Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 21

Subiect: Micronise pentru 2parale

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit Micronise pentru 2parale

Pentru ca noile modificari in google din 18-19 ian imi schimba destul de mult strategia, nu voi mai folosi siteuri de micronisa semiautomate, mentionez ca pana acum astfel de siteuri mi au adus zeci de milioane, deci, se justifica. Doar ca va recomand sa lucrati manual, cu cat mai mult text original in templateul vostru.

Cifrele reprezinta numar de cautari exacte lunare, cand mi am notat nisa exista cel putin un tld liber dintre: ro/com/net/org/info/eu.

adidasidevanzare.4400
    adidasipuma.4400
    adidasidefirma.2400
    adidasiieftini.1900
    adidasilacoste.1000
    ghetedefotbal.1900
    pantoficuplatforma.1900
    pantoficutoc.1900
    ghetebarbati.1600
    ghetedama.1600
    pantofieleganti.1600
    pantofiieftini.1600
    mocasinibarbati.1600
    cizmecauciuc.1300
    bocancidama.1000
    bocancimunte.1000
    cizmedecauciuc.1000
    cizmepiele.1000
    pantofisportbarbati.1000
    sandaleieftine.1000
    tenesiconverse.1000
    blugidama.1900
    camasidama.1900
    mocasini.1900
    sacouri-barbati.1900
    bluzedama.1600
    pulovere.1600
    bluzeelegante.1300
    sacourifemei.1300
    tinutedeclub.1300
    imbracaminteieftina.1000
    hainutecopii.2900
    patutbebe.2400
    patut-bebe.2400
    hainute-bebelusi.2400
    scaune-auto-copii.1900
    jucariibebelusi.1300
    paturicopii.1300
    patuturi-bebe.1300
    patuturipentrubebelusi.1300
    masinuteelectrice.1000
    patcopii.1000
    premergatoare.720
    ceasuri-casio.4400
    produse-cosmetice.3600
    ceasuriguess.1300
    COSMETICEPROFESIONALE.1600
    ingrijireaparului.1300
    gentiguess.600
    covoaremoderne.1900
    semineeelectrice.1000
    covoare-online.1300
    router-wireless.5400
    laptopurisecondhand.4400
    ipadpret.2900
    aerconditionatmobil.2400
    cuptorcumicrounde.2400
    cuptorcumicrounde.2400
    combine-frigorifice.1900
    combinefrigorifice.1900
    bateriilaptop.1600
    frigidereieftine.1600
    ramefotodigitale.1600
    aspiratorcuapa.1300
    expresorcafea.1300
    masinadefacutpaine.1300
    expresor-cafea.1300
    paste2012.14800
    ofertelastminute.12100
    ofertelitoral2012.5400
    vacanteieftine.2400
    citybreakpraga.1900
    citybreakviena.480
    CAZAREBUCURESTI.4400
    ineledelogodna.8100
    pietresemipretioase.5400
    bijuteriionline.3600
    bijuteriidinaur.2400
    cerceiargint.2400
    inele-argint.2400
    bijuteriiargintieftine.1600
    bijuteriideargint.1600
    bratari-argint.1600
    bijuteriifantezie.1000
    bijuteriiplacatecuaur.1000
    verigheteargint.1000
    sandaleelegante.1900
    SANDALEIEFTINE 1000
    balerini 2900
    papuci 1600
    papucei.2400
    balerini2012 1000
    cupoanereduceri. 1000

have fun

MaXz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    36

Implicit

De ce renunti la toate aceste domenii, daca iti aduceau bani frumosi ? Nu poti continua sa scrii manual ?

Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

nu sunt domenii, sunt nise. Poate nu m am facut inteles, nu va ofer gratis domenii, va ofer nisele pe care le am descoperit si studiat. Detin si vreo 30 de domenii din nisele de mai sus, dar nu sunt subiectul discutiei.
    Nu pot lucra la nivel de continut manual si original 250-300 siteuri, momentan continui sa dezvolt siteurile ce au fost facute cu continut manual, cel putin pana inteleg care sunt noile limite impuse de google. Oricum, avand vreo 40 de siteuri penalizate, le am sters, si le voi repune cu continut fresh ca sa poata ranka, asta daca mai imi bat capul.

Bukum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Vârstă
    32
    Posturi
    417
    Putere Rep
    29

Implicit

+1 kidu de la mine. Propusesem de acum cateva luni sa facem un thread asemanator celui cu "ponturi domenii" in care sa lasam micronise, (indiferent ca e pe .ro/.com, afiliere sau nu...) insa nu am primit niciun raspuns.

Ai spus ca noile updateuri ti-au afectat strategia si ca trebuie sa o adaptezi noilor reguli.
    Imi poti impartasi ceva din "vechea" strategie? Sunt curios cum faci tu seo (defapt, mai mult partea de link building) avand in vedere ca ai avut succes cu un numar f mare de siteuri.

Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

munca era de studiul nisei si al siteurilor concurente, acolo pierdeam timp mai mult, de rest foloseam templateuri comandate special pentru un impact vizual si conversie maxima, in plus foloseam si un plugin de import al feedului cu mici modificari ce ma ajutau sa "automatizez" paginile produselor. Urmau mici modificari in structura, categorii, generarea tagurilor si introducerea unor texte de continut. Inscriere in directoare, max 4 pe zi si asta a fost tot. In unele cazuri, in functie de importanta, le ajutam cu linkuri/advertoriale. Functionau perfect pe keywords cu cautari ca cele de mai sus.

