Nu l-ai adaugat pe cel mai important: 2performant product importer
------------------
Nici pe departe nu e important. Tocmai ce se discuta ca e bine sa faci lucru manual.
De ce as introduce produsele manual cand le pot pune cu 2performant product importer si pot pune descrieri si titluri unice? Doar sa pierd alte 5 minute / produs? Nu pluginul e buba ci modul in care e folosit.
De ce as introduce produsele manual cand le pot pune cu 2performant product importer si pot pune descrieri si titluri unice? Doar sa pierd alte 5 minute / produs? Nu pluginul e buba ci modul in care e folosit.
Dar am zis eu sa nu se foloseasca? Am spus ca nu e important pentru un incepator in afiliere, daca tot vrea sfaturi (ca si mine). Cel putin parerea mea, nu inseamna ca si am dreptate.
daca esti la curent si cu situatia, nu te salveaza numai titlurile si descrierile, in plus nu as vrea sa am linkuri direct spre event2p in acest moment.