2 out of 2 members found this post helpful.
Word2Parale - Plugin Wordpress pentru 2parale
Ieri am terminat pluginul pentru 2parale de care ziceam în threadul ăsta și am nevoie de feedbackul vostru, pluginul poate fi downloadat de aici.
Ce face mai exact pluginul? În pagina "Add new post" apare o căsuță în care introduci un keyword prin care cauți în toate campaniile în care ești acceptat în 2parale, apoi se generează o listă cu prețul, magazinul, linkul de afiliat și numele produsului, produse ce pot fi actualizate automat din panoul de control. Practic, pluginul transformă un blog într-un comparator de prețuri foarte ușor. Din moment ce este pentru wordpress, conținutul site-ului este mai ușor de administrat și poate împăcăm toată lumea prin crearea unor site-uri cu conținut și nu vor mai exista astfel de articole.
Așa cum am zis și în articolul postat pe site-ul meu, mai sunt probleme cu magazinele care nu au feeduri de produse, cum ar fi debo, sau nu au feeduri cu toate produsele de pe site-ul lor. Probleme ar mai fi și cu magazinele care au în feeduri produse care nu mai fac parte din oferta lor, un exemplu ar fi oktal. Sper totuși ca magazinele să le rezolve cât mai repede.
Mai jos sunt două printscreenuri cu setările contului 2parale și cu căsuța din add new post.
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Tabelul cu prețuri puteți să îl vedeți "în acțiune" în ultimele 3-4 produse de pe site-ul meu.
Aștept părerile voastre în threadul ăsta, pe site-ul meu sau pe blogurile voastre.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Am rezolvat niște buguri în update-ul prețurilor. Am înlocuit arhiva cu noua versiune.
0 out of 2 members found this post helpful.
Este destul de interesant pluginul.
Este numai bun pentru un site de prezentare produse multimedia , jucarii, etc.
1 out of 1 members found this post helpful.
Dupa ce termin cu sesiunea (peste 2-3 saptamani)... eu as putea sa-ti dau o mana de ajutor pt a-l optimiza si pt a adauga optiuni noi