Am ramas cu vreo suta de siteuri care rankeaza bine si voi continua sa le dezvolt, si mai sunt vreo suta care au prea putin continut ca sa le continui acum. Practic am pierdut mai mult de jumatate din clickurile spre 2p, dar e interesant ca mi s a dublat conversia, momentan este prematur sa ma exprim care sunt pierderile pentru ca vor continua un timp sa intre comisioanele din perioada de 30 zile (medie) dupa click. Pe de alta parte, sunt foarte multe siteuri afectate pe nisa de iarna, gen paltoane, schiuri, geci, etc, unde nu mai vad asa boom de vanzari in ce a mai ramas din iarna. Cu siguranta voi pastra cateva domenii pe care sa le refac siteuri curate, dar nu am forta sa lucrez manual atata continut. Asa ca, vanati domenii libere pe nisele de mai sus si creeati continut de calitate

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

lenjeriedepat.com 1900 cautari, un pic mai aglomerat
    tenesi 2.400, nisa lejera

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Revin cu detalii despre continut.

Pentru ca momentan nu mai am incredere in templateuri-catalog cu zeci de poze ale produselor si f multe linkuri externe, consider ca un site de micronisa trebuie sa fie structurat in cateva componente importante:
    -continut steril: articole related keywordului tau, bine documentate, minim 300 cuvinte, puteti folosi moderat forme de subliniere, fara linkuri
    -continut keyword, poate sa fie ceva mai mic, gen stire, sau noutati, puteti folosi termeni adiacenti gen "Nou!", "Reduceri!", "Din mai 2012", etc limitati-va la maxim 1,2 linkuri interne (spre categorii sau produs )
    -continut afiliere, contine 1,2,3 poze ale produsului, recomand cu caldura sa incercati poza generala si poze satelit pentru detalii, gen catarama, toc, funda, etc. Linkul de afiliere va fi din text sau cu buton gen cumpara, vezi detalii, oricum, un format Action NOW este binevenit. Singura optiune de a avea mai multe linkuri aff intr un singur articol, daca se justifica este un link suplimentar spre categoria produsului sau produse similare, de exemplu daca linkati aff spre Rochia roz cu cordon 2012, puteti suplimenta cu un link catre categoria Rochii 2012 sau catre o cautare rochii roz. Aceasta ultima varianta este foarte putin uzata de afiliati si consider ca poate avea o conversie deosebita. Exemple: link catre rochiile negre.

Mai exista varianta de a construii pe un domeniu independent un template foarte google unfriendly dar ce va poate asigura conversie mare. O reclama foarte vizibila (din siteul clean) cu link unf, poate redirecta o buna parte din vizitatorii tai intr-o structura unde pot vedea rapid un numar f mare de produse si in acest caz sansele de achizitie sunt mult mai mari. Avantaje? Poti folosi tabele de produse importate cu sutele/miile din 2performant cu link direct spre magazine cand face click pe poza produsului, nu mai e necesar sa dechida o pagina separata unde sa vada detalii si abia de acolo sa ii oferi buton aff.
    Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 24th January 2012 la 01:08.

Bogdan Ungureanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    17th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    33
    Posturi
    431
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post
    Mai exista varianta de a construii pe un domeniu independent un template foarte google unfriendly dar ce va poate asigura conversie mare. O reclama foarte vizibila (din siteul clean) cu link unf, poate redirecta o buna parte din vizitatorii tai intr-o structura unde pot vedea rapid un numar f mare de produse si in acest caz sansele de achizitie sunt mult mai mari. Avantaje? Poti folosi tabele de produse importate cu sutele/miile din 2performant cu link direct spre magazine cand face click pe poza produsului, nu mai e necesar sa dechida o pagina separata unde sa vada detalii si abia de acolo sa ii oferi buton aff.
    De ce nu o galerie cu produse, galerie noindex, nofollow? Eventual s-ar putea implementa un search care să extragă automat produsele din 2parale, fără a mai fi nevoie sa adaugi manual produsele in galerie. Pe pagina articolului ai putea pune un buton call-to-action de genul "vezi catalogul", sau link pe poză către galerie.
    Am un blog personal nou.

Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

vorbeam pentru muritorii de rand, zeii in programare isi fac singuri ce traznai doresc

Alvy este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    466
    Putere Rep
    28

Implicit

Salut,
    Poti sa ne spui la ce te refereai cand ai zis ""noile modificari in google din 18-19 ian"" ca nu stiu despre ce e vorba si m- ar ajuta ff mult un mic "" indiciu"" :d
    Scriu pe Calatoresc.ro despre locurile pe care le-am vizitat, iar dimineata citesc BunaDimineata.ro

Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Alvy este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    466
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post
    Multumesc
    Scriu pe Calatoresc.ro despre locurile pe care le-am vizitat, iar dimineata citesc BunaDimineata.ro

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Word2Parale - Plugin Wordpress pentru 2parale
    De Bogdan Ungureanu în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 42
    Ultimul Post: 19th December 2011, 00:43
  2. De vanzare 2 Website-uri pentru afiliere (2parale)
    De nexo în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 11th December 2011, 10:33
  3. Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 18th November 2011, 12:37
  4. Vand site gata facut pentru 2parale
    De Roland în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 1st November 2011, 00:37
  5. Trucuri pentru 2Parale
    De DRG în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 6