Postat în original de
Bogdan Ungureanu
Îmi cer scuze că nu m-am ținut de cuvânt, dar nu am mai avut timp și nici chef să lucrez la el. Sper să îmi fac timp odată și să-l termin.
Diseară o să-ți dau pluginul, dacă știi că înregistrezi comisioane destul de des. Acum are niște modificări pentru eoferte.net. Pe partea de bază merge: preluarea din feed a produselor, afișarea linkurilor în tabel și înregistrarea comisioanelor, dar pe statistici nu arată toate conversiile, trebuie afișate conversiile dintr-o anumită zi, lună, etc. Am făcut niște comenzi de teste cu evoMAG și a afișat corect datele, dar când am primit o comandă reală nu a afișat-o pe pagina cu statistici (keywordul care a generat vânzarea, pagina de pe care a fost dat clickul), plus că am avut o comandă de la quickmobile și nu a afișat nici în platforma 2parale datele clickului.
Dacă știi că ai comisioane în fiecare zi, ți-l trimit (cam asta mă interesează pe mine), pe backend mai sunt probleme cu niște JS-uri care strică 2performant product importerul. Trebuie să pun un if, ceva, ca js-ul să fie afișat doar pe pagina cu statistici. Problema de server-side de la versiunea anterioară s-a rezolvat destul de ușor și cu un mic hack: am schimbat numele clasei tperformant în tperformant_4_4 astfel încât să nu se mai bată cap în cap cu clasa tperformant din pluginul product importerului, plugin care folosea o clasă mai veche ce funcționa diferit de cea nouă.
Cât despre "tabelul" de pe pagina cu produse, Acum tabelul cu prețuri este de fapt o grămadă de div-uri. O să schimb layoutul pe div-uri și să pun un table pentru că am găsit un mic JS destul de tare care poate sorta prețurile fără a mai scrie cod PHP pentru sortare.