Pagina 5 din 5 PrimulPrimul ... 345
Rezultate 41 la 43 din 43

Subiect: Word2Parale - Plugin Wordpress pentru 2parale

SeerKan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    25th August 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    746
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Bogdan Ungureanu Vezi Post
    Îmi cer scuze că nu m-am ținut de cuvânt, dar nu am mai avut timp și nici chef să lucrez la el. Sper să îmi fac timp odată și să-l termin.

Diseară o să-ți dau pluginul, dacă știi că înregistrezi comisioane destul de des. Acum are niște modificări pentru eoferte.net. Pe partea de bază merge: preluarea din feed a produselor, afișarea linkurilor în tabel și înregistrarea comisioanelor, dar pe statistici nu arată toate conversiile, trebuie afișate conversiile dintr-o anumită zi, lună, etc. Am făcut niște comenzi de teste cu evoMAG și a afișat corect datele, dar când am primit o comandă reală nu a afișat-o pe pagina cu statistici (keywordul care a generat vânzarea, pagina de pe care a fost dat clickul), plus că am avut o comandă de la quickmobile și nu a afișat nici în platforma 2parale datele clickului.

Dacă știi că ai comisioane în fiecare zi, ți-l trimit (cam asta mă interesează pe mine), pe backend mai sunt probleme cu niște JS-uri care strică 2performant product importerul. Trebuie să pun un if, ceva, ca js-ul să fie afișat doar pe pagina cu statistici. Problema de server-side de la versiunea anterioară s-a rezolvat destul de ușor și cu un mic hack: am schimbat numele clasei tperformant în tperformant_4_4 astfel încât să nu se mai bată cap în cap cu clasa tperformant din pluginul product importerului, plugin care folosea o clasă mai veche ce funcționa diferit de cea nouă.

Cât despre "tabelul" de pe pagina cu produse, Acum tabelul cu prețuri este de fapt o grămadă de div-uri. O să schimb layoutul pe div-uri și să pun un table pentru că am găsit un mic JS destul de tare care poate sorta prețurile fără a mai scrie cod PHP pentru sortare.
    Salut,

Nu e problema daca mai sunt bug-uri, ma pricep destul de bine la testat si iti mai spun ce nu merge, poate chiar si rezolv unele probleme daca nu ma depaseste.
    Trimite cand ai timp pe pm sau pe ym modulul si ma uit peste el.

O seara placuta.
    Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"

SeerKan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    25th August 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    746
    Putere Rep
    38

Implicit

Salut,

Mai faci public pluginul sau pot sa m pun sa lucrez la propriul plugin ? Te rog spune ce planuri ai sa stiu macar ce am de facut.

Mersi,
    O zi placuta.
    Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"

Bogdan Ungureanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    17th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    33
    Posturi
    431
    Putere Rep
    30

Implicit

Scuze, nu am mai avut timp. La plugin am mai lucrat puțin, dar mai are buguri și de adăugat câteva feature-uri pe partea de adăugare produse/magazine manual în tabel.

Nu știu când voi mai lucra la el, dar într-un final voi publica și v2-ul.
    Am un blog personal nou.

Pagina 5 din 5 PrimulPrimul ... 345

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Plugin seo pt wordpress
    De leandrud în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 30th July 2010, 13:02
  2. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 21st February 2010, 13:02
  3. Yahoo Messenger Emoticons, un plugin pentru WordPress
    De Seinfeld în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 21st October 2009, 21:44
  4. plugin wordpress
    De Lupanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 28th March 2009, 15:52