genesis - wordpress.org nu il are inclus, la fel am renuntat sa mai caut ceva despre el
    - Secure Wordpress - la fel ca la All in One SEO - fiecare alege daca sa-l foloseasca sau nu
    - Do follow - esti sigur? Stiu ca exista bloguri cu dofollow la comentarii, dar muuulti au renuntat datorita spamului puternic, de care nu au scapat nici dupa ce au renuntat la treburi din astea. E complicata treaba. Trebuie analizata foarte atent. Poate aduce beneficii, corect, dar poate deveni o pacoste.
    - inyMCe Advanced - probabil TinyMCE Advanced - de ce mi-as incarca editorul WYSIWYG cu fel de fel de chestii de care nu as avea nevoie? E parerea mea, bineinteles. Daca si doar daca o data la 100 de posturi am nevoie de cine stie ce, cred ca se poate face din cod in postul respectiv.
    - Wp captcha free - Daca vrei vrei comentarii de ce nu optezi pentru Disqus? Reduce "dramatic" spamul. Si eu am folosit formular Disqus pentru comentarii, dar si cunosc un site maricel din ro care are asa ceva, iar acum sunt atat de linistiti cu comentariile ... inainte o persoana pierdea 1 ora cu administrarea comentariilor. Acum e ceva ocazional. Cine chiar are ceva de zis o face, cine doar vroia sa se bage in seama se abtine.
    - Yet another related posts plugin - da. asta sau altul care chiar ofera rezultate asemanatoare (ca exista unul care nu dadea rezultate). Eu folosesc Contextual Related Posts.

Tin sa adaug ca cele scrise mai sus sunt doar din experienta mea pe wordpress, din domeniile mele, de cativa ani. Nu am afiliere, desi am domeniile cumparate. Pentru afiliere inca urmaresc ce se scrie pe aici, pt ca nu sunt lamurit de-a binelea cum sta treaba, dar in mod special zilele astea ma intereseaza subiectul 18-19 ianuarie - penalizare pe google.ro?

Subiectul Micronise pentru 2parale deschis de Kidu e binevenit, la fel cum si altii au exprimat apreciera acolo.
    "Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz

DRG
    DRG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    30
    Posturi
    442
    Putere Rep
    33

Implicit

Eu il consider destul de important. Pluginul in sine iti ofera o automatizare, te poti folosi de el pentru a accelera introducerea de produse. Ce se vorbeste acolo nu are legatura si nu face referire la pluginul asta ci cu continutul de pe pagini,linkuri afiliere etc.., poti incarca produsele mult mai rapid cu el si pe urma sa le aduci tu continut unic. Plus ca are niste optinui cu custom fields care iti reduc munca decat la a-i aduce o descriere si a da click pe publica.
    D R G

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    35
    Posturi
    877
    Putere Rep
    29

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de drago0sh Vezi Post
    Nu l-ai adaugat pe cel mai important: 2performant product importer
    Cum spune si Dragos
    Citat Postat în original de Dragos Nicu Vezi Post
    Nici pe departe nu e important. Tocmai ce se discuta ca e bine sa faci lucru manual.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de iuddavali Vezi Post
    Eu lucrez cu wordpress de ani de zile. Nu sunt marele stiutor, insa din experienta mea spun ca sunt enorm de multe pluginuri si o sa te trezesti cu contul de hosting suspendat pentru consum mare de resurse. Eu, pe shared hosting, indiferent cate domenii am pe el, incerc sa nu depasesc 4 pluginuri per blog si fug de widgets pe cat posibil. Si am record personal de 9.800 de unici intr-o zi cu un amarat de blog (sau cateva sute in mod constant). Deci se poate.

