24th January 2012, 19:17
0 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
Kidu
nu am incercat sa spun asta, ti am zis clar ce nu as face sau ce as face eu. In acest moment ( din punctul
meu de vedere ) asocierea linkurilor aff trebuie facuta cu continut strong. in ultimele zile au cazut siteuri cu continut original dar insuficient in opinia g. Deci nu a fost doar o singura forma de manifestare gen continut duplicat si gata. Sunt si multe alte motive de penalizare, deci pentru mine, google a inceput sa "munceasca" mai serios pe siteurile .ro iar in urmatoarea perioada ma astept la o curatenie prin
serps.
Poate siteurile lui RedHat o sa fie penalizate in zilele urmatoare, speram ca nu dar nu se stie.
24th January 2012, 20:49
0 out of 1 members found this post helpful.
Am si eu o intrebare pentru cei care folosesc pluginul 2parale, sigur s-au lovit de postari duble tinand cont ca multe campanii promoveaza aceleasi produse, luam de ex. nisa de carti unde se gasesc aceleasi carti la 3 campanii.Ce plugin sau metoda folositi pentru a evita postarile duble?
Scriu din cand in cand diverse
reduceri.
24th January 2012, 20:51
0 out of 9 members found this post helpful.

Postat în original de
ghinionist
Am si eu o intrebare pentru cei care folosesc pluginul 2parale, sigur s-au lovit de postari duble tinand cont ca multe campanii promoveaza aceleasi produse, luam de ex. nisa de carti unde se gasesc aceleasi carti la 3 campanii.Ce plugin sau metoda folositi pentru a evita postarile duble?
Ai gresit topicul prietene si probabil daca ai fi dat un search ai fi gasit ceva.
24th January 2012, 21:14
2 out of 3 members found this post helpful.
In primul rand nu suntem prieteni si nu cred ca o sa devenim vreodata.
In al doilea rand sunt si eu un novice in afiliere si am crezut ca acest topic este facut pentru novici, dar se pare ca l-ai facut doar pentru propria ta persoana.
In al treilea rand stiu foarte bine ca exista solutii, dar am specificat destul de clar cred ca imi doresc inca o opinie de la cei care folosesc pluginul 2parale si vroiam sa vad care este solutia lor.(daca nu voi primi nici un raspuns, o sa supravietuiesc.)
In ultimul rand, ca de la "prieten la prieten": ar trebui sa lasi aroganta la o parte, nu da tu sfaturi de folosirea a functiei de search, cand tocmai tu de 2 zile stai si "cersesti" dupa informatii si ponturi in loc sa le cauti singur... si ce e mai important, fara sa pui mana sa testezi lucrurile pe resursele si timpul tau.
P.S. Ai fetish-uri cu bad reputation?
Scriu din cand in cand diverse
reduceri.