Daca e sa iau pluginurile listate de tine, as zice:
    - All in one SEO - unii il folosesc, altii au renuntat la el. Testeaza, incearca, modifica cod, vezi daca nu cumva vreun plugin pt cu totul altceva te-ar putea multumi cu unele neindexari astfel incat sa scazi numarul de pluginuri
    - CBNet Ping Optimizer - de obicei scriu bine de la inceput, nu am nevoie de jdemii de save-uri pentru un articol, asa ca nu vad necesitatea acestui plugin (cel putin pt mine)
    - Exclude pages - am citit descrierea, nu m-a lamurit pt ce e, dar nu vad de ce ar vrea cineva sa excluda pagini din moment ce le-a inclus (adica a hotarat ca ii sunt utile, iar acum o da cotita?). Iar daca e vorba de eliminare de categorii, asta se poate face din cod, fara a incarca cu un plugin. Mentionez ca nu m-a lamurit descrierea, dar nici nu am stat sa-l urc pe un blog sa vad pt ce e.
    - Google sitemap generator - da, un plugin pt treaba asta e util. Fiecare alege pluginul pt sitemap pe care il doreste, ca sunt variante.
    - KB-Robots - cred ca o singura data am editat un robots.txt. Blogurile mele au vizitatori si sunt indexate la cateva minute. Ma abtin aici pt ca nu am folsoit asa ceva si nici nu am simtit nevoia.
    - Keyword Luv - wordpress.org nu il are inclus, asa ca nici nu am mai stat sa citesc ce scrie un nene pe blogul lui, undeva prin 2008.
    - Pretty link - e posibil sa ai nevoie, desi e bine sa urmarim 18-19 ianuarie - penalizare pe google.ro? pentru a vedea concluziile. Dar cred ca ramane valabil.
    - Ritual Genesis - wordpress.org nu il are inclus, la fel am renuntat sa mai caut ceva despre el
    - Secure Wordpress - la fel ca la All in One SEO - fiecare alege daca sa-l foloseasca sau nu
    - Do follow - esti sigur? Stiu ca exista bloguri cu dofollow la comentarii, dar muuulti au renuntat datorita spamului puternic, de care nu au scapat nici dupa ce au renuntat la treburi din astea. E complicata treaba. Trebuie analizata foarte atent. Poate aduce beneficii, corect, dar poate deveni o pacoste.
    - inyMCe Advanced - probabil TinyMCE Advanced - de ce mi-as incarca editorul WYSIWYG cu fel de fel de chestii de care nu as avea nevoie? E parerea mea, bineinteles. Daca si doar daca o data la 100 de posturi am nevoie de cine stie ce, cred ca se poate face din cod in postul respectiv.
    - Wp captcha free - Daca vrei vrei comentarii de ce nu optezi pentru Disqus? Reduce "dramatic" spamul. Si eu am folosit formular Disqus pentru comentarii, dar si cunosc un site maricel din ro care are asa ceva, iar acum sunt atat de linistiti cu comentariile ... inainte o persoana pierdea 1 ora cu administrarea comentariilor. Acum e ceva ocazional. Cine chiar are ceva de zis o face, cine doar vroia sa se bage in seama se abtine.
    - Yet another related posts plugin - da. asta sau altul care chiar ofera rezultate asemanatoare (ca exista unul care nu dadea rezultate). Eu folosesc Contextual Related Posts.

Tin sa adaug ca cele scrise mai sus sunt doar din experienta mea pe wordpress, din domeniile mele, de cativa ani. Nu am afiliere, desi am domeniile cumparate. Pentru afiliere inca urmaresc ce se scrie pe aici, pt ca nu sunt lamurit de-a binelea cum sta treaba, dar in mod special zilele astea ma intereseaza subiectul 18-19 ianuarie - penalizare pe google.ro?

Subiectul Micronise pentru 2parale deschis de Kidu e binevenit, la fel cum si altii au exprimat apreciera acolo.
    Mersi ca ai impartasit cele cunoscute de tine despre aceste pluginuri.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

am completat si cateva info referitoare la continut.

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    35
    Posturi
    877
    Putere Rep
    29

Implicit

Perfect chiar ma gandeam acum la continut cum sa fac, mai ales ca o sa intru si pe o nisa in care nu am cunostinte mari despre produsele vandute. +1

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Nicu Vezi Post
    Nu l-ai adaugat pe cel mai important: 2performant product importer
    ------------------
    Nici pe departe nu e important. Tocmai ce se discuta ca e bine sa faci lucru manual.
    De ce as introduce produsele manual cand le pot pune cu 2performant product importer si pot pune descrieri si titluri unice? Doar sa pierd alte 5 minute / produs? Nu pluginul e buba ci modul in care e folosit.

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de RedHat Vezi Post
    De ce as introduce produsele manual cand le pot pune cu 2performant product importer si pot pune descrieri si titluri unice? Doar sa pierd alte 5 minute / produs? Nu pluginul e buba ci modul in care e folosit.
    Dar am zis eu sa nu se foloseasca? Am spus ca nu e important pentru un incepator in afiliere, daca tot vrea sfaturi (ca si mine). Cel putin parerea mea, nu inseamna ca si am dreptate.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    47

Implicit

Sfat 1.) Apuca-te si apoi vezi ce mai faci. Primul pas asta e . Sa te apuci.
    Sgat 2.) Lasa teoriile din carti si pune-te pe testat live si vezi ce da randament mai bun.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de RedHat Vezi Post
    daca esti la curent si cu situatia, nu te salveaza numai titlurile si descrierile, in plus nu as vrea sa am linkuri direct spre event2p in acest moment.

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    45

Implicit

Incerci sa spui ca G vaneaza site-urile ce dau link spre event2p?
    Eu nu am nici un site penalizat (pana acum) si tind sa cred ca principalul motiv al penalizarilor a fost continutul duplicat. Am citit si despre cazuri in care au fost afectate si site-uri ce aveau content unic insa prea putine sa pot trage o concluzie.

Pagina 3 din 11 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vanzare site-uri afiliere(2parale)
    De Maldinii în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 5th January 2012, 13:16
  2. De vanzare 2 Website-uri pentru afiliere (2parale)
    De nexo în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 11th December 2011, 10:33
  3. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 18th November 2011, 12:37
  4. Intrebare de incepator
    De piciu1993 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 24th May 2011, 18:53
  5. Ajutati un incepator ?
    De adivin în forumul Google
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 13th February 2008, 23:03

